Takaisin hakutuloksiin

Jokilaaksojen OP-Kiinteistökeskus Oy LKV / Kalajoki

Kalajoentie 36, 85100 KALAJOKI

Kuvaus

Laaksojen OP-Kiinteistökeskus Oy on Kala- ja Pyhäjokilaakson suurin asuntokauppias. Toimistomme ovat Ylivieskassa, Nivalassa Haapavedellä, Kalajoella, Oulaisissa ja Haapajärvellä.

Kalajoella hoidamme asuntokauppaa kahden (2) ammattilaisen voimin; koko yhtiössä on 31 työntekijää, välitystehtävissä 14 henkilöä ja isännöinnissä 17 henkilöä. Olemme toimialueemme ainoa pankkien omistama kiinteistövälitysyritys, Kalajoen Osuuspankki on yksi omistajista.

Olemme erikoistuneet omakotitalojen, kerros-, rivi- ja paritalojen välitykseen, uudiskohteiden myyntiin sekä maa- ja metsätilojen myyntiin. Lisäksi laadimme mm. arviointikirjoja, kiinteistö- ja huoneistokauppakirjoja ja välitämme vuokra-asuntoja.

Olemme panostaneet edelläkävijänä nykyaikaiseen markkinointiin ja asiakassuuntautuneeseen toimintatapaan. Hallitsemme asuntokaupan eri osa-alueet: oikeudelliset näkökohdat, verotuksen koukerot, arvioinnin, markkinatilanteen ja myyntitaidot.

Olemme myös alueemme suurin isännöitsijä. Isännöintitoimistomme ovat Ylivieskassa, Nivalassa, Oulaisissa, Haapavedellä ja Kärsämäellä.

Sijainti

Ota yhteyttä

Jokilaaksojen OP-Kiinteistökeskus Oy LKV / Kalajoki

  • Kalajoentie 36, 85100 KALAJOKI
  • 010 257 1750
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä
Takaisin hakutuloksiin
Sammio