Asuntokamari LKV Oy [A]

Ostolantie 12, 63700 Ähtäri

Kuvaus

AHKERA YKSITYINEN

Asuntokamari LKV Oy on yksityinen, vuodesta 1997 asti toiminut kiinteistönvälitystoimisto. Toimisto sijaitsee osoitteessa

Ostolantie 12
63700 ÄHTÄRI

Välittäjäsi:
Reija Kaskimäki tj., puh. 040 5559 182
Yrittäjä, LKV, YKV
Julkinen kaupanvahvistaja
reija.kaskimaki@asuntokamari.fi

SKVL:n Laatuyrityksenä olen sitoutunut toimimaan yhteisesti sovittujen laatukriteerien mukaan ja noudatan toiminnassani hyvää välitystapaa.
Osaamiseni perustuu koulutuksen ja kokemuksen kautta hankittuun ammattitaitoon sekä hyvään markkina- ja paikallistuntemukseen. Yksityisenä toimistona olen myös alueemme asiantuntija. Toimistoni on saanut Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton Laatuyritys- sertifikaatin.

Toimintaani kuuluu omakotitalojen, asunto-osakkeiden, vapaa-ajanasuntojen, toimitilojen ja tonttien välitys sekä vuokravälitys. Lisäksi saat minulta asiantuntevat arviointilausunnot. Laadin kauppakirjat ja lahjakirjat sekä hoidan myös mm. lainhuudot, kiinitykset ym.
Toimintani on tunnetusti tehokasta. Minulla asuntosi ei joudu ainoastaan myyntilistoille vaan aidosti myyntiin. Minulla on aina aikaa asiakkaalle. Nyt on kysyntää erityisesti pienistä, hyväkuntoisista osakehuoneistoista, kohtuuhintaisista omakotitaloista myös haja-asutusalueella sekä vapaa-ajankodeista vesistöjen rannoilla. Soita ja pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille.

Sijainti

Ota yhteyttä

Asuntokamari LKV Oy [A]

  • Ostolantie 12, 63700 Ähtäri
  • 040 5559 182
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä myyjään ja kysy lisää! »

Sulje
Sammio