Asunto Oy Ylivieskan Betania, Kyöstintie 18

Viertotie 4

84100, Ylivieska (Keskusta)

Asunto Oy Ylivieskan Betania (2590571-1)

Rakennustyyppi
Ei tiedossa
Rakennettu
Ei tiedossa
Kerrokset
Ei tiedossa
Huoneistot
13
Lämmönlähde
Ei tiedossa
Tontin omistus
Oma
Hissi
On
Energialuokka
C2007

Muut tiedot

Kattomateriaali
Huopa
Autopaikat
Autokatospaikkoja: 10 Autotalleja: 1
Liikehuoneistot
1

Taloyhtiösivulta löytyvät tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä eivätkä liity yksittäisten Etuovi.comissa julkaistuiden ilmoitusten kohdetietoihin. Lue lisää »

Kartta

Ilmoitushistoria

Ilmoitushistoria perustuu Etuovi.comissa ja Vuokraovi.comissa ilmoitettujen kohteiden tietoihin. Esitetyt myynnissä olevien kohteiden hinnat ovat pyyntihintoja eikä toteutuneita kauppahintoja.

Selite
Koko
Hintapyyntö
add
3h+k+s
65 m²
179 040 €
add
2h+k+s
44 m²
123 120 €
add
3h+k+s
65 m²
184 080 €

Mistä tiedot ovat peräisin?

Etuovi.comin taloyhtiösivuilta löydät lähes kaikki Suomen taloyhtiöt. Palvelun tiedot perustuvat julkisiin kaupunkien kiinteistötietorajapintoihin, Patentti- ja rekisterihallituksen tarjoamaan avoimeen dataan, Etuovi.comin tuottamaan aluesisältöön sekä Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin ilmoituksista koottuihin ja yhdistettyihin tietoihin. Käytettävät osoitetiedot perustuvat Väestörekisterikeskuksen Rakennusten osoitetiedot ja äänestysalue - koko Suomi -dataan.

Etuovi.com ei voi taata taloyhtiösivujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta, eikä ota vastuuta mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat taloyhtiösivujen tietoihin.