Bo LKV Vantaa

Kerrostalo | 1-4 h + k + s

Timanttikiteenkuja 10, Kivistö, Vantaa

Hinta

379 000 €

Koko

81,5 m²

Vuosi

2015

Moderni Loft-unelma 81,5 m2 Kivistössä, Vantaalla Tämän ensimmäisen kerroksen valoisan ja avaran huoneiston (3 h + k + s) tilat on rajattu tyylikkäästi lasiruudukkoseinällä. Kauniissa väliseinässä heijastuu valon liike ja asunnon rouheat betoniseinät sekä selkeät pinnat tekevät siitä loft-henkisen ja hengittävän. Tilan tuntu on käsin kosketeltavissa. Keittiö on laajennettu yläkaapistorivillä ja erillisellä saarekkeella, joka samalla jakaa tilan olohuoneen ja keittiön välillä. Samalla uusittiin liesi, mikroaaltouuni ja liesituuletin. Led spottivalojen värilämpötilaa ja himmennystasoa voi säätää. Sisäpihalle ja luoteeseen avautuva terassi ja huoneiston asuntopiha kutsuvat pysähtymään ja olemaan. Viime vuonna asennetut parvekelasit suojaavat säältä kuin säältä, ja mahdollistavat terassin monipuolisen käytön halutessa läpi vuoden. Huoneistossa on vesikiertoinen lattialämmitys kaikissa asuintiloissa ja koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. Ilmainvaihdon ja lämpötilan säätö onnistuu kotiautomaatiojärjestelmän avulla. Kotiautomaatiojärjestelmä lähettää hälytyksen mahdollisista epäkohdista suoraan asukkaan puhelimeen. Asunto Oy Kivistön Koneisto Vantaa on hyvin hoidettu yhtiö. Vuonna 2015 valmistunut tiilirakenteinen kerrostalo sijaitsee omalla tontilla ja talo on kytketty kaukolämpöön. Yhtiöön kuuluu 37 asuinhuoneistoa, huoneistokohtaiset irtaimistovarastot, lastenvaunuvarasto ja ulkoiluvälinevarasto. Taloyhtiön sisäpihalla on lasten leikkialue, talosaunaosasto ja grillikatos. Yhtiö on Kiinteistö Oy Vantaan Timanttiparkki Oy:n osakas ja yhtiöllä on osakkeina 30 autohallipaikkaa. Kodin ainutlaatuisen tunnelman luovat isot ikkunat, korkeat huoneet, toimivat ja kauniit tilaratkaisut sekä selkeät ja yksinkertaiset pinnat. Tätä kotia esittelen vain sopimuksen mukaan. Soita tai laita viestiä, niin sovitaan sinulle parhaiten sopiva esittelyaika. Tervetuloa ihastumaan tähän uuden veroiseen upeaan Loft-asuntoon. TÄMÄN KODIN SINULLE MYY: Essi Niemelä | 050 574 3540 | essi@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20013373
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1-4 h + k + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
81,5 m²
Kokonaispinta-ala
81,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Asuinhuoneistojen toteutustavasta (loft-asuntoja) johtuen asuinhuoneistotyypit saattavat erota merkittävästi huoneistoselitelmässä esitetyistä. Osakkeenomistajilla on oikeus lisätä väliseiniä noudattaen voimassa olevaa asunto-osakeyhtiölakia ja rakennusmääräyksiä.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/4
Rakennusvuosi
2015
Käyttöönottovuosi
2015
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

253 607,44 €

Velkaosuus

125 392,56 €

Velaton hinta

379 000,00 €

Neliöhinta

4 650,31 €/m²

Vastike

Hoitovastike

391,20 € / kk

Pääomavastike

1 467,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 858,20 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Hoitovastike 4,80 €/m2/kk, pääomavastike 1, 18,00 €/m2/kk Vesivastike-ennakko 20 e/hlö/kk Kylmä vesi, kulutuslukema 3,4 e/m3 Lämmin vesi, kulutuslukema 7,3 e/m3 Yhtiökokous 16.5.2023: Valtuutettiin hallitus kantamaan seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen ulottuvalla kaudella tarvittaessa enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike. Lisäksi hallitukselle myönnetään valtuudet tarkistaa ja muuttaa osakkailta perittävien pääomavastikkeiden määriä, mikäli lainan koron muutokset sitä edellyttävät. Päätettiin kartuttaa lainanlyhennysrahastoa enintään tilikauden aikana suoritettavien lainaosuussuoritusten ja lainanlyhennysten määrällä. Huoneiston velkaosuus: 125 392,56 euroa/31.12.2023 Autopaikkavastikkeet Timanttiparkin yhtiökokouksen päätöksen mukaisesti 16.5.2023: Hoitovastike heinäkuusta alkaen 35€/paikka/kk. 1.5. alkaen pääomavastike 25€/paikka/kk Saunamaksu 20 e/kk, 1 krt/vko Saunamaksu, kertavuorot 5 e/kerta Käyttösähkö kulutuksen mukaan/oman sähkösopimuksen mukaisesti. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisen kaapistot on samaa Keittiömaailman A la Carte mallistoa kuin keittiössäkin. Kuten keittiöönkin v. 2022 lisättiin yksi ylärivi kaapistoja (kattoon asti) myös eteiseen.
Parvekkeen kuvaus
Taloyhtiössä on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kaikissa ikkunoissa on sälekaihtimet. Terassille asennettiin Lumonin Glazing Retractable parvekelasitus v. 2022 (taittuu haitariksi). Terassilla on verhokiskot. Terassin lattia uritettu painekyllästetty puu.
Kohteen lisätiedot
Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Tehdyt remontit
Osakasmuutostyönä keittiökaapistojen lisäys, väliseinä- ja valaisinmuutokset, parvekelasitus. Muutostyöt on toteutettu v.2022.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen, LTO
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
Keittiömaailman A la Carte keittiö (malli Cemento hr.5,166 mikrolaminoitu vaalea betoni) Integroituna jääkaappi/pakastin (Electrolux), astianpesukone (Electrolux), kalusteuuni (Electrolux), induktioliesi (AEG), ulosvedettävä liesituuletin (Savon) ja mikroaaltouuni (Bosch). Keittiöön asennettiin v.2022 yksi yläkaapistorivi lisää ja erillinen Keittiömaailman saareke (p. 261.5cm, l. 96.5cm k. 91cm) jakamaan tila olohuoneen ja keittiön välillä. Samalla uusittiin liesi, mikroaaltouuni ja liesituuletin. Seinät: välitila kaapistojen ja työtason välissä lakalla käsitelty betoniseinä. Muuten betoniseinä. Työtasot: laminaatti. Lattia: laminaatti. Saarekkeen taso myös laminaattia. Saarekkeen toisessa päässä 2 vetolaatikostoa ja 2 kaappia. Kiinteät valaisimet: Led listavalo ja 2022 asennetut 5 kpl Pacespot Led MultiWhite spottivalot, joiden värilämpötilaa ja himmennystasoa voi säätää (Multiwhite katkaisin Kinetic).
Kylpyhuoneen kuvaus
Varustus: Pesuallas (Villeroy&Boch), wc-istuin (Gustavsberg), peilikaappi valolla, katossa kiinteät Led uppovalaisimet, pyyhekuivain (Smedbo), lattialämmitys, bidee-suihku, pesukoneliitäntä. Lattia: laatta Seinät: kaakeli
WC-tilojen kuvaus
Varustus: pesuallas (Villeroy&Boch), wc-istuin (Gustavsberg), peili valolla, seinäkaappi, lattialämmitys, bidee-suihku. Seinät: maalattu Lattia:laatta Katossa kiinteä Led uppovalaisin
Saunan kuvaus
Lauteet tervaleppää. Valaisin lauteiden alla. Harvian sähkökiuas. Seinä ja katto: paneelit on käsitelty mustalla saunavahalla. Lattia: laatta
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Betoniseinät. Vuonna 2022 olohuoneesta eriytettiin 2 erillistä huonetta (mh ja vierashuone/mh). Tilojen jako toteutettiin Nissinen Design Groupin lasiruudukkoseinällä (mustat teräsprofiilit). Olohuoneessa on valkoiset pystykaapit, jotka kuuluvat kauppaan.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: muu
Makuuhuoneiden kuvaus
Mh ja vierash/mh väliseinä on gyprockia, joka on maalattu ja seinän kummassakin päässä on yksi pystyrivi lasiruudukkoseinää. Muut seinät betonia. Spottivalaisimet mh ja mh/vh katossa, toimivat kaukosäätimellä. Makuuhuoneessa vasemmalla olevat pystykaapistot kuuluvat kauppaan.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu, muu
Säilytystilojen kuvaus
Kullakin asuinhuoneistolla on oikeus käyttää yhtä ko. huoneistolle numeroitua irtaimistovarastoa. Taloyhtiön kerhotila on otettu yhtiökokouksen (26.5.2016) päätöksellä käyttöön epävirallisena kuntosalina, mutta varsinaisen yhtiökokouksen 2020 (15.6.2020) päätöksellä kuntosalitoimintaa ei enää tilassa jatketa. Tämän jälkeen kerhotila on muutettu Postin automaattiilaatikoiden jakelupisteeksi alkaen tammikuu 2021. Neljällä naapuritaloyhtiöllä on oikeus käyttää kerhotilaa rasitesopimuksen perusteella.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate
Isännöitsijän yhteystiedot
Oiva Isännöinti Seinäjoki Oy / Helsinki Helsingin toimipiste, 010 755 6218 isannointi.helsinki@oi.fi Isännöitsijä: Heli Remes, heli.remes@oi.fi
Huolto
Keimolan ja Kivistön Kiinteistöpalvelut Oy posti@kekihuolto.fi
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Yhteinen parveke, Urheiluvälinevarasto, Kuivaushuone, Väestönsuoja, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Väestönsuoja, joka toimii normaalioloissa irtaimistovarastona: erilliset irtaimistovarastot,
kuivaushuone, tekninen tila, lämmönjakohuone, sähköpääkeskus, talovarasto, siivouskomero, lastenvaunuvarastot (2 ), ulkoiluvälinevarasto (2), kerhotila, talosaunaosasto ja parveke.
Taloyhtiön pihalla on lasten leikkialue, polkupyöräsäilytystiloja ja grillikatos. Taloyhtiöllä on rasiteoikeuden perusteella oikeus käyttää Asunto Oy Kivistön Mekano, Vantaa tilassa olevaa polkupyörähuoltotilaa.
Tehdyt remontit
Tilikauden aikana (1.1.-31.12.2022) tehdyt korjaukset:
Ikkunoiden ja ovien korjaukset
LVI-järjestelmien korjaukset
Hissien, putkipostien, ym. siirtolaitteiden korjaukset
Saunan kiukaiden korjaukset
Sähkö-, tieto- ja kaasujärjestelmien korjaukset
Tilikauden aikana tehdyt korjaukset yhteensä 8 780,24 e.

Kiinteistön kunnossapito-ohjelma ja -historia 16.5.2023:
2015-08 Vastaanottotarkastus, luovutus ja käyttöönotto
2015-12 C-osan terassialueiden vedenpoiston parannus (EKE)
2016 Asuinhuoneistojen/kylpyhuoneiden lattialämmitysten ongelmien selvitys (EKE)
2016 Asuinhuoneistojen ikkunoiden ja ovien tiivisteiden ja karmien korjaus (EKE)
2016 Asuinhuoneistojen ilmanvaihdon mittaus- ja säätötyöt (EKE)
2016 Parvekkeiden B27, B29, vesieristysten parannustyöt
2016 Terassilasitustoimenpideluvan mukaiset terassilasitustyöt
2016 Parvekkeiden vedenpoiston kaatojen parannustyöt (EKE)
2016-2018 Vuositarkastukset ja tarkastusten mukaisten puutteiden korjaus
2017 Grillin rakentaminen, betonipenkit ja -pöydät
2017 Metsänpuoleisen raja-aidan rakentaminen
2018-2019 Parvekkeiden ja terassien pieli- ja laattaelementtien korjaukset (EKE)
2020 Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö, suodattimien vaihto
2021-22 EkeSmart automaatiojärjestelmän uusinnan selvittely ja suunnittelu

Kiinteistön pitkän tähtäyksen kunnossapitosuunnitelma 16.5.2023 (PTS):
2023 EkeSmart automaatiojärjestelmän uusinnan selvittely ja suunnittelu / kust.arvio 10 000 €
2023 Timanttiparkin latausjärjestelmän rakentaminen, kokonaishinta-arvio, joka jakautuu osakasyhtiöiden kesken ja kustannusta vähentää mahdollinen ARA-avustus / kust.arvio 250 000 €
2024-2026 EkeSmart automaatiojärjestelmän korvaaminen / kust.arvio 150 000 €
Tulevat remontit
Yhtiökokous 16.5.2023:
Hyväksyttiin korjausohjelman mukaiset korjaustyöt vuodelle 2023.
Päätettiin, että yhtiökokouksen 10.5.2022 valtuutus hallitukselle nostaa kanne perustajaosakkaana toiminutta EKE-Rakennus Oy:tä vastaan automaatiojärjestelmän toiminnallisuuden, järjestelmätuen päättymisestä ja etäkäytön loppumisen johdosta vedoten perustajaosakkaan vastuuseen asuntokauppalain säännösten perusteella, ei vielä nosteta.
Tilinpäätös 31.12.2021
Yhtiön perustajaurakoitsija on ilmoittanut 30.9.2021 lopettavansa Eke-Smart järjestelmän etäkäyttöpalvelun 31.3.2022. Taloyhtiö on reklamoinut Eke Rakennus Oy tästä ja asian selvittely on kesken. Eke Smarthome automaatiojärjestelmän käyttötuki tapahtuu Digisähkö Oy:n tuottamana puh. 0105834503, ekehelpdesk@digisahko.fi
Energialuokka
C (2013)
Tontin koko
3 056 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupungin rakennusvalvonta 09 83911
Lentomeluvyöhyke 3 (LDEN 50-55 dB)
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kivistön Koneisto, Vantaa

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autohallipaikat sijaitsevat rasiteoikeuden perusteella LPA-tontille 92-23-134-1 rakennettavassa pysäköintilaitoksessa. Yhtiön autopaikat, osakkeina 30 kpl, sijaitsevat tontilla 23134 pysäköintilaitoksessa, Kiinteistö Oy Vantaan Timanttiparkki Oy, jonka osakas yhtiö on. Pysäköintilaitoksen käyttöönotto on ollut 03/2018 lopussa. Kiinteistö Oy Vantaan Timanttiparkin ylimääräinen yhtiökokous, hallinnon luovutus pidettiin 27.2.2019. Timanttiparkin huoltoyhtiönä toimii KMR-Huolto Oy. Pysäköintiyhtiön osakkaat vastaavat pysäköintiyhtiön kaikista kustannuksista maksamalla pysäköintiyhtiölle vastiketta. Taloyhtiöllä ei ole omia autopaikkoja, joita se voisi esimerkiksi vuokrata. Vieraspysäköinti kadunvarsipysäköintinä. Yhtiökokous 10.5.2022: Päätettiin Timanttiparkki Oy:n sähköautojen latausjärjestelmän hankinnasta, toteutuksesta ja rahoituksesta. Valtuutettiin hallitus päättämään kustannusten perimisestä yhtiöjärjestyksen perusteella, Timanttiparkki Oy:n tehtyä toteutuspäätöksen.
Yhtiöjärjestys 8.1.2016/15 § Autohalliosakkeeseen liittyvä lunastuslauseke: Jos autohallipaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy sellaiselle siirronsaajalle, joka ei ole yhtiön asuinhuoneiston hallintaan
oikeuttavan osakkeen omistaja tai yhtiö itse, on siirronsaajan viipymättä ilmoitettava saannostaan yhtiön hallitukselle, ja yhtiöllä ja asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajilla on oikeus lunastaa autohallipaikan hallintaan oikeuttava osake seuraavilla ehdoilla (ehdot yhtiöjärjestys 8.1.2016).
Asunto Oy Kivistön Koneisto, Vantaa ja Asunto Oy Mekano, Vantaa, välillä on keskinäiseiä rasitesopimuksia polkupyörien huoltotilan, kerhotilan, väestösuojan, leikkipaikkojen, grillipaikan sekä pysäköintilaitoksen osalta. Naapuritontilla 23-129-1 (Asunto Oy Kivistön Mekano) on rasiteoikeus 6 kpl maantasopaikkoihin tontilla nro 2 eli yhtiön rakennuksen takapihalla.
Pihan kuvaus
Huoneistoihin Al, A2, B15, B16, B17, B18, C34, C35, C36 ja C37 kuuluu yhtiöjärjestyksen liitekarttaan merkitty huoneistokohtainen asuntopiha, jonka asianmukaisesta huollosta ja kunnossapidosta vastaa ko. huoneiston osakkeenomistaja kustannuksellaan mm. huolehtimalla asuntopihalle mahdollisesti kertyvän lumen, jään, puiden lehtien yms. poistosta asianmukaisesti siten, että ne eivät aiheuta vaurioita rakenteille. Asuntopihoja rajaavien muurien, puuaidan sekä istutusten hoito ja kunnossapito on taloyhtiön vastuulla. Karttaliitteessä olevat piha-alueiden neliömetrimäärät ovat suuntaa-antavia. Tilinpäätös 31.12.2021: Vantaan kaupunki on määrännyt, yhtiön hakemuksesta, 24.3.2020 tupakointi kiellon huoneistoihin kuuluville parvekkeille ja terasseille.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Kivistö, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Niemelä Essi

asuntomyyjä, Partner

Bo LKV Vantaa

Bo LKV Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.