Asunto Oy Riekkomäentie 3, Riekkomäentie 3

01260, Vantaa (Itä-Hakkila)

Asunto Oy Riekkomäentie 3 (0654756-8)

Rakennustyyppi
Useita
Rakennettu
1971 - 1990
Kerrokset
1
Huoneistot
3
Lämmönlähde
Kevyt polttoöljy
Tontin omistus
Oma
Hissi
Ei
Energialuokka
Ei tiedossa

Asuinrakennukset, 2 kpl

Erillistalo
Rakennettu1971
Kerrokset1
Huoneistot1
HissiEi
Paritalo
Rakennettu1990
Kerrokset1
Huoneistot2
HissiEi

Muut tiedot

Lämmitys
Vesikeskuslämmitys
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Huopa

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
4,h,k
95 m²
215 000 €
4h, k, kph
95 m²
190 000 €
4h, k, erill.wc
95 m²
198 000 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.