Kerrostalo | 3h, avok, kph / s, erill. wc, vh, lasitettu parveke

Tuuliniitty 7 B 44, Tapiola, Espoo

Hinta

709 600 €

Koko

83 m²

Vuosi

2023

Muuttovalmis - yhtiö valmistunut 16.8.2023! Asunto Oy Tuulikello 2 sijaitsee rauhaisalla alueella Tapiolassa tennispuiston kupeessa, Tuuliniityn uudella asuinalueella. Yhtiössä on 66 asuntoa omalla tontilla kahdessa eri rakennuksessa. Asuntojen pinta-alat vaihtelevat 26,5 m²-149,5 m²:n välillä, osa asunnoista on 2-kerroksisia. Taloyhtiön pihalta löytyy yhteiskäytössä oleva pihatalo, jossa on saunaosasto ja kerhotila. Lisäksi taloyhtiöllä on oma pieni verstas, jossa voi nikkaroida tai korjailla vaikka pyörää. Taloyhtiössä on myös pesutupa, kuivaushuone, pyörä- ja irtainvarastot. Suojaisaa piha-aluetta ympäröivät Tuulikello 1, 2 ja 3. Tontti rajoittuu Hakalehdon puistoalueeseen. Taloyhtiöllä myös yhteinen parkkihalli, josta voi ostaa itselleen omana osakkeenaan olevan autohallipaikan. Yleisesittelyt sisustetussa esittelyasunnossa A01 (4h+kt+s, 101,5 m², 1.krs). Mikäli olet kiinnostunut näkemään jonkin tietyn asunnon niin sovithan esittelystä kanssamme etukäteen, kiitos!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1355743
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, avok, kph / s, erill. wc, vh, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
83 m²
Kokonaispinta-ala
83 m²
Kerrokset
Ei tiedossa
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

461 300,00 €

Velkaosuus

248 300,00 €

Velaton hinta

709 600,00 €

Neliöhinta

8 549,40 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

348,60 € / kk

Pääomavastike

1 014,21 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 362,81 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Hoitovastike: autohallipaikat (vastikekerroin 0,70) 2,94 €/m²/kk. Varastot (vastikekerroin 0,50) 2,10 €/m²/kk. Lämmitysvastike 5 €/autopaikka/kk (peritään niiltä, joille on lisä-/muutostyönä tilattu palveluntarjoajan asentama autopaikkakohtainen lämmityslaite).

Pääomavastike 1,5 v. on 1014,21 €/kk sis. pelkän koron. Pääomavastike 1,5 v.-> on 1915,73 €/kk sis. koron + lyhennyksen. Pääomavastikkeet perustuu viitekorkoon Euribor 12kk 3,793 % (18.4.2023) + marginaali 0,95 % = 4,743 %.

Yhtiölaina Helsingin Seudun OP. Laina-aika n. 25 v. yhtiön valmistumisesta lukien. 1,5 valmistumisen jälkeistä vuotta ovat lyhennysvapaita. PO-vastikkeen kerääminen aloitetaan n. 1,5 v. kuluttua valmistumisesta. Lyhennyksen sisältämä PO-vastike on laskettu oletuksella, että lainan korko on lyhennysten alkaessa yllä olevan mukainen. 1,5 valmistumisen jälkeistä vuotta on lyhennysvapaita. Lainan lyhennyksen sisältämä PO-vastiketta voidaan kuitenkin periä aikaisemmin, mikäli yhtiökokous näin päättää.
Vesimaksu: ennakkomaksu 20 €/hlö/kk, tasaus vuosittain huoneistokohtaisen mittauksen mukaisesti.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: länsi
ulkopuolinen
lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Taloyhtiölaajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet asennetaan kaikkiin ikkunoihin ja parvekkeen oveen.
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Vaatehuoneessa maalatut seinät ja parkettilattia.
Erillinen wc: laattalattia, seinät maalattu/laatta.
Parvekkeilla ja terasseilla on laudoitus. Kaikki parvekkeet ovat lasitettuja. Maantasoasunnoissa on lasitetut terassit ja asuntopihat. Parvekekaiteet ovat lasia ja alumiinirunkoisia.
Rakennusmateriaali: Betoni, puu
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, liesikupu, induktiotaso, uuni, kaapistot, välitila ja työtasot kvartsia.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Erillinen wc: peilikaappi, allaskaappi, wc-istuin. Kylpyhuone: suihkuseinä, pyykkikaappi, peilikaappi, allaskaappi, wc-istuin. Sähkösauna. Saunassa on kokolasinen ovi ja seinä. Kylpyhuone on varustettu mukavuuslattialämmityksellä.
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Työtilanurkkaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Toisessa vaatehuone
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot, kellarikomero
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Huoneistoluettelon mukaisia jyvitysosuuksien määriä käytetään ainoastaan rakennusaikaisten lainojen pääomavastikkeiden määrittämisessä 6 §:ssä tarkemmin määritellyllä tavalla.

Osakkeenomistajat ovat velvollisia huolehtimaan kustannuksellaan
asuinhuoneistoihin kuuluvien parvekkeiden, ns. ranskalaisten parvekkeiden sekä huoneistoihin A1, A2, A3, A4, B29, B30, B31, C49, C50 ja C51 kuuluvien yhtiöjärjestyksen liitekarttaan merkittyjen, istutusaltaalla rajattujen asuntopihojen asianmukaisesta huollosta ja kunnossapidosta huolehtimalla mahdollisen lumen, jään, puiden lehtien yms. poistosta ko.
alueilta asianmukaisesti siten, että ne eivät aiheuta vaurioita
rakenteille.

Tupakointi, ruuan valmistaminen (esim. grillaus tai savustus) ja muu käry- tai hajuhaittaa aiheuttava toiminta on kielletty sekä osakashallinnassa että yhtiön välittömässä hallinnassa olevilla parvekkeilla ja terasseilla. Tupakointi myös asuntopihoilla on kielletty. Asuntopihoilla, ruuan valmistaminen esim. grillaus ja savustus on sallittua vähintään 3 metrin etäisyydellä lähimmästä imastointikanavan päätelaitteesta.

Asuntopihoja rajaavien istutusaltaiden hoito ja kunnossapito on taloyhtiön vastuulla.

Rakennuksen lämmitysmuoto on kaukolämpö. Lämpö jaetaan asuinhuoneistoihin lattialämmitysverkoston avulla. Lämpö säädetään huonekohtaisten säätimien avulla. Asunnossa on huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto varustettuna lämmöntalteenotolla. Ilmanvaihtokoneessa on kosteusanturi: ilmanvaihto tehostuu automaattisesti
asunnon poistoilman kosteuden noustessa esimerkiksi suihkun käytöstä johtuen. Ilmanvaihto tehostuu myös automaattisesti, kun liesikuvun läppä avataan. Ilmanvaihtokonetta voi myös ohjata manuaalisesti kotona-tehostus-poissa -kytkimestä. Asunnoissa on huoneistokohtainen, etäluettava kylmän ja lämpimän käyttöveden mittaus.
Pysäköintihalli on varustettu koneellisella tulo- ja poistoilmanvaihdolla. Ilmanvaihtoa ohjataan pakokaasuanturien (CO) mittaustuloksen perusteella.
Pysäköintihalli varustetaan koneellisella savunpoistolla.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa. Rakentajalla 10-vuotisvastuu.
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus yhtiöllä Ks. yhtiöjärjestyksen 10§ ja 11§. Lunastusoikeus koskee autohallipaikkoja ja yhdistettäviä asuntoja., lunastusoikeus osakkailla Ks. yhtiöjärjestyksen 10§ ja 11§. Lunastusoikeus koskee autohallipaikkoja ja yhdistettäviä asuntoja.
Taloyhtiön autopaikat

autohallipaikkoja: 47, lisätietoa: AHP211 ja AHP241 liikuntaesteisille. AHP201-AHP247 sijaitsevat kylmässä hallissa. AHP229-AHP231, AHP246-AHP247, sijaitsevat tontin 4 pihakannen alla.

Tehdyt remontit
Uusi yhtiö.
Tulevat remontit
Perustajaurakoitsijan 1-vuotistarkastukset (aikaisintaan 12 kk ja viimeistään 15 kk sen jälkeen, kun rakennusvalvontaviranomainen on hyväksynyt yhtiön rakennuksen käyttöönotettavaksi), sekä 10-vuotisvastuun mukaiset mahdolliset takuukorjaukset.
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
4 484 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Espoon Tuulikello 2

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Vindängenin koulu (n. 0.2 km), Tapiolan koulu ja lukio (n. 1.1 km)
Ruokakaupat: Kauppakeskus Ainoa (n. 0.5 km)
Lähipalvelut: Tuuliniityn leikkipaikka ja kenttä (n. 0.17 km), Espoon Kaupunginteatteri (n. 0.45 km), Tuuliniityn koira-aitaus (n. 0.5 km), Tapiolan keilahalli (n. 0.75 km), Espoon Kulttuurikeskus (n. 0.9 km), Espoon EMMA - modernin taiteen museo (n. 1.1 km)
Päiväkodit: Silkkiniityn pvk (n. 0.95 km)
Liikenneyhteydet
Bussit (Etelätuulentieltä) (n. 0.29 km)
Metro (Tapiola) (n. 0.5 km)

Tiedustelut
Merja Kotamäki, kiinteistönvälittäjä, LKV, 046 850 5851,
merja.kotamaki@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Tapiola, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Merja Kotamäki

kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Espoo Kauniainen, Kauppakeskus Grani | Pecasa Oy

Kiinteistömaailma Espoo Kauniainen, Kauppakeskus Grani | Pecasa Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.