Kiinteistömaailma Helsinki Etu-Töölö | Adream Kantakaupungin Kodit Oy

Kerrostalo | 6h, k, kph, kph / wc, 2xwc, khh, 2 sis.käyntiä, eteinen

Temppelikatu 14, Etu-Töölö, Helsinki

Hinta

850 000 €
Tarjouskauppa

Koko

185 m²

Vuosi

1924

Vuonna 1924 valmistuneen yhtiön 2. kerroksessa odottaa läpitalon koti uutta sukupolvea nauttimaan sen avarista tiloista ja arvoyhtiön varallisuudesta. Arvokoti on ollut saman suvun käytössä vuosikymmeniä. Tämän ansiosta asunnossa on lähes alkuperäinen pohja. Tallella ovat täyspuiset peiliovet sekä lautalattiat. Linjasaneerauksen yhteydessä omalla sisäänkäynnillä olevaan tilaan lisättiin valmius pikkukeittiöön. Sen wc:hen laajennettiin suihkutila ja olohuoneen vastainen seinä äänieristetiin. Kaksi kylpyhuonetta ja kolme wc:tä ovat arkkitehdin suunnittelemat ja huipputyylikkäät. Talon henkeen sopivat lattioiden marmorilaatat on viimeistelty jalkalistoilla ja kattosaumat profiililistoilla. Suihkut ja hanat on tarkkaan valittuja. Erillisiä huoneita on kuusi, joista kaksi ovat yhteydessä toisiinsa upeilla tuplaparipeiliovilla. Päivitystä kaipaavaan keittiöön mahtuu aamiaispöytä. Lisää tilaa saa viereisestä palvelijanhuoneesta. Keittiö vieressä tila kodinhoitoon ja säilytykseen ja siellä on myös erillinen wc. Remonttia kaipaavan kodin kolme sisäänkäyntiä ja pohja antavat mahdollisuuksia monenlaisiin ratkaisuihin. Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus hankkia koti yhdestä Helsingin arvostetuimmasta korttelista. Vuorre on varakas yhtiö, joka nauttii muhkeista vuokratuotoista ja maltillisesta hoitovastikkeesta. Etu-Töölö on yhä suositumpi asuinalue. Se tarjoaa päiväkodit ja koulut myös kaksikielisille perheille. Kulttuuria harrastaville löytyy kävelymatkan päästä valinnan varaa. Parempaa asuinaluetta ei ole. Myös kaikki palvelut löytyvät läheltä. Olisiko tässä se elämäsi koti?

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1365725
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h, k, kph, kph / wc, 2xwc, khh, 2 sis.käyntiä, eteinen
Asuintilojen pinta-ala
185 m²
Kokonaispinta-ala
185 m²
Kerrokset
2/5
Rakennusvuosi
1924
Vapautuminen
Heti

Tarjouskauppa
on vakiintunut kauppatapa, jossa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Hinta

Lähtöhinta ilman velkaosuutta

837 249,18 €

Velkaosuus

12 750,82 €

Velaton lähtöhinta

850 000,00 €

Viimeisin tarjous

-

Neliöhinta

4 594,59 €/m²

Vastike

Hoitovastike

610,50 € / kk

Pääomavastike

101,75 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

712,25 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Sauna 25 e/kk. Linjasaneerauksen lainaosuus tulee olemaan 261527,51 euroa. Jos lainaosuutta ei maksa pois, rahoitusvastike on 1.5.24 alkaen 9,66 e/m2/kk (1787,10 e). Laina-aika on 25 v.
Vesimaksu: Vesiennakko 20e/hlö/kk, joka tasataan todellisen kulutuksen mukaan

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Taloyhtiölaajakaista (Telia 100M)
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet, pyykinpesukone, kuivausrumpu, kylmiö/pakastin ja kodinkoneet.
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Omalla sisäänkäynnillä olevan huoneen (A3b) yhteyteen on linjasaanerauksessa koteloitu vesijohto-, viemäri- ja sähkövaraus minikeittiölle ja wc:hen on laajennettu suihku. Sen ja olohuoneen vastainen seinä äänieristetty. Pääsähkötauluun asennettu mittari A3b-huoneen sähkönkulutuksen mittamiseen.
Tehdyt remontit
Märkätilat ja wc:t on täysin uusittu juuri valmistuneessa linjasaneerauksessa. Vesiputket on vedetty seinän sisälle. Erillisellä sisäänkäynnillä olevaan huoneeseen on linjasaneerauksen yhteydessä tehty keittiövaraus (koteloitu) ja laajennettu wc-tilaan suihku. Sen ja olohuoneen välinen seinä on äänieristetty. Kodinhoitokäytävään rakennettu pesukoneiden alle kaakeloitu alue, jossa lattiakaivo.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Keittiön vieressä välikössä kodinhoitopiste, jossa vesieristetty kaukalo (terazzo-laatta, lasittamaton) pyykinpesukoneelle. Kylmiö/pakastin ja säilytystilaa. Huoneesssa omalla sisäänkäynnillä on koteloitu vesijohto-, viemäri -ja sähkövaraus minikeittiölle, oma kph/wc sekä äänieristetty seinä.
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, uuni, keraaminen liesi, astianpesukone, liesituuletin/ aktiivihiilisuodatin, kaapistot
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Maalattu, välitila laattaa
Kylpyhuoneen kuvaus
Kph: sadesuihku, taittuva suihkuseinä, peili (huurteenpoisto), allaskaapisto, lattialämmitys (suora sähkö), pyyhekuivain (suora sähkö), pyyhetanko, saippua-astiat, pyyhekoukkuja, kiinteät valaisimet. Pieni kph/wc: suihku, suihkuseinä, peili, lattialämmitys (suora sähkö), wc-istuin, käsisuihku, saippua-astiat, pyyhekoukkuja, wc-paperiteline, kiinteät valaisimet. Kaksi wc:tä: wc-istuin, pesuallas, peili, kiinteä valaisin, käsisuihku, pyyhekoukut ja wc-paperiteline.
Seinämateriaali: Keraaminen laatta ja profiililistat katon rajassa ja seinien puolikaakeloinnin viimeistelyssä
Lattiamateriaali: Lattia, lattiaviemärin kansi ja jalkalistat italialainen marmori "Verde Corallino" (mittatilaus).
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen ja ruokailutilan välissä alkuperäinen tuplapariovi
Lattiamateriaalit: Lautalattia
Seinämateriaalit: Tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Erikokoisia makuu/työhuoneita, osassa sisennettyjä alkuperäisiä komeroita ja useita oviaukkoja alkuperäisillä peiliovilla.
Lattiamateriaalit: Lautalattia
Seinämateriaalit: Maalattu tai tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Sisennetyt kaapistot, keittiövälikköjen kaapistot, kellarikomero, vinttikomero
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Yhtiöllä on limiittitila linjasaneerausta varten 4325000 e, josta on käytetty 3916123,29 e (per 19.3.24). Jyvitettävä osuus on 1413,66/m2. Rahoitusvastike on 9,66 e/m2/kk 1.5.2024 alkaen. Laina-aika on 25 vuotta.
Tehdyt remontit
Vesijohdot ja viemärit -66-69, puhelinjohdot -71, hissit -74, sähkönousut A ja B porras -84-85, tv-verkko, patteriventtiilit tarkastettu/uusittu -87, lämmönsiirtimet -91, poistohormien nuohous -01, ikkunat -02, parvekkeet kunnostettu -03, sähkönousut C-porras, sauna ja pesuhuone kunnostettu, palohälyttimet ullakolle ja portaisiin -05, julkisivun 1. krs kunnostettu -06, A-porras kunnostettu -09, julkisivuremontti -10, vesikaton korjausmaalaus -12, jätekatoksen rakentaminen -12-13, lämmönvaihtimen uusiminen, hissien koneistojen tiivistys -15, porraskäytävien ovien ja ulko-ovien uusiminen, laajakaistan uusiminen -17, liiketilan kunnostus -18, vesijohtojen ja viemärien kuntotutkimus, patteriverkoston säätö, kiinteistön kuntokartoituksen päivitys -19, syöksytorvien uusiminen Temppelikatu 12 ja 14 rajalla, kadunpuolen ikkunapuitteiden huoltomaalaus, parvekkeiden yläpintojen paikkamaalausta ja teräsosien vaihtoa, julkisivurappauksen paikkakorjausta ja maalausta, Temppelikatu 14 tiilipäätyseinän tiilipinnan pellitys, parvekkeiden yläpinnan paikkamaalaus ja teräsosien vaihtoa -20, IV-hormien nuohous, kartoitus ja asbestikartoitus -21, linjasaneeraus (hankesuunnitelman laadinta, suunnitelma ja toteutus) -20-23, lukoston uusiminen, vesikaton paikkamalaus -22
Tulevat remontit
2023-24 Linjasaneeraus (lähes valmis). 2024 Ikkunatiivisteiden tarkastus. Ulko-ovien huoltolakkaus. Hissien kuntoarvio. 2024-2025 Porrashuoneiden kaiteiden maalaus.
Energialuokka
B (2013)
Tontin koko
979 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto-Osakeyhtiö Vuorre

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Taivallahden peruskoulu (väistötila Arkadiankatu) (n. 0.45 km), Töölön ala-aste (n. 1.2 km), Minervaskolan (n. 0.5 km), Töölön yhteiskoulu (n. 1.6 km), Etu-Töölön lukio (n. 0.45 km), Tölö Gymnasium (n. 0.85 km)
Ruokakaupat: Alepa Kuparitalo (n. 0.35 km), Kampin ostoskeskus (n. 0.6 km)
Lähipalvelut: Leikkipuistot (n. 0.1 km), Nervanderin puistikon koira-aitaus (n. 0.2 km), Keskustan ja Etu-Töölön palvelut (n. 0.4 km)
Päiväkodit: Päiväkoti Lapinlahti (n. 0.7 km), Töölön Montessori-Leikkikoulu (n. 0.2 km), Töölön Ankkalampi (suomi, englanti) (n. 0.4 km), Finnish American Kindergarten (n. 0.6 km), Daghemmet Apollo (n. 0.5 km)
Liikenneyhteydet
www.hsl.fi: linja-autot, raitiovaunut (n. 0.3 km)

Tiedustelut
Anna Iskala, puh/WA 0405116434 tai anna.iskala@km.fi (myös iltaisin ja la-su)

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Töölö, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anna Iskala

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Kiinteistömaailma Helsinki Etu-Töölö | Adream Kantakaupungin Kodit Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Etu-Töölö | Adream Kantakaupungin Kodit Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.