Kiinteistömaailma Helsinki Bulevardi | Pecasa Oy

Kerrostalo | 3h + k + kph + s + erill.wc + lasit.parv

Huvilinnanmäki 10, Leppävaara, Espoo

Hinta

335 000 €

Koko

75 m²

Vuosi

2001

Hissitalon 4/5 krs:n valoisa kolmio. Olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle, tilava keittiö, johon mahtuu ruokapöytä, kaksi makuuhuonetta, saunallinen kylpyhuone ja erillinen wc. Tämän kodin olohuoneen, keittiön ja pienemmän makuuhuoneen seinät on tasoitettu ja maalattu 2024. 2001 valmistunut taloyhtiö sijaitsee omalla tontillaan. Säännöllisesti hoidettu yhtiö. Sijainti on erittäin keskeinen, koulut ja päiväkodit, urheilukenttä ja liikuntamahdollisuudet sekä Kauppakeskus Sello - kaikki lähietäisyydellä. Leppävaaran lukuisat muut palvelut käytössäsi. Sujuvat liikenneyhteydet niin bussilla kuin junallakin, myös uusi raidejokeri käytössäsi. Tervetuloa esittelyyn!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1367321
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + s + erill.wc + lasit.parv
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
75 m²
Kokonaispinta-ala
75 m²
Kerrokset
4/5
Rakennusvuosi
2001
Vapautuminen
2 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

331 614,80 €

Velkaosuus

3 385,20 €

Velaton hinta

335 000,00 €

Neliöhinta

4 466,67 €/m²

Vastike

Hoitovastike

435,00 € / kk

Pääomavastike

33,75 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

468,75 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: länsi
lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Naulakko, sälekaihtimet
Tehdyt remontit
Huoneiston olohuoneen, pienemmän makuuhuoneen ja keittiön seinät on tasoitettu ja maalattu 2024.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Valkoiset kaapistot, vaaleanharmaat tasot, jääkaappi/pakastin (uusittu n. 8 v sitten), astianpesukone (uusittu 2022), sähköliesi + uuni (alkuperäinen), liesituuletin suodattimella, kiinteät valaisimet.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu, osalaatoitus
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone: suihkukaappi, peilikaappi, pesuallas, allaskaappi, pesukoneliitäntä. Erillinen wc: peili ja peilikaappi, pesuallas, wc-istuin, bideesuihku. Sauna: laattalattia, puupanelointi, sähkökiuas. Kylpyhuoneessa sekä saunassa ikkuna.
Seinämateriaali: Kph: laatta. Erillinen wc: maalattu.
Lattiamateriaali: Kph: laatta. Erillinen wc: muovi.
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, kellarikomero.
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhtiökokouksessa 16.5.2019 päätettiin hallituksen esityksen mukaisesti sallia ilmalämpöpumppujen asennus osakasmuutostyönä edellyttäen, että yhtiö on hyväksynyt osakkaan tekemän osakasmuutostyöilmoituksen, osakas on allekirjoittanut vastuusopimuksen. Vain jäähdyttävät laitteet hyväksytään. Valtuutettiin hallitus valmistelemaan erillinen osakkaita velvoittava ohje.
Yhtiökokouksessa 13.4.2022 valtuutettiin hallitus käynnistämään vuoden 2022 aikana kunnossapitotarveselvityksessä vuosille 2022-2023 esitetyt alla olevat korjaustoimenpiteet, valitsemaan suunnittelijat, urakoitsijat ja valvojat ja allekirjoittamaan kaikki tarvittavat sopimukset. Ikkunoiden, terassi- ja parveke-ovien uudelleentiivistäminen ja huoltokorjaukset sekä tarvittaessa vesipeltien kunnostus, julkisivun, sokkelin ja parvekkeiden elastisten saumojen uusiminen, julkisivun maalattujen pintojen puhdistus ja korjausmaalaukset sekä ulko-ovien maalaus. Valtuutettiin hallitus järjestämään toimenpiteiden rahoitus enint. 250.000 € remonttilimiitillä tai pääomavastikelainalla, allekirjoittamaan tarvittavat laina- ja panttaussopimukset sekä sopimaan lainan tarkemmista ehdoista rahoituslaitoksen kanssa. Valtuutettiin hallitus hakemaan lainaa varten tarvittavat kiinnitykset taloyhtiön kiinteistöön sekä antamaan kaikki kiinteistöön kohdistuvat kiinnitykset lainan vakuudeksi. Hankkeiden valmistuttua luottolimiitti muutetaan pääomavastikelainaksi ja valtuutettiin hallitus määrittämään pääomavastike kertaluonteisesti. Remonttilimiitti tullaan konvertoimaan lainaksi, jolloin se jyvitetään osakkaiden kesken. Valtuutettiin hallitus tilanteen niin vaatiessa kerätä yksi tai enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Yhtiöllä on kaksi luotollista limiittitiliä (250.000 € ja 30.000 €), joista ensin mainitusta on 22.4.2024 käytetty 128.625,36 €. Remonttilimiitti tullaan konvertoimaan lainaksi urakoiden valmistuttua, jolloin se jyvitetään osakkaiden kesken.
Taloyhtiön autopaikat

lisätietoa: Yhtiöllä on käytössä 23 paikkaa Leppävaaran Pysäköinti Oy:n alueilla (halli, luola, ulkopaik.alueet, kadunvarsipaikat). Osassa on sähköpistoke.

Tehdyt remontit
2023: Lippakatot korjattu. 2022: ikkunoiden sekä terassi- ja parvekeovien uudelleen tiivistäminen ja huoltokorjaukset. 2021: Huoneistokohtaisten korvausilmasuodattimien vaihto (vuosittain), ikkunoiden ja parveke- ja terassiovien kunnon tarkistus, kaivojen korjaus (A15, A16, B31), sadeveden ohjauksen parantaminen, parvekelasitusten tarkastus ja kunnostus, porraskäytävien valaistus. 2020: Kiinteistön kuntoarvio (lisäksi märkätilat), alapohjat (tarkastus ja siivous), elementtisaumojen ja ikkunoiden välisten peltikoteloiden tarkistus, huippuimurien uusiminen (8kpl), lämmitysverkoston uusiminen, yleisten tilojen lukituksen uudelleen sarjoitus, terassiparvekkeiden betoni- ja puuosien kunnostus, pattereiden kunnon tarkastus ja ilmaus, A-portaan hissin ovipaketti, ulko-ovien avausjärjestelmän uusiminen. 2019: Hissin taajuusmuuttaja (A-porras), ovipaketti (B-porras), pystyviemärien huuhtelu, pelastustarkastuksessa havaittujen puutteiden korjaus. 2018: Hissin taajuusmuuttaja (B-porras), ulkoseinänelementin paikkakorjaus (A3). 2017: Parvekelasitusten perushuolto, lämmitysjärjestelmän perussäätö. 2014: Jätehuoneen ovi vaihdettu. 2013: Poistoilmakanavien puhdistus ja säätö, lukituksen uudelleensarjoitus Abloy Sento. 2012: Uudet valaistuksen liikennetunnistimet asennettu, porrashuoneiden ala-aulojen maalaus. 2010: Syöksytorvet korjattu.
Tulevat remontit
Vuosittain huoneistokohtaisten korvausilmasuodattimien vaihto ja yleisten tilojen palovaroittimien toiminnan tarkastus. Muita pienkorjauksia tarpeen mukaan.
2024: Julkisivun, sokkelin ja parvekkeiden elastisten saumojen uusiminen ja maalaus, ulko-ovien maalaus -urakka aloitettu 2023 ja urakkaa jatketaan 05/2024.
2025: Pihasuunnittelu ja pihan kunnostaminen.
2026: Salaojien kuvaus ja painehuuhtelu tarvittaessa, ulko-ovien lukitusjärjestelmän uusiminen.
2027: Rappukäytävien huoltomaalaus, selvitys hissien osittaisesta peruskorjauksesta, sähkökeskuksen lämpökamerakuvaus.
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
1 277 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Espoon Huvilinnanmäki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Leppävaaran yhtenäiskoulu, Alberga skola (n. 1.0 km)
Ruokakaupat: K-Market, K-Supermarket, Lidl, Prisma, Citymarket (n. 1.0 km)
Päiväkodit: Ruusulinnan päiväkoti, Majurinkulman päiväkoti, Leppäviidan päiväkoti ja useat muut alueella (n. 1.0 km)
Liikenneyhteydet
Bussi, juna (n. 1.0 km)

Tiedustelut
Sari Sarla LKV LVV KiAT 0400 315 326
sari.sarla@km.fi
Kiinteistömaailma Bulevardi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Leppävaara, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sari Sarla

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Kiinteistömaailma Helsinki Bulevardi | Pecasa Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Bulevardi | Pecasa Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.