Kiinteistömaailma Helsinki Taka-Töölö – Meilahti | Linnakodit Oy LKV

Kerrostalo | 3h, k, sauna ja kph, erill.wc. lasitettu parveke

Mechelininkatu 3b, Etu-Töölö, Helsinki

Hinta

759 000 €

Koko

89 m²

Vuosi

2014

Upea, avara 3. kerroksen läpitalon kolmio omaksi lunastetulla tontilla Etu-Töölössä! Tämän avaran ja valoisan asunnon olohuoneesta on käynti tilavalle ja viihtyisälle lasitetulle parvekkeelle, josta katselet viihtyisän korttelipihan mukavia näkymiä. Puustellin keittiö on eleettömän tyylikäs mustine kivitasoineen. Keittiö on myös hyvin varusteltu ja kodinkoneet on uusittu 2022. Keittiön ja makuuhuoneiden ikkunoista on esteettömät näkymät länteen. Sauna on toteutettu laadukkaasti, ja ikkunallisessa löylyhuoneessa on tilaa koko perheelle. Kylpyhuone ja erillinen wc on niinikään toteutettu laadukkailla materiaaleilla. Asunnossa on vesikiertoinen lattialämmitys ja olohuoneeseen on asennettu viilentävä ilmalämpöpumppu. Talo on valmistunut vuonna 2014, joten isoja korjauksia ei lähivuosina ole odotettavissa. Vastike tässä talossa on varsin maltillinen, 3,90 eur/m2. Mahdollisuus ostaa autohallipaikka (velaton myyntihinta 60 000 euroa), sähköauton latausmahdollisuus. Tilaisuus sinulle ja perheellesi, kun arvostat modernia ja laadukasta kaupunkiasumista loistavien palveluiden ja kulkuyhteyksien ääreltä. Tervetuloa viihtymään Stagen kortteliin! Tilaa esite ja sovi yksityisesittelysi jo tänään, nähdään näytöllä!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 5.5. 14:30 - 15:15
Esittelijänä Elina Palmroos
p. +35850 4760 688

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1362797
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, sauna ja kph, erill.wc. lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
89 m²
Kokonaispinta-ala
89 m²
Kerrokset
3/7
Rakennusvuosi
2014
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

759 000,00 €

Velaton hinta

759 000,00 €

Neliöhinta

8 528,09 €/m²

Vastike

Hoitovastike

347,10 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

347,10 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Ennakko 20 €/kk/hlö, tasaus mittarista

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: itä
lasitettu
keittiössä lisäksi ranskal. parv. länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Taloyhtiölaajakaista 50M
Muuta kauppaan kuuluvaa
Viilentävä ilmalämpöpumppu, sälekaihtimet
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Huoneistossa on lattialämmitys. Terassiparveke on todella iso, näkymät vehreälle sisäpihalle.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Eteisessä laattalattia
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastin, keraaminen liesi, liesituuletin/ aktiivihiilisuodatin, astianpesukone, mikroaaltouuni, erillisuuni, Puustellin kaapistot, kivitasot, välitilassa laatta. Kodinkoneet ja hana uusittu 2022.
Lattiamateriaalit: Parketti (Tammi Kartano Silver)
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Sähkösauna ja kph: peili valoilla ja allaskaappi, suihku, suihkukulma, kuivauspatteri, kylpyhuonekaapisto, laattalattia ja -seinät. Saunassa panelointi ja lauteet lämpökäsiteltyä haapaa, kiuas Iki Pilarikiuas Classic-ohjauskeskuksella, katossa kuituvalot. Saunassa ikkuna. Lattialämmitys. Erillinen wc: allaskaappi Mido, peili Mido, integroitu valaisin, laattalattia ja -seinät.
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti (Tammi Kartano Silver)
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti (Tammi Kartano Silver)
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, kellarikomero
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti, bitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
YK 8.5.2023 Päätettiin kartuttaa lainanlyhennysrahastoa enintään lainanlyhennysten ja osakkaiden osakassuoritusten lainanlyhennysten määrällä. Rahoitusvastikkeen osuutta ei rahastoida.

Hallituksella valtuudet taloudellisen tilanteen vaatiessa kerätä kaksi ylimääräistä hoitovastiketta. Samalla myönnettiin hallitukselle taloudellisen tilanteen niin salliessa jättää keräämättä kaksi normaalia hoitovastiketta.

Päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet korottaa tai laskea pääomavastikkeen tasoa korkokannan kehityksen niin vaatiessa/salliessa. Päätös on voimassa seuraavaan yhtiökokoukseen asti.

Päätettiin korottaa yhtiön rakennusrahastoa vuoden 2023 aikana maksettavien huoneistokohtaisten tontin määräosien lunastushintojen summalla.

Myönnettiin hallitukselle valtuudet lunastaa yhtiöjärjestyksen 7§ mukaisesti maanomistajalta lunastusosuuden maksavien huoneistojen osuus yhtiön vuokraamasta tontista, kiinteistötunnus 91-13-414-17, ilman erilistaä yhtiökokousta vuoden 2023 aikana. Kokous valtuutti isännöitsijän hoitamaan kiinteistökauppa ja muut kauppaan liittyvät toimenpiteet taloyhtiön puolesta.

Hallitus kertoi 10-vuotis tarkastuksen tämän hetken tilanteesta kokouksen osallistujille. Hallitukselle on toimitetu raportti tarkastuksesta. Hallitus aloittaa neuvottelut SRV:n kanssa toukokuun lopulla.

Päätettiin, että vesivahinkojen estämiseksi kaikkien huoneistojen kaikkien asuntojen astianpesukoneiden poisto-ja tuloletkut uusitaan ja asennetaan vuotovahti. Kustannukset selviävät, kun tarjoukset on saatu. Tämä kustannus laskutetaan suoraan osakkaalta. Yhtiökokoukselle on esitetty että hallitukselle annettaisiin valtuudet kilpailuttaa kyseistä toimenpidettä. Kokous myönsi hallitukselle valtuudet kilpailuttaa ja toteuttaa astianpesukoneen poistoletkujen, tuloletkun sekä vuotovahdin uusimista.

22.11.2022 pidetyssä ylim.yk päätettiin siirtää kokonaisasiakkuus Uudenmaan Osuuspankkiin. Päätettiin ottaa Uudenmaan OP:sta laina pääomaltaan enintään 4.012.080,97 euroa. Laina-aika on 25 vuott ja viitekorko 6 kk euribor. Päätettiin valtuuttaa hallitus sopimaan enintään viiden vuoden korkosuojauksesta ja määrittämään pääomavastike. Päätetiin pantata Uudenmaan OP:n asuntoyhtiölle myöntämän lainan vakuudeksi yhtiön omistamaan kiinteistöön vahvistetut panttikirjat. Päätettiin avata Uudenmaan OP:iin maksuliikennetili. Tilinkäyttäjäksi päätetiiin valtuuttaa Isännöitisätoimisto Braleva Kiinteistöpalvelut Oy, joka valtuutetaan käyttämään tiliä konekielisesti. Päätettiin hallitukselle myönnettävistä valtuutuksista määrittää osakkailta perittävän pääomavastikkeen taso tarvittaessa esimerkiksi taloyhtiölainan viitekoron merkittävän muutoksen ja/tai lainanlyhennysten alkamisen vuoksi seuraavaan yhtiökokoukseen asti.

Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei päätettyjä. Huoltotoimintaa talousarvion puitteissa.
Taloyhtiön autopaikat

autohallipaikkoja: 55, lisätietoa: Autohallipaikat erillisinä osakkeina

Tehdyt remontit
Huoltotoimenpiteitä: 2019 Ilmastointijärjestelmän tarkastus ja säätö. 2017-2018 Parvekkeiden korjauksia rakennuttajan takuutyönä.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys 2024-2028: ilmanvaihtokanavien puhdistus 2024, porrashuoneiden huoltomaalaus ja palovaroittimien uusiminen 2025, elastisten saumojen korjaus ja ikkunoiden huoltokorjaukset 2026, sis.käyntiovien ovikoneiston ja ovipuhelimien uusiminen 2027, peltikattojen maalaus 2028. Korjaukset edellyttävät yhtiökokouksen päätöksen.
Energialuokka
C (2018)
Tontin koko
1 903 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Helsingin Emmy

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Ressun peruskoulu (n. 0.5 km), Helsingin saksalainen koulu (n. 0.8 km), Helsingin eurooppalainen koulu (n. 1.4 km), Etu-Töölön lukio (n. 0.4 km)
Ruokakaupat: K Supermarket Kamppi (n. 1.0 km), Alepa Kampin keskus (n. 1.0 km), K Market Pohjoinen Rautatienkatu (n. 0.17 km), Alepa Mechelininkatu (auki 24/7) (n. 0.19 km)
Lähipalvelut: Kampin keskuksen kattavat palvelut (n. 0.65 km), Kampin ja Töölön ravintolat ja kahvilat kävelyetäisyydellä (n. 0.5 km), Hietaniemen uimaranta ja ulkoilureitit Mechelininkadun toisella puolella (n. 1.0 km)
Päiväkodit: PK Kamppi (n. 0.4 km), PK Elias (n. 0.5 km), PK Lappi (n. 0.6 km)
Liikenneyhteydet
Kampi metroasema, lähi- ja kaukoliikenteen linja-autoasema (n. 0.65 km)
Raitiovaunut 8 ja 8H Ruoholahden kautta Jätkäsaareen ja Kallion kautta Arabiaan (n. 0.03 km)
Useat linja-autot pohjoiseen Runeberginkadulta (n. 0.5 km)
Kevyen liikenteen väylä Baana kulman takana (n. 0.15 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Autohallipaikka 12m2 AP 10, erillinen osake vhp. 60.000 eur, mahdollisuus sähköauton lataukseen, edellyttää latauslaitteen hankkimista n. 1400 eur.
Tiedustelut
Pirkko Toiviainen LKV
p. 044 366 3604
pirkko.toiviainen@km.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Töölö, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pirkko Toiviainen

yrittäjä, tiiminvetäjä, LKV, FM

Kiinteistömaailma Helsinki Taka-Töölö – Meilahti | Linnakodit Oy LKV

Kiinteistömaailma Helsinki Taka-Töölö – Meilahti | Linnakodit Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.