View of Vaasa

Asuinalueena Vaasa

Onko haaveissasi asunto alueelta Vaasa? Tutustu alueeseen

Vaasa sijaitsee Pohjanmaan maakunnassa ja on Pohjanmaan maakuntakeskus. Vaasan naapurikuntia ovat Isokyrö, Laihia, Maalahti, Mustasaari ja Vöyri. Vaasa on merkittävä suomenruotsalaisen kulttuurin keskus.

Vaasan asuinalueet

Vaasassa asuu yli 67 000 henkilöä, joista suurin osa asuu keskustan tuntumassa. Keskustassa on kerrostaloja, rivitaloja, paritaloja ja omakotitaloja. Vaasan pinta-alasta lähes puolet on vettä, joten veden äärellä on paljon asuntoja. Vaasaan rakennetaan jatkuvasti uusia taloja ja siten myös asukasmäärä kasvaa. Vaasa on hyvä kaupunki lapsiperheille, pariskunnille ja eläkeläisille.

Millaista on asua Vaasassa?

Kotiranta ja Hietalahti ovat hyviä asuinalueita lähellä keskustaa. Vaasan julkisten liikenneyhteyksien lisäksi oma pyörä tai auto voi olla tarpeellinen pidempien välimatkojen vuoksi. Vaasassa on paljon museoita, taidegallerioita, luontonähtävyyksiä ja historiallisia nähtävyyksiä. Keskustassa sijaitseva Rewell Center tarjoaa niin ravintola- ja kahvilapalveluita, kuin mahtavia shoppailukokemuksia monissa merkkiliikkeissä. Kauempana keskustasta sijaitsee myös yksi kauppakeskus niille, jotka eivät halua mennä keskustaan asti ostoksille.

Lue lisää

Vaasa: 639 myytävää asuntoa

Asuntojen hinnat alueella Vaasa

Neliöhinta
2527 €/m²
Markkinointiaika
69 vrk

Kiinnostaako asuntojen hintakehitys?

Tilaa sähköpostiisi asuntomarkkinakatsaus alueeltasi.