View of Tikkurila, Vantaa

Asuinalueena Tikkurila, Vantaa

Onko haaveissasi asunto alueelta Tikkurila, Vantaa? Tutustu alueeseen

Vantaan Tikkurila sijaitsee Hiekkaharjun, Viertolan ja Kuninkaalan kupeessa pääjunaradan varrella noin 16 km Helsingistä pohjoiseen. Uuden kehäradan myötä Tikkurilasta on erinomaiset kulkuyhteydet koko pääkaupunkiseudulle.

Tikkurila asuinalueena

Tikkurila on edelleen kehittyvä ja kasvava alue, joka tarjoaa puitteet jokaiseen elämäntilanteeseen. Tikkurila on edelleen väljästi rakennettu, mutta kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta. Tikkurilan myytävissä olevista asunnoista suurin osa on kerrostaloja.

Millaista on asua Tikkurilassa Vantaalla?

Vantaan sisäiset poikittaisyhteydet ovat parantuneet ja junayhteydet ovat korvanneet bussilinjoja. Liikenneyhteyksien ja palveluiden lisäksi Tikkurila tarjoaa myös hyvät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Tikkurilan alueelta löytyy muun muassa urheilukeskus uima- ja jäähalleineen. Keravanjoen rannasta nauttivat kesäisin piknikväki ja muut luonnon ystävät. Tikkurilan Tiedekeskus Heureka kerää vuosittain merkittävän määrän vierailijoita.

Lue lisää

Katso myös koko Vantaa asuinalueena

Tikkurila, Vantaa: 247 myytävää asuntoa

Asuntojen hinnat alueella Tikkurila, Vantaa

Neliöhinta
5504 €/m²
Vantaa: 3 934 €/m²
Markkinointiaika
248 vrk
Vantaa: 89 vrk

Asuminen ja asukkaat alueella Tikkurila, Vantaa

Postinumeroalueella 01300, johon Tikkurila kuuluu, yleisin asumistyyppi on kerrostalo ja asuntojen keskikoko on 62.8 m².

80 % kerrostaloasuntoja20 % pientaloasuntoja
48 % omistusasujia52 % vuokra-asujia

Tiedot perustuvat postinumeroon 01300. Tietolähde: Etuovi.com ja Tilastokeskus. (Postinumeroalueittainen avoin tieto, Tilastokeskus. Aineisto on ladattu Tilastokeskuksen rajapintapalvelusta 29.1.2021 lisenssillä CC BY 4.0)

/static/media/236e2d375701822ec9f5.jpg
Talouksien keskikoko
1.8
Lapsiperheitä
17 %
Keski-ikä
41 v

Kiinnostaako asuntojen hintakehitys?

Tilaa sähköpostiisi asuntomarkkinakatsaus alueeltasi.