Asunto Oy Möllerinkulma Tuusula, Ostosraitti 1

04300, Tuusula (Hyrylä)

Asunto Oy Möllerinkulma Tuusula (1931063-1)

Rakennustyyppi
Kerrostalo
Rakennettu
2006
Kerrokset
6
Huoneistot
43
Lämmönlähde
Kauko- tai aluelämpö
Tontin omistus
Oma
Hissi
On
Energialuokka
C2007

Muut tiedot

Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Autopaikat
Autotalleja tai hallipaikkoja 52 kpl
Liikehuoneistot
4

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Myynnissä olevat kohteet, 0 kpl

Taloyhtiössä ei ole asuntoja myynnissä.

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
4h, k, kph/s, wc, erillinen wc, vh, tilava terassi
101,5 m²
317 000 €
4h, k, kph/s, wc, erillinen wc, vh, tilava terassi
101,5 m²
327 000 €
4h, k, kph/s, wc, erillinen wc, vh, tilava terassi
101,5 m²
347 000 €
4h + k + kph + s + wc + lasp + var
101,5 m²
360 000 €
3h+k+s+ph+wc
86 m²
279 000 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.