Kerrostalo | 3h, avok, kph, erill. wc

Humalistonkatu 3, Taka-Töölö, Helsinki

Hinta

442 000 €
Tarjouskauppa

Koko

64 m²

Vuosi

1928

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään neljännen kerroksen kolmioon loistavien kulkuyhteyksien, vehreyden ja kulttuurin äärelle Taka-Töölöön! Huonekorkeutta löytyy lähemmäs kolme metriä, mikä tekee huoneistosta ilmavan ja neliöitään suuremman tuntuisen. Vuonna 2020 huoneisto koki merkittävän muodonmuutoksen keittiön siirtyessä olohuoneeseen vastaamaan nykyaikaisia laatustandardeja. Nykyisellään avokeittiö sulautuu saumattomasti olohuoneeseen, tarjoten modernin ja toimivan tilan niin arjen askareille kuin yhteisille hetkille perheen kesken. Olohuoneen tilavuus mahdollistaa ruokailupöydän ja sohvaryhmän helpon sijoittamisen. Remontin myötä huoneistoon saatiin kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta, joista näkymät ovat rauhalliselle korttelipihalle. Hallista pääset huoneiston jokaiseen huoneeseen, kuten myös kylpyhuoneeseen ja erilliseen wc:seen. Huoneiston useat kiinteät komerot, vintti- sekä kellarikomero tarjoavat runsaasti tilaa tavaroiden säilyttämiseen. Vuonna 1928 valmistunut taloyhtiö on hyvin hoidettu ja korjaukset on tehty ajallaan. Putkiremontti on tehty vuonna 1993 ja viimeisin suurin korjaus, julkisivuremontti, valmistui vuonna 2019. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset, sillä Mannerheimintien bussit ja raitiovaunut tarjoavat vaivattoman yhteyden niin keskustaan kuin kauemmas kaupungista. Koulut ja päiväkodit lähettyvillä ja lähiruokakauppaasi kävelet vain minuutissa. Täällä voit nauttia Töölön monipuolisista palveluista ja vehreistä ulkoilualueista. Tervetuloa tutustumaan tähän tunnelmalliseen kotiin ja kokemaan Taka-Töölön viehätys omakohtaisesti! Avainsanat: Palvelut lähellä Ei huolta putkista Hyvät liikenneyhteydet

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1365443
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, avok, kph, erill. wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
64 m²
Kokonaispinta-ala
64 m²
Kerrokset
4/6
Rakennusvuosi
1928
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Tarjouskauppa
on vakiintunut kauppatapa, jossa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Hinta

Lähtöhinta ilman velkaosuutta

419 898,73 €

Velkaosuus

22 101,27 €

Velaton lähtöhinta

442 000,00 €

Viimeisin tarjous

-

Neliöhinta

6 906,25 €/m²

Vastike

Hoitovastike

332,80 € / kk

Pääomavastike

209,28 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

542,08 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

28,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Hoito- ja rahoitusvastikkeen perusteena on yhtiöjärjestyksen 4§:ssä mainitut osakkeenomistajien hallitsemien asuinhuoneistojen pinta-alat neliömetreissä. 1.6.2024 alkaen hoitovastike 332,80 €/kk (5,20 €/m2/kk). Hallituksella valtuudet tarvittaessa periä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike tarpeen vaatiessa.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Hallin ja olohuoneen väliset pariovet, jotka ovat säilössä vintillä.
Kohteen lisätiedot
Huonekorkeutta n. 290 cm
Tehdyt remontit
Vuonna 2020 keittiö siirretty olohuoneeseen tupakeittiöksi ja entisestä keittiöstä tehty makuuhuone. Remontin yhteydessä kylpyhuoneeseen asennettu sähköpistoke pesukoneliitännän kohdalle ja vanhan keittiön lattia uusittu parketilla, myös seinä tasoitettu poistetun keittiön kohdalta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastin, erillisuuni-mikroaaltouuni-yhdistelmä, keraaminen liesitaso, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot. Työtaso kiveä (kivipuriste)
Lattiamateriaalit: Koivuparketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone: suihku, käsienpesuallas, allaskaappi, peilikaappi, pesukoneliitäntä, pyyhekuivain. Erillinen wc: wc-istuin, bidee-suihku, käsienpesuallas, peili.
Seinämateriaali: Laatta, maalattu
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Kiinteä komero
Lattiamateriaalit: Koivuparketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Kiinteät komerot
Lattiamateriaalit: Koivuparketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Vintti- ja kellarikomero sekä huoneiston kiinteät komerot
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Kunnossapitotarveselvityksessä on alustavat kustannusarviot tuleville remonteille/kunnossapitotarpeille. Saat kunnossapitotarveselvityksen pyydettäessä välittäjältä.
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus yhtiöllä 30 vrk, katso yhtiöjärjestys 6 §, lunastusoikeus osakkailla 30 vrk, katso yhtiöjärjestys 6 §
Taloyhtiön autopaikat

autohallipaikkoja: 10

Tehdyt remontit
1986-1987 Sähkösaneeraus. 1993 Putkistojen uusiminen. 1997 Patteriventtiilit. 2000 Kaapeliverkon uusiminen. 2009 Sisäpihan kunnostus. 2010 Osittainen ikkunoiden huoltokorjaus ja lakkaus, katon paikkakorjaus ja lumiesteiden asennus. 2014 IV-kanavien puhdistus. 2015 Kaukolämpölaitteet. 2017 Peltikaton painepesu, Enkopur-tiivistys ja maalaus, lumiesteiden asennus katolle kadun ja pihan puolelle, kattosillan ja lapetikkaiden asennus kadun puolelle. 2018 Saattolämmityskaapeleiden asennus pihan puolen katon reunaan. 2019 Julkisivuremontti, rappausten uusiminen ja kalkkimaalaus, tuuletusparvekkeiden uudelleenrakentaminen, ikkunoiden huoltomaalaus, kadunpuolen portaiden ulko-ovien huoltolakkaus ja liikehuoneistojen ulko-ovien kunnostus. 2020 Porttikäytävän kannen peruskorjaus aloitettiin. 2021 Porttikäytävän kannen peruskorjaus valmistui. 2023 Liikehuoneisto B 51 rakennusluvan käyttötarkoituksen muutos ravintola lupa, ilmanvaihdon muutostyöt
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys vuosille 2024-2029. 2024: Ilmanvaihtohormien nuohous. 2025: Pihakannen peruskorjaus, pihan autopaikoille asennetaan sähköautojen latausvalmius. 2027: Patteriverkoston perussäätö ja tasapainotus. 2028: Hissien perusparannus. 2029: Lukituksen uusiminen.
Energialuokka
E (2018)
Tontin koko
928 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto O.Y. Humalistokatu 3

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Töölön yhteiskoulu (n. 0.25 km)
Ruokakaupat: Alepa (n. 0.13 km), K-Market (n. 0.16 km), S-Market (n. 0.95 km), K-Supermarket (n. 1.1 km)
Päiväkodit: Päiväkoti Ratikka (n. 0.3 km)
Liikenneyhteydet
Mannerheimintien bussit ja raitiovaunut (n. 0.19 km)

Tiedustelut
Lilian Wardi 050 311 2261 lilian.wardi@kiinteistomaailma.fi | Sampo Tallqvist 0400 42 62 89 sampo.tallqvist@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Töölö, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lilian Wardi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Helsinki Töölö | Sydänkoti Real Estate Töölö Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Töölö | Sydänkoti Real Estate Töölö Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.