Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Kerrostalo | 2 h, kk, kph, vh, lasit. parv. (yj: 2h + kk)

Opastinsilta 9, Itä-Pasila, Helsinki

Hinta

238 000 €

Koko

51,5 m²

Vuosi

1977

Parvekkeellinen neljännen kerroksen kulmakaksio huippusijainnilla loistavien liikenneyhteyksien äärellä! Tämän kauniin ja valoisan kaksion pohjaratkaisu on hyvin optimaalinen. Avarassa olohuoneessa on hyvin tilaa sekä ruokailuun että oleskeluun. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, joka aukeaa etelän suuntaan. Vaaleassa, ikkunallisessa keittokomerossa on kivasti kaappitilaa ja kaikki tarvittavat kodinkoneet. Tilavan makuuhuoneen yhteydestä löytyy vaatehuone. Siistissä kylpyhuoneessa on paikka pesukoneelle ja lattialämmitys. Tässä hyväkuntoisessa asunnossa on harmoninen sävymaailma ja rauhallinen tunnelma. Taloyhtiössä on tehty hiljattain mittava julkisivusaneeraus ja yleisilme on raikkaan moderni. Yhtiöstä löytyy hyvät yleiset tilat säilytykseen ja viihtymiseen mm. kaksi saunaa ja uima-allasosasto. Taloyhtiön parkkihallissa on mahdollisuus autopaikkaan. Taloyhtiön sijainti on mitä parhain kehittyvässä Pasilassa, joka tulee lähivuosina tarjoamaan asukkailleen entistä laadukkaampaa kaupunkiasumista hyvien yhteyksien ja palveluiden äärellä. Mall of Triplan laaja palveluvalikoima sekä Pasilan asema ovat pienen kävelymatkan päässä. Lisäksi lähistöltä löytyy hyvät liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet. Tervetuloa ihastumaan! Esittelyt ja tiedustelut: Jenni Kilgast LKV, YTM, partner, sisustussuunnittelija 040 662 0156 // jenni@bo.fi @jennikilgastlkv

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20184456
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2 h, kk, kph, vh, lasit. parv. (yj: 2h + kk)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
51,5 m²
Kokonaispinta-ala
51,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/8
Rakennusvuosi
1977
Käyttöönottovuosi
1977
Vapautuminen
Muu ehto: 2-3 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

220 731,66 €

Velkaosuus

17 268,34 €

Velaton hinta

238 000,00 €

Neliöhinta

4 621,36 €/m²

Vastike

Hoitovastike

260,00 € / kk

Pääomavastike

150,80 € / kk

Erityisvastike

16,64 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

427,44 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

40,00 € / kk

Saunamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: sisältyy vastikkeeseen
Hallituksella valtuus periä tarvittaessa yhden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen suuruinen summa sekä kummankin rahoituslainan kohdalla kuukauden rahoitusvastikkeen suuruinen summa. Poikkeavan korkotilanteen vuoksi hallituksella valtuus myös muuttaa rahoitusvastikkeita tarvittaessa. Taloyhtiöllä lainalimiitti 70 000 euroa (käytetty 0,00 e 18.9.2023). Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Kotivakuutus omien sopimusehtojen mukaisesti. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: etelään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
pesutorni sovittavissa, parvekkeen säänkestävä matto, eteisnaulakko
Kauppaan ei kuulu: sisustustakka
Kohteen lisätiedot
Ilmalämpöpumppu mahdollinen muutostyöilmoituksella (viilennys). Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään ja ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Tehdyt remontit
2021 keittiön kaapinovien vaihto, 2017 lattian uusiminen ja seinien maalaus
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
koneellinen ilmanvaihto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Ikkunallinen keittokomero, jossa kivasti kaappitilaa. Kaapistojen ovet uusittu 2021. Kodinkoneet: jääkaappipakastin, astianpesukone, induktioliesi, kiertoilmauuni, liesituuletin, mikroaaltouuni.
Kylpyhuoneen kuvaus
Siisti laatoitettu kylpyhuone. Kaakelit kaakelimaalattu. Lattialämmitys, pyyhekuivain, pesukoneliitännät.
Saunan kuvaus
Taloyhtiössä kaksi saunaa ja uima-allasosasto.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
huopa
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö Tahkola Helsinki Oy/Eero Rytioja, eero.rytioja@kiinteistotahkola.fi, 020 7499 397
Huolto
Kotikatu Pasila
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Kuivaushuone, Mankeli, Uima-allas, Jäähdytetty kellari, Taloyhtiössä on sauna, Askarteluhuone, Kellarikomero, Väestönsuoja, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: rengasvarasto, auton pesupaikka, puuverstas, kerhohuone,
Kuntotutkimukset: Putkiston kuntotutkimus 2023 (kuntotutkimus suosittaa vesijohto- ja viemärisaneerauksen (putkiremontti) hankesuunnittelua aloitettavaksi noin vuosina 2025 - 2026 ja itse saneerausta noin vuosille 2027 - 2029.)
Tehdyt remontit
2023 putkiston kuntotutkimus, märkätilakierros, 2022-2023 lämmönjakohuoneen laitteiston vaihto, patteriverkoston perussäätö sekä patteriventtiilien ja -termostaattien vaihto, 2022 paloilmaisinjärjestelmän uusimistöitä, 2021 jätehuoneen uusiminen, uuden kameravalvontasysteemin asennus, 2020 asennettu savunpoistolaitteistot/savunpoistoikkunat kahteen suurimpaan liiketilaan, liiketilojen poistumisvalot uusittu, poistumisreittejä ja palo-ovia parannettu, taloyhtiölaajakaistan käyttöönotto, 2019 ilmanvaihtokoneet pääosin uusittu ja ilmanvaihtokanavat puhdistettu, pihakalusteiden ja leikkivälineiden uusiminen, pihan viheralueet täysin uudistettu, 2018-2019 julkisivun ja parvekkeiden peruskorjaus (parvekkeiden lasitus, ikkunoiden uusiminen), 2018 IV-kanaviston nuohous, 2017 julkisivu-, parveke- ja ikkunaremontin suunnittelu, ilmanvaihtoremontin suunnittelu, 2015 kahden rasvakaivon uusiminen, 2014 vesi- ja viemäriputkien kuntotutkimus, 2013 märkätilakierros, julkisivu, parveke- ja ikkunasaneerauksen hankesuunnittelu, 2012 lukkojen uusiminen, 2011 hissien modernisointi, 2009 saunojen remontoiminen, 2008 elementtisaumojen korjaukset, parvekkeiden, ikkunoiden ja julkisivun kuntokartoitus, 2007 maalauskorjauksia, hissikonehuoneiden ovien uusinta, märkätilakierros, 2006 porraskäytävien maalaus, kameravalvonnan asennus, 2005 ikkunoiden huoltokorjaus ja maalaus, 2004 vesi- ja viemäriputkien kuntotutkimus, paloilmoitinjärjestelmän uusiminen, 2003 kiinteistöautomaation uusiminen, 2002 vesikatteen uusiminen, 2001 pihakannen saneeraus, 2000 lämmönvaihtimien uusiminen, venttiilien ja termostaattien uusinta, patteriverkoston tasapainotus
Tulevat remontit
PTS: 2023 kerhohuoneessa (1. krs) olevan vaakaviemärilinjan korjaaminen, vaakaviemäreiden tarkempi tutkiminen, lämmöntalteenottoremontti, 2024 piha-aitauksen suunnittelu, pihavarusteiden tarkastus, 2025-2030 vesijohto- ja viemärisaneerauksen (putkiremontti) hankesuunnittelu, 2026-2031 vesijohto- ja viemärisaneeraukset
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
2 916 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Tiedustelut: Helsingin kaupunki, www.hel.fi. Alueella useita kehityshankkeita.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
69 661,34 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2035

Asunto Oy Pasinkartano

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autohallipaikat jonotusperiaatteella. Autohallissa maksuton auton pesupaikka ja rengasvarasto. Ks. autopaikkasäännöt.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Pasila, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kilgast Jenni

Kiinteistönvälittäjä LKV, YTM, Sisustussuunnittelija, Partner

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.