Kiinteistömaailma Helsinki Kruununhaka-Katajanokka | KK-Neliöt Oy

Kerrostalo | 3h + avok + kph / wc + sauna, kodinh.tila + wc

Liisankatu 6, Kruununhaka, Helsinki

Hinta

998 000 €

Koko

121 m²

Vuosi

1928

Ylimmän kerroksen kulmahuoneisto hyvästä yhtiöstä legendaariselta Liisankadulta! Kuudennen kerroksen ikkunoista näet Pohjoisrannan yli merelle saakka. Toimivassa kodissa on hyvin varusteltu näyttävä keittiö, saunaosasto ja erillinen kodinhoitotila pyykkihuollolle, edellä mainituissa on myös molemmissa wc:t. Asunto-Osakeyhtiö Liisantalon kiinteistö on vuonna 1928 rakennettu klassismia edustava kivitalo, joka seisoo ryhdikkäänä näyttävällä paikalla Liisankatu 6 ja Meritullinkatu 24 kulmauksessa. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehti Väinö Toivio. Talon huoliteltu ulkonäkö on perua vuodelta 2014, jolloin kiinteistön julkisivut perusparannettiin täydellisesti, samassa yhteydessä uusittiin myös asuntojen ikkunat ja peruskorjattiin tuuletusparvekkeet. Talon vesikatto on uusittu vuonna 2013, joten talon koko vaippa on erinomaisessa kunnossa. Talotekniikan linjasaneeraus putkiremontteineen on tehty vuosina 2008-2009. Yhtiö on arvostettu ja haluttu. Yhtiöllä on vuokratuottoja omistamistaan kuudesta liikehuoneistosta. Kruununhaka on Helsingin aito vanha kaupunki, yhteisöllinen kaupunginosa jossa asukkaat viihtyvät. Korttelit koostuvat pääosin vanhoista arvorakennuksista, joiden kivijaloissa on kahviloita, ravintoloita, second hand- ja antiikkiliikkeitä sekä monipuolisia peruspalveluita. Tästä kodista on suora reitti lenkkeilemään ihastuttavaan Tervasaareen, jossa on myös isot koirapuistot. Alueella on sekä suomen- että ruotsinkieliset päiväkodit ja koulut. Tervetuloa tutustumaan, varaa oma esittelyaikasi! Avainsanat: Ei huolta putkista Ei suuria remontteja tulossa Esteetön kulku Hyvät liikenneyhteydet Palvelut lähellä Soveltuu sijoitusasunnoksi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1348094
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + avok + kph / wc + sauna, kodinh.tila + wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
121 m²
Kokonaispinta-ala
121 m²
Kerrokset
6/6
Rakennusvuosi
1928
Vapautuminen
Viimeistään Sopimuksen mukaan kaupanteon jälkeen

Hinta

Myyntihinta

973 350,81 €

Velkaosuus

24 649,19 €

Velaton hinta

998 000,00 €

Neliöhinta

8 247,93 €/m²

Vastike

Hoitovastike

387,20 € / kk

Pääomavastike

266,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

653,40 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

27,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: DNA Welho 10m
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Tehdyt remontit
Vuonna 2013 huoneisto saneerattu kauttaaltaan: keittiön ja olohuoneen välinen seinä purettu, keittiö remontoitu, KHH / erillinen wc uusittu, kylpyhuoneen kalusteet uusittu. 2023 olohuoneen ja eteisen seinäpinnat maalattu.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, jakelutapana vesikiertoinen patterilämmitys.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
A la Carte keittiökalusteet, kivitasot, Festivo jääkaappi/pakastin. Siemens-kodinkoneet: erillisuuni- ja taso, induktioliesi, astianpesukone. Liesituuletin/ aktiivihiilisuodatin, kiinteä valaistus.
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maalattu, välitila lasia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone: suihkusyvennys, kaapistot, peilit / peilikaapit, wc-istuin, bide-suihku, kiinteät valaisimet, lattialämmitys (sähkötoiminen), sauna. Kodinhoitotila / wc: pesukoneliitäntä, kaapistot, wc-istuin, bide-suihku, valopeili, lattialämmitys (sähkötoiminen), kiinteät valaisimet.
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Kalanruotokuvioinen massiivitammiparketti.
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Kalanruotokuvioinen massiivitammiparketti.
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero, vinttikomero, kaapistot
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Varsinaisessa yhtiökokouksessa päätettiin:
Yhtiön hallitukselle myönnettiin valtuudet periä tai jättää perimättä kolmen (3) kuukauden ylimääräinen hoitovastike, joista yksi kerätään hoitopuolen alijäämän kattamiseksi eräpäivillä 5.9.2023 ja kaksi tarvittaessa. Hallitus on päättänyt käyttää yhtiökokouksen valtuutusta keräämällä toisen ja kolmannen ylimääräisen hoitovastikkeen. Ylimääräisellä hoitovastikkeella katetaan huoneiston B 20 kosteusvaurion sekä B 22 äänihaitan korjauskustannuksia. Kolmannen ylimääräisen hoitovastikkeen eräpäivä 5.2.2024.
Yhtiökokouksessa käsiteltiin lämmitysmuodon muutosta, jossa olisi siirrytty vesi-ilmalämmitykseen ja apulämmityksenä olisi ollut sähkö. Pitkän takaisinmaksuajan ja mahdollisen äänihaitan vuoksi, yhtiökokous päätti, ettei lämmitysmuotoa vaihdeta. Hallitus teettää suunnitelmat lämmönsiirtimen uusimisesta sekä kilpailuttaa hankkeen talven 2023–2024 aikana. Kun hanke on kilpailutettu, päättää yhtiökokouksen hankkeesta ja sen rahoituksesta.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei ole tiedossa olevia päätettyjä kustannuksia.
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus osakkailla 14vrk
Taloyhtiön autopaikat

autotallipaikkoja: 2

Tehdyt remontit
Kiinteistössä tehdyt peruskorjaukset / perusparannukset: 2022 B22 huoneiston äänihaitan mittaukset sekä korjaukset. 2020 Liiketilan LH41 pintaremontti. 2019 Iv-kanavien puhdistus. 2017 Vesikaton maalaus.
2016 LH 36-39 jakaminen kahdeksi liiketilaksi. 2015 B31 huoneiston alapohjan perusparannus, pihan asfaltointi, jätekatos. 2014 Julkisivun peruskorjaus, asuntojen ikkunoiden uusiminen, televerkko. 2013 Vesikaton uusiminen. 2011 Peltikaton osakorjaus (n.150 m2). 2008-2009 Putkisaneerus (Helsingin rakennusvalvonnan lopputarkastus tehty 2014), huoneiston A15 viemärin sukitus. 2002 Patteriventtiilien tasapainotus, lämmönvaihtimen uusiminen. 2001 Raitisilmaventtiilien asennus. 2000 A- ja B-portaan entisöinti. 1998 Putkilinja 2. 1996 Kellarin pohjajohdot. 1995 Putkilinja 1. 1986 Pääviemäri ja vesijohtojen taloliittymät. 1980 Sähkökeskus- ja nousut. 1978-1979 Hissikoneistot. 1969 Ikkunat
Tulevat remontit
Asunto-osakeyhtiö Liisantalossa on yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana tulevan
seuraavanlaisia olennaisia kunnossapitotarpeita:
2024 Lämmönsiirtimen uusimisen suunnittelu, liiketilojen ikkunoiden ja ovien huoltokunnostus, kadunpuoleisten porrasovien huoltokustannus 2024-2025 Kaukolämmönsiirtimen uusiminen.
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
812,2 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto-Osakeyhtiö Liisantalo

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kruununhaan yläasteen koulu (n. 0.3 km), Grundskolan Norsen, Kronohagen-enheten (n. 0.45 km)
Ruokakaupat: Alepa Liisankatu (n. 0.2 km), K-Market Krunikka (n. 0.3 km)
Lähipalvelut: Raitiovaunu (n. 0.25 km)
Päiväkodit: Päiväkoti Virkkula (n. 0.45 km), Vironniemen Päiväkoti (n. 0.35 km)
Liikenneyhteydet
Bussi (n. 0.1 km)

Tiedustelut
MAX HANHIKE, LKV, puh ja whatsapp: 0503764433, sp: max.hanhike@km.fi, HANNIMARIA HAARAMÄKI, LKV, puh ja Whatsapp: 050-522 0254, sp: hannimaria.haaramaki@km.fi, Kiinteistömaailma KK-Neliöt Oy LKV

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kruununhaka, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hannimaria Haaramäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV, rakennusmestari Rkm, sisustussuunnittelija SI, osakas

Kiinteistömaailma Helsinki Kruununhaka-Katajanokka | KK-Neliöt Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Kruununhaka-Katajanokka | KK-Neliöt Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.