Kiinteistömaailma Helsinki Munkkiniemi | Amuletti Asunnot Oy

Kerrostalo | 3-4h, k, kph, lasitettu parveke

Huopalahdentie 15, Munkkiniemi, Helsinki

Hinta

469 000 €

Koko

79 m²

Vuosi

1953

Hämmästyttävän hiljainen perheasunto Munkkiniemen Huopalahdentiellä! Tämän läpitalon kodin ehdottomia vahvuuksia ovat mainio pohjaratkaisu, mahdollisuus kolmeen makuuhuoneeseen sekä sijainti hissitalon 5. kerroksessa. Tilava olohuone sekä juuri uusittu klassisen tyylikäs Puustellin keittiö ruokailutiloineen muodostavat tämän kodin sydämen. Olohuoneesta on myös käynti lasitetulle parvekkeelle, jonne ilta-auringon säteet tuovat kaunista valoa. Ilmalämpöpumppu viilentää mukavasti kesähelteillä. Tilavat makuuhuoneet sijaitsevat sisäpihan puolella. Tällä hetkellä niitä on kaksi, mutta väliseinän palauttamalla saa kolmannen. 2,7 metrin huonekorkeus tuo entisestään avaruuden tunnetta ja uusitut ikkunat saavat aikaan sen, että liikenteen äänet eivät asuntoon kuulu. Arkkitehti Aarne Ervin suunnittelema Asunto Oy Huopalahdentie 15-17 valmistui vuonna 1953 ja on täydellinen aikakautensa arkkitehtuurin tyylinnäyte. Viime vuosien aikana on toteutettu isoja saneerauksia ja viime vuonna yhtiössä valmistui perinteinen LVIS-saneeraus, jonka yhteydessä kaikki saniteettitilat, putket ja sähkönousut uusittiin. Viihtyisä sisäpiha kunnostetaan tulevan kesän aikana ja samalla yhtiö siirtyy käyttämään edullista ja ekologista maalämpöä. Asukkaat iloitsevat mainiosta pesutuvasta, hienosta saunaosastosta sekä riittävistä säilytystiloista. Sijainti on monella tapaa mainio. Lähellä ovat sekä Munkkiniemen että Munkkivuoren erinomaiset koulut, monet päiväkodit sekä monipuoliset päivittäispalvelut. Keskustaan pääset kätevästi bussilla, eikä nelosen ratikkapysäkkikään ole kaukana. Hyvät ulkoilumaastot löytyvät sekä Pikku-Huopalahden että Munkkiniemen rantamaisemista ja läheisestä Seurasaaresta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1360726
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-4h, k, kph, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
79 m²
Kokonaispinta-ala
79 m²
Kerrokset
5/6
Rakennusvuosi
1953
Vapautuminen
Viimeistään 1 kk kaupanteon jälkeen

Hinta

Myyntihinta

357 736,69 €

Velkaosuus

111 263,31 €

Velaton hinta

469 000,00 €

Neliöhinta

5 936,71 €/m²

Vastike

Hoitovastike

319,20 € / kk

Pääomavastike

989,52 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 308,72 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

17,50 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: vesimaksuennakko 17,5 €/hlö/kk

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: länsi
lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ilmalämpöpumppu, sälekaihtimet
Tehdyt remontit
Keittiö koneineen uusittu v. 2023 yhtiön LVIS-saneerauksen yhteydessä.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, astianpesukone, keraaminen liesi, liesituuletin/ aktiivihiilisuodatin, Puustellin kaapistot, kiinteät valaisimet, kaasuliesi
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone; suihku/kääntyvät suihkuseinät, pesukoneliitäntä, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto, pyyhekuivain, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu, tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu, tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero, vinttikomero, kaapistot
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Ylimääräisessä yhtiökokouksessa tammikussa 2024 päätettiin seuraavaa:
- Käsitellään ja päätetään maalämpöurakan toteuttamisesta sekä valitaan urakoitsija. Hallitus ehdottaa, että toteutetaan maalämpöurakka ja urakkaan varataan 600 000 euroa rahoitusta. Hallitus ehdottaa, että urakoitsijaksi valitaan ST1 tarjousvertailun perusteella. Hallitus myös ehdottaa, että valtuutetaan hallitus päättämän urakan muista asioista kuten esim. valvonnasta. Päätettiin, että hyväksytään hallituksen esitys.
- Käsitellään ja päätetään pihaurakan toteuttamisesta sekä hyväksytään pihasuunnitelma. Hallitus ehdottaa, että urakka toteutetaan enintään 220 000 euron suuruisena. Käsitellään ja päätetään pihasuunnitelmasta kokouksessa (valmistunee kokoukseen mennessä). Hallitus ehdottaa, että se valtuutetaan läpiviemään urakka sekä päättämään pihaurakan käytännön asioista. Päätettiin, että hyväksytään hallituksen esitys yksimielisesti.
- Käsitellään ja päätetään urakoiden rahoittamisesta, Hallitus ehdottaa, että päätetään 820 000 euron limiittirahoituksesta ja valtuutetaan hallitus päättämään rahoituksen muista ehdoista (esim. rahoitusvastikkeen perimisen ajankohdasta) sekä panttaamaan riittävät vakuudet sekä tarvittaessa hakemaan uusia vakuuksia. Hyväksytään hallituksen esitys ja päätetään ehdotuksen mukaan.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Pihaurakan kustannusarvio 220 000 € ja maalämpöurakan kustannusarvio 600 000 € eli yhteensä 820 000 € koko taloyhtiölle. Huoneistokohtaiset maalämpö- ja pihaurakan kustannusarviot erillisen liitteen mukaisesti.
Taloyhtiön autopaikat

autotallipaikkoja: 9, lisätietoa: Kadunvarsipaikoitus tai jonotuksella tallipaikka

Tehdyt remontit
1988: kaukolämpökesk. uusim., 1989 :ikkunoiden maalaus/tuuletusparvekkeiden kunnostus, 1991: julkisivut, 1993: saunaosaston peruskunnostus, 1995: piha-asfaltointi, laatat ja kiveykset, 1999: uppopumpun ja lukituksen uusinta, 2000: pihanpuoleinen ikkunamaalaus, kadunpuolen ikkunapuitemaalaus ja parvekeovet, 2002: ulkoportaiden korjaus, 2004: vesikaton pinnoittaminen, raja-aidan uusiminen, 2005-2006: hissien modernisointi, 2007: ylimpien päätyparvekkeiden vesieristys, 2008:Huopalahdentien puolen ja eteläpäädyn ikkunoiden huoltomaalaus, 2012: patteriventtiilien, linjasulkujen ja lämmönjakokeskuksen uusiminen sekä verkoston säätö, asunto- ja tuuletusparvekkeiden kunnostus, 2014-15: vesikaton uusiminen, porrashuoneiden alaosien maalaus, 2017: vesikaton 2-vuotistakuutarkastus, 2018: ikkunoiden kunnostuksen suunnittelu, 2019: putkiston kuntotutkimus, linjasaneerauksen hankesuunnittelu, haitta-ainekartoitus, asuntojen ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, 2020: kellarin painumaselvitys, linjasaneerauksen toteutussuunnittelu, katon betonikourujen kuntotutkimus, pintavaaituskartan laadinta, 2021-2022: LVIS-saneeraus (sis. asuntojen kph:t, rappukäytävien tasoitus ja maalaus sekä kerrostasanneovien ja lukituksen uusiminen (iLoq)), 2023: Maalämpöselvitys, taloyhtiön huoneistojen maalaus
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys vuosille 2024-2028.
2024: pihasaneerauksen suunnittelu (kuten autopaikkojen rakentaminen pihalle, sähköautonlatausvalmius), pihasaneeraus (sis. jätepisteen uusiminen), maalämpöön siirtyminen. 2025: julkisivun kuntotutkimus.
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
3 109 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto-oy Huopalahdentie 15-17

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Munkkiniemen ala- ja yläkoulu sekä lukio (n. 0.45 km), Hoplaxskolan (0-5) (n. 0.45 km), Hoplaxskolan (6-9) (n. 0.75 km)
Ruokakaupat: Alepa Solnantiellä (n. 0.4 km), K-supermarket ja S-market Munkkivuoren ostarilla (n. 0.8 km)
Päiväkodit: Useita, mm. päiväkoti Ruusu (n. 0.8 km)
Liikenneyhteydet
Bussit (n. 0.1 km)
Nelosen ratikka (n. 0.5 km)

Tiedustelut
Tiina Toivoranta myyntijohtaja, LKV 0505480573, tiina.toivoranta@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Munkkiniemi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tiina Toivoranta

kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Helsinki Munkkiniemi | Amuletti Asunnot Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Munkkiniemi | Amuletti Asunnot Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.