View of Kivistö, Vantaa

Asuinalueena Kivistö, Vantaa

Onko haaveissasi asunto alueelta Kivistö, Vantaa? Tutustu alueeseen

Noin 3 500 asukkaan entinen asuntomessualue Kivistö sijaitsee Vantaalla. Sen naapurialueita ovat mm. Lapinkylä, Piispankylä ja Keimola. Kehäradan ansiosta Kivistöllä on entistä paremmat liikenneyhteydet.

Kivistö asuinalueena

Kivistö on monipuolista aluetta asunnontarjonnan suhteen. Upeiden rivi- ja omakotitalojen lisäksi alueelle rakennetaan kerrostaloasuntoja. Alueen suosio on kasvamassa palvelujen laajentuessa.

Vantaan Kivistössä järjestettiin vuoden 2015 asuntomessut. Messuilla esiteltiin innovatiivisia asumisratkaisuja. Esillä oli paljon ekologisia ratkaisuja, kuten Euroopan suurin asuinpuukerrostalo, PuuMera. Messut olivat menestys ja keräsivät yli 130 000 kävijää. Messualue toimii nykyään 1000 ihmisen kotina.

Kivistö on hyvin pientalovaltainen alue ja yli puolet sen rakennuksista onkin omakotitaloja. Alue on lapsiperheiden suuressa suosiossa. Lähes joka toisessa alueen talouksista asuu lapsiperhe.

Millaista on asua Kivistössä Vantaalla?

Kivistöstä löytyy peruspalvelut, kuten lähikauppa, päiväkodit ja koulut. Alueelle suunniteltu Kivistön kaupunkikeskus tulee lisäämään alueen palvelutarjontaa huomattavasti. Keskukseen on suunniteltu paljon julkisia ja yksityisiä palveluja, kuten esimerkiksi kirjasto, terveyspalvelut ja kauppakeskus päivittäistavara- ja erikoisliikkeineen. Kivistöön suunnitellaan parannuksia alueen viher- ja ulkoilualueille. Suunnittelun tavoitteena on mm. kattavan reitti- ja latuverkoston luominen. Golfin ystäville kaupunginosan läheisyydestä löytyy 18-väyläinen Keimola Golfin golfkenttä.

Kivistön läpi kulkee Kehärata, joka on parantanut alueen liikenneyhteyksiä huomattavasti. Vantaan historian suurin investointihanke Kehärata helpottaa liikkumista Vantaan sisällä ja Helsinkiin.

Lue lisää

Katso myös koko Vantaa asuinalueena

Kivistö, Vantaa: 276 myytävää asuntoa

Asuntojen hinnat alueella Kivistö, Vantaa

Neliöhinta
4644 €/m²
Vantaa: 3 934 €/m²
Markkinointiaika
81 vrk
Vantaa: 89 vrk

Asuminen ja asukkaat alueella Kivistö, Vantaa

Postinumeroalueella 01700, johon Kivistö kuuluu, yleisin asumistyyppi on kerrostalo ja asuntojen keskikoko on 60.4 m².

77 % kerrostaloasuntoja23 % pientaloasuntoja
35 % omistusasujia65 % vuokra-asujia

Tiedot perustuvat postinumeroon 01700. Tietolähde: Etuovi.com ja Tilastokeskus. (Postinumeroalueittainen avoin tieto, Tilastokeskus. Aineisto on ladattu Tilastokeskuksen rajapintapalvelusta 29.1.2021 lisenssillä CC BY 4.0)

/static/media/236e2d375701822ec9f5.jpg
Talouksien keskikoko
1.9
Lapsiperheitä
22 %
Keski-ikä
32 v

Kiinnostaako asuntojen hintakehitys?

Tilaa sähköpostiisi asuntomarkkinakatsaus alueeltasi.