Kiinteistömaailma Espoo Mankkaa

Kerrostalo | 5h + kt + s

Kalasatamankatu 36 B 25, Kalasatama, Helsinki

Hinta

580 691 €

Koko

94,5 m²

Vuosi

2024

Tartu tilaisuuteen! Rakenteilla olevassa ja kesäkuussa 2024 valmistuvassa Hitas-kohteessa on vielä muutama isommalle perheellekin sopiva 94,5m2 huoneisto myytävissä. Näissä neljän makuuhuoneen asunnoissa on oma saunaosasto sekä erillis wc. Tähän kolmannen kerroksen valoisaan viiden huoneen asuntoon on valittu rakennuttajan toimesta harmoniset ja tyylikkäät värimaailmat ja materiaalit. Asunnoissa on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys ja sekä keskitetty viilennysjärjestelmä, joka toteutetaan lattiaviilennyksenä ja ilmanvaihdon tuloilman viilennyksellä kaukokylmää hyödyntäen. Huoneistolla on lasitettu parveke taloyhtiöiden pihan suuntaan. Asukkailla on käytössään: - huoneiston irtaimistovarasto ensimmäisessä kerroksessa - talopesula ja kuivaushuone - yhtiön ylimmässä kerroksessa upea saunaosasto - monikäyttötila ja kattoterassi - autohallipaikan vuokraus mahdollisuus, josta pääset hissillä suoraan omaan asuinkerrokseen Kotisi läheisyydessä on kattavat Redin ja Helsingin keskustan palvelut. Metroasema on kävelymatkan päässä. Merelliset ulkoilualueet ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat myös lähelläsi! Soita ja varaa henkilökohtainen esittelysi, niin keskustelemme lisää, autamme sinua nykyisenkin kotisi myynnissä! Lue lisää kohteesta: https://www.kiinteistomaailma.fi/helsingin-verkkosaari Avainsanat: Ei huolta putkista Ei suuria remontteja tulossa Esteetön kulku Hyvät liikenneyhteydet Palvelut lähellä Soveltuu sijoitusasunnoksi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1359632
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + kt + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
94,5 m²
Kokonaispinta-ala
94,5 m²
Kerrokset
3/7
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Vapautuminen
Kohteen valmistuttua

Hinta

Myyntihinta

232 206,00 €

Velkaosuus

348 485,00 €

Velaton hinta

580 691,00 €

Neliöhinta

6 144,88 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

709,00 € / kk

Pääomavastike

990,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 699,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Arvioitu rahoitusvastike 2. asumisvuodesta lähtien 2281€ (korko + lyhennys). 1. asumisvuosi rahoitusvastikkeen korot. Hinnaston mukainen rahoitusvastike on laskettu kokonaiskorolla 3,410% (korkonoteeraus 4.10.2022 Euribor 12kk 2,41% + marginaali 1,0%). Ensimmäinen lainanlyhennyspäivä on 31.12.2025, lyhennysvastiketta aloitetaan perimään vastikkeessa 07/2025. Yhtiölainojen laina-aika on 31.12.2047 saakka. Yhtiölainaosuus on mahdollista maksaa pois asuntojen valmistumisen yhteydessä tai myöhemmin asumisaikana hallituksen määräämänä ajankohtana.

Vastikkeet tarkastetaan ennen muuttoa ja vuosittain yhtiökokouksen yhteydessä. Viitekoron muutokset vaikuttavat rahoitusvastikkeen määrään.

Autopistokepaikkojen vuokra-arvio on 70€/kk ja sähköauton latauspaikka 80€/kk. Lisäksi sähköauton lataukseen käytettävä energia laskutetaan käyttäjältä kulutuksen mukaan. Ennakkovesimaksu peritään erikseen 25€/hlö/kk, tasauslasku kerran vuodessa. Hoitovastikearvioon sisältyy tontin vuokra 3,80€/m2.
Vesimaksu: ennakkovesimaksu 25 €/hlö/kk, tasauslaskutus kerran vuodessa.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: etelä
lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Laajakaista
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys kerroksissa 2-7, patterilämmitys 1. kerroksessa. Aurinkopaneeleja hyödynnetty. Rakennus varustetaan myös keskitetyllä viilennysjärjestelmällä, joka toteutetaan lattiaviilennyksenä ja ilmanvaihdon tuloilman viilennyksellä kaukokylmää hyödyntäen.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Sauna: Saunan katto ja seinät -Tervaleppä STS lämpökäsitelty, lasiovi Löyly tervaleppä, Harvia The Wall SW60 Black steel -kiuas.
Keittiön kuvaus
Keittiökalusteet ovat Novart Oy:n Petra-mallistosta. Ovet ovat hidastimilla varustettuja ja laatikostot ovat kvalibox -mekanismeilla varustettuja. Työtasot ovat korkeapainelaminaattia. Altaat ovat yksialtaisia RST- tai -komposiittialtaita huoneistotyypin mukaan. Keittotiloissa on jää-pakastinkaappi tai erilliset jääkaappi ja pakastin sekä astianpesukone, 60 cm induktioliesitaso ja kalusteeseen integroidut uuni ja liesituuletin. Keittotiloissa on välitilavalaisin. Hylly mikroaaltouunille.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu, kalusteiden väli laatoitettu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kalusteet Lakean tuotevalikoiman mukaan Temal Oy:n mallistosta. Kalusteet ovat märkätilaan soveltuvia vakiokalusteita. Kylpyhuoneiden varustus pohjakuvien mukaan. Kylpyhuoneissa on tilavaraus ja liitännät yleensä päällekkäin sijoitettaville pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Suihkut varustetaan suihkuseinillä. Kylpyhuoneessa on alakattoon integroitu valaistus ja lisävalaisin peilikaapin yhteydessä.
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Säilytyskaapistot
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Huoneistokohtainen häkkivarasto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Aurinkopaneelit osana taloyhtiön energiajärjestelmää.
Taloyhtiön autopaikat

lisätietoa: Taloyhtiön nimeämättömät autopaikat 24 kpl sijaitsevat pysäköintilaitoksessa viereisellä tontilla nro 5, mahdollisuus myös sähköauto paikkaan.

Tehdyt remontit
uudiskohde
Tulevat remontit
uudiskohde
Energialuokka
A (2018)
Tontin koko
812 m²
Tontin omistus
Vuokra
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
31.12.2085

Asunto Oy Helsingin Verkkosaari

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kalasataman peruskoulu (n. 1.5 km), Vallilan ala-asteen koulu (n. 2.0 km)
Ruokakaupat: Lidl Tukkutori (n. 0.3 km), K-Market Redi (n. 0.6 km), K-Supermarket Redi (n. 0.6 km), Wolt Market (n. 0.6 km)
Lähipalvelut: Kauppakeskus Redi (n. 0.6 km), Hermannin rantapuisto (n. 0.7 km), Seikkailupuisto Korkee (n. 2.0 km), Korkeasaaren eläintarha (n. 2.0 km), Mustikkamaan uimaranta (n. 2.0 km)
Päiväkodit: Päiväkoti Louhi (n. 0.7 km), Päiväkoti Ariel (n. 1.0 km)
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki (n. 0.2 km)
Kalasataman metro (n. 0.7 km)

Tiedustelut
Pyydä lisätietoja ja sovi kanssani yksityisesittely! Pirjo Heide puh. 0400 974929 tai pirjo.heide@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kalasatama, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pirjo Heide

Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, KiAT, RAKI

Kiinteistömaailma Espoo Mankkaa

Kiinteistömaailma Espoo Mankkaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.