Kiinteistömaailma Vantaa Tikkurila | Asunnot ja Kiinteistöt Uusimaa Oy

Kerrostalo | 1h, kk, kph, parveke

Lummetie 3, Tikkurila, Vantaa

Hinta

134 000 €

Koko

31 m²

Vuosi

1984

Tästä muuttovalmis, kauniisti remontoitu koti hyvien liikenneyhteyksien ja palvelujen ääreltä. Tämä kodikas ja reilun kokoinen yksiö on keskeisellä ja rauhallisella sijainnilla Tikkurilan monipuolisten palveluiden ja aseman läheisyydessä. Hyväpohjainen asunto sijaitsee ylimmässä kerroksessa. Sisäänkäynti on rauhalliselta Veturikujan puolelta. Koko huoneisto on saneerattu viime vuosien aikana hyvällä maulla ja jonka yhteydessä on mietitty huolella kaikki tarpeellinen toimivaan arkeen. Olohuoneesta käynti suurelle katetulle parvekkeelle. Eteisen yhteydessä tilava ikkunallinen kylpyhuone. Tämä on muuttovalmis koti. Yhtiö sijaitsee omalla tontilla ja on loistava vaihtoehto ensiasunnon ostajalle tai sijoittajalle. Olethan yhteydessä, niin varataan sinulle oma esittely ajankohta. Tervetuloa!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1358646
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h, kk, kph, parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
31 m²
Kokonaispinta-ala
31 m²
Kerrokset
3/3
Rakennusvuosi
1984
Vapautuminen
1 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

120 704,23 €

Velkaosuus

13 295,77 €

Velaton hinta

134 000,00 €

Neliöhinta

4 322,58 €/m²

Vastike

Hoitovastike

192,20 € / kk

Pääomavastike

128,65 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

320,85 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

23,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

25,00 € / kk

Saunamaksu

20,00 € / kk

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: itä
ulkopuolinen
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Telia taloyhtiölaajakaista 10M
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, naulakko, peiliovikaapisto neuvoteltavissa
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Tehdyt remontit
Aiemman osakkaan teettämä keittiöremontti 2018 (kaapistot runkoineen)
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni, tiili
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, induktioliesi, erillisuuni, astianpesukone, mikroaaltouuni, liesituuletin, kiinteät valaisimet
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, käsisuihku, kiinteät valaisimet
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Vinttikomero
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
jatkuu tulevia korjaus- ja kunnossapitotöitä: 2026 Käyttövesiputkien ja sähköjärjestelmän uudistamisen toteutussuunnittelu, piha-alueiden uudistukset, autosähkölatauspisteiden infran asennusvaraus. 2027 Piha-alueiden uudistukset, autosähkölatauspisteiden infran asennusvaraus. 2028 Käyttövesiputkien ja sähköjärjestelmän uudistaminen, alapohjan tiivistystyö käyttövesiputkien uudistamisen yhteydessä, kylpyhuoneiden saneeraukset tarpeen mukaan, kattopinnoitteiden kunnon silmämääräinen tarkistus. 2029 Tavanomaisia vuosikorjaus- ja huoltotöitä
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: ei päätettyjä
Taloyhtiön autopaikat

piha-autopaikkoja: 41, lisätietoa: Autopaikat jakaa isännöitsijäntoimisto. Jonottamalla.

Tehdyt remontit
2024 Talokohtaisten vesisulkujen uusiminen. 2023 Julkisivusaneeraus: ikkunat, parvekkeet, A-, C- ja E-talojen vesikatot (2022-2023), puuttuvien korvausilmaventtiilien asentaminen (osana julkisivu urakkaa), energiatodistuksen laatiminen, käyttövesiputkien ja viemäriputkien kuntotutkimus, korvausilmaventtiilien asennusten tarkistukset, alapohjien puhdistus (talot A, B, C, D), alapohjan loggeriseuranta, tonttivesisulkujen uusiminen, vakiopaineventtiilin asentaminen,. 2021 julkisivujen kuntotutkimus, kosteusvauriokorjauksia E42, E43, alapohjan selvitystyö kaikissa kiinteistön rakennuksissa, alapohjan puhdistus ja tiivistys E-rakennuksen osalta, hankekokonaisuuden suunnittelu Sweco. 2020 IV-kanavistossa havaittujen korjaustarpeiden tekeminen kiinteistöissä, IV-kanavien puhdistus, mittaus ja säätö (huoltotoimenpide). 2019 Erinäisiä, osittaisia selvityksiä kuntotutkimuksia ja selvityksiä (Frontago), Alapohjan selvitystyö kaikissa kiinteistön rakennuksissa, IV-kanaviston korjaustoimet koko kiinteistössä ja kaikissa asunnoissa. 2018-2020 Kosteusvauriokorjauksia, E-talon asunnot E42, E43, D40 ja E51, ulkoportaiden porraskivien korjaukset, ulkoaluekorjaukset: C, D-talot: kivetys ja D, E-talot kivituhka, kuivaushuoneiden kunnostus. 2017 B-talon tuuletusparvekkeen sadevesikaivon uusiminen, porrashuoneiden ovien maalaus, parkkipaikan aidan uusiminen, kammiopuhaltimien uusiminen huippuimureissa, tonttiviemärilinjojen uusiminen (HSY on uusinut liitoskaivot) 2016-2017 Alapohjan putkien kannakointi. 2016 Parkkipaikan asfaltin paikkakorjaus, A- ja B-talojen yhteiskanavapuhaltimien vaihto huippuimuriksi, sade- ja jätevesiviemärin huuhtelu ja kuvaus, B- ja D-talojen tuuletusparvekkeiden kunnostus. 2015 Julkisivujen, parvekkeiden ja ikkunoiden kuntotutkimus. 2014 Kylpyhuonesaneerauksia 25 kappaletta, soneran internet-yhteys, C-talon alapohjan viemärilinjojen kannakointi sekä vastapenkkojen teko alapohjan reunoille, ikkunoiden huoltomaalauksia A-, B- ja C-taloissa. 2013 Pattereiden termostaatti- ja linjasäätöventtiilien uusinta, lämpöverkon perussäätö, ilmanvaihtokanavien nuohous ja säätö, Sonera Oyj:n taloyhtiölaajakaista ja kaapeli-tv (valokuitukaapeli). 2012 Lukostosaneeraus. 2011 C-talon saunan vesivahingon korjaus. 2010 Welho internetyhteys, kylpyhuoneiden A4, B13, B15, D33, D34, D36, E43, E45 ja E46 korjaus. 2009 Kytkentä kaapeli-tv verkkoon. 2008 julkisivusaumaukset. 2007 lämmönsiirtimen uusiminen. 2006 ikkunoiden huoltomaalaus etelä- ja länsipuolet. 2006 ulko-ovien huoltomaalaus. 2006 parvekelattioiden pinnoitus. 2005-2006 parvekekaiteiden korjaukset. 2004 liittyminen HTV:n kaapeliverkkoon. 2003 B ja D-talon vesikaton uusinta, porrashuoneiden maalaus. 1997 B, C ja D-talojen yläkattojen kermieristeiden kunnostustyöt.
Tulevat remontit
2024 Käyttövesiputkien ja sähköjärjestelmän uudistamisen hankesuunnittelu, kylpyhuonekartoitus, piha-alueiden uudistusten hankesuunnittelu, viemärikannakointien lisäys ja kaatojen tarkistus alapohjassa, alapohjan tiivistystöitä A- ja B-talot, Ilmanvaihdon tiivistys-, mittaus- ja säätötöitä, E42 ja E43 huoneistojen puujulkisivujen kuntotutkimus ja korjaussuunnittelu, E42 ja E43 huoneistojen puujulkisivujen korjaus. 2024-2025 Lasimarkiisien asennus riippuen Rakennusvalvonnan käsittelystä, 2024-2025 Alapohjan tuuletuksen lisääminen tuuletuspaalujen avulla, 2025 Piha-alueiden uudistusten toteutussuunnittelu, palohälytinhankinta koko kiinteistölle. Jatkuu lisätietoja yhtiöstä..
Energialuokka
D (2007)
Tontin koko
4 595 m²
Tontin omistus
Oma

As. Oy Lummetie 3 - Bost. Ab Näckrosvägen 3

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Jokiniemen koulu (n. 0.8 km), Peltolan koulu (n. 0.8 km), Tikkurilan lukio (n. 0.8 km)
Ruokakaupat: K-Market Tikkuri S-Market Tikkuri (n. 0.5 km), Prisma Tikkurila (n. 0.8 km), K-Supermarket Yliveto (n. 0.85 km)
Lähipalvelut: Hki-Vantaan lentoasema (n. 11.0 km), Kauppakeskus Jumbo ja Viihdekeskus Flamingo (n. 7.0 km), Kuusijärven ulkoilualue (n. 7.0 km)
Päiväkodit: Useita alueella (n. 0.2 km)
Liikenneyhteydet
Bussipysäkit (n. 0.1 km)
Juna-asema Tikkurila (n. 0.4 km)

Tiedustelut
Päivi Virtanen, kiinteistönvälittäjä LK, LVV, KiAT, p. 050 3778404, paivi.virtanen@km.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Tikkurila, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Päivi Virtanen

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Kiinteistömaailma Vantaa Tikkurila | Asunnot ja Kiinteistöt Uusimaa Oy

Kiinteistömaailma Vantaa Tikkurila | Asunnot ja Kiinteistöt Uusimaa Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.