Maison Luumi Oy
Maison Luumi Oy

Rivitalo | 4h + k + rt + s + terassipiha + p, var

Karmiinikuja 2, Kuninkaantammi, Helsinki

Hinta

327 000 €

Koko

89 m²

Vuosi

2019

Uudenkarhea rivitalokoti suositulta Kuninkaantammen asuinalueelta, jossa urbaani ja ekologinen kaupunkiasuminen yhdistyy ympäröivään luontoon. Rakentaminen on toteutettu kestävillä ratkaisuilla. Pääpainona on ollut energiatehokkuus, ilmastonmuutoksen hillitseminen ja siihen sopeutuminen, kuten hulevesijärjestelmä. Alakerta on varattu yhteiseen oleskeluun. Olohuone on avaraa tilaa, johon ruokailutila ja keittiö avautuu saumattomasti. Tila jatkuu omalle kaksitasoiselle terassipihalle, jonka kautta myös ympäröivä maisema tulee osaksi kodin ilmettä. Makuuhuoneet ja tilava saunallinen kylpyhuone on sijoitettu omaan rauhaansa yläkertaan. Koko asunnon levyinen eteläparveke on täydellinen saunavilvoitteluille. Taloyhtiö koostuu yhdestä kerrostalosta ja yhdestä rivitalosta. Yhtiössä on tiedossa vain normaalia ylläpitoa, josta vastaa huoltoyhtiö. Osakkaiden käytössä on todella upea kerhotila, jossa etätyö tai lasten juhlat onnistuvat helposti. Autolle on varattuna autohallipaikka omilla osakkeilla, mh. 20 000 €. Täällä viihtyy koko perhe: leikit, luontoseikkailut ja kaverit ovat yhteisöllisen pihapiirin tuntumassa. Lähikoulu ja päiväkoti ovat juuri valmistuneet ja sijaitsevat viereisellä tontilla. Suosittuun Vennynpuistoon ja Keskuspuistoon pääset hetkessä ulkoilemaan. Alueelle on suunnitteilla oma uimarantansa puhdasvetinen Palettilampi. Nykyaikaista asumisen mukavuutta ja huolettomuutta parhaimmillaan! Soita ja sovi oma esittelyaikasi tähän ihastuttavaan kotiin! Myyntiä hoitaa LINDA SJÖBERG LKV 045-238 3993, linda@maisonluumi.fi www.maisonluumi.fi Asuntoportaalien tiedot ovat rajalliset. Tilaa virallinen myyntiesite välittäjältä. Seuraa meitä Instagramissa @maisonluumi ja saat aina ensimmäisten joukossa tiedon uusista myyntikohteistamme! Hyvän välitystavan mukaisesti toimitamme myyntikohteidemme asiakirjat vasta katselmuksen jälkeen ostotarjousta harkitseville.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20249220
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + rt + s + terassipiha + p, var
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
89 m²
Kokonaispinta-ala
89 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen, isännöitsijäntodistuksen ja toimeksiantajan ilmoittama mukaan 89 m². Isännöitsijän antaman tiedon mukaan ulkovaraston pinta-ala 7,5 m² (ei kuulu huoneiston pinta-alaan 89 m²). Yhtiön huoneistojen pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Myyntihinta ei ole pinta-ala perusteinen.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2019
Käyttöönottovuosi
2019
Vapautuminen
Muu ehto: 2 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

327 000,00 €

Velaton hinta

327 000,00 €

Neliöhinta

3 674,16 €/m²

Vastike

Hoitovastike

445,00 € / kk

Tontin vuokravastike

311,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

756,50 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksuennakko 20 €/hlö/kk (yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit ja vedenkulutuksen tasauslaskutus tehdään puolivuosittain).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen, ruokailutila ja yläkerran aulatila. Rivitalon sisäänkäynnin esteettömyys on toteutettu luiskalla, jota pitkin pääsee esteettömästi huoneiston sisäänkäyntikuistille.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: länteen
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet (siellä missä asennettuina), eteisen ja kolmen makuuhuoneen vaatekaappien Elfa-säilytysjärjestelmät.
Kauppaan ei kuulu: Pyykinpesukone, alakerran kph:n peili.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Puustellin selkeälinjainen keittiö. Siemensin kodinkoneet jääkaappi-pakastin, induktioliesitaso, erillisuuni, integroitu astianpesukone ja mikroaaltouuni, liesituuletin (Franke), laminaattityötasot. Ruokailutila vieressä.
Kylpyhuoneen kuvaus
Molemmissa kerroksissa kylpyhuone. Alakerran kylpyhuoneen varusteina sadesuihku, kääntyvä lasinen suihkuseinä, wc-istuin, käsienpesuallas, allaslaatikosto, käsisuihku. Yläkerran kylpyhuoneen varusteina sadesuihku, kääntyvä lasinen suihkuseinä, wc-istuin, käsienpesuallas, allaslaatikosto, käsisuihku, peili, pesukoneliitäntä, kylpyhuonekaapistot sekä koneellisen ilmanvaihdon keskusyksikkö. Lisäksi käynti saunaan.
WC-tilojen kuvaus
Molemmissa kerroksissa kylpyhuoneiden yhteydessä wc.
Saunan kuvaus
Ikkunallinen sauna lasiovella.
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Avaraa ja yhtenäistä tilaa ruokailutilan kanssa joka jatkuu saumattomasti keittiöön saakka. Olohuoneesta aukeaa koko asunnon levyinen kaksitasoinen terassipiha.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme makuuhuonetta on sijoitettu omaan rauhaansa yläkertaan. Kahdesta makuuhuoneesta aukeaa koko asunnon levyinen parveke etelän suuntaan. Kaikissa makuuhuoneissa on omat vaatekaapit Elfa-säilytysjärjestelmällä.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto sijaitsee asunnon yhteydessä ja on kylmä. Isännöitsijän antaman tiedon mukaan ulkovaraston pinta-ala 7,5 m².
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Vantaan toimipiste Turvalaaksonkaari 2, 3. krs, 01740 Vantaa Isännöitsijä Niko Skogberg niko.skogberg@kiinteistotahkola.fi 0207480099
Huolto
Kotikatu Kannelmäki
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yhtiöjärjestyksen 7 § kunnossapitovastuu.
Muuta: Huoneistokohtaiset ulkovarastot (rivitalo), kerhotila, sauna, talopesula, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, irtaimistovarastot (kerrostalo), jätehuone, Smartpost-pakettiautomaatti.

Korttelin 33393 tonttien omistajien kesken on allekirjoitettu yhteisjärjestelysopimus koskien mm. pysäköintilaitosta, ajoluiskaa, pihakantta ja varusteita, jätehuonetta, talotekniikkaa ja kerhohuonetta.
Yhtiö omistaa 29/94 osaa korttelipysäköintilaitoksesta yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti.
Yhtiö on allekirjoittanut yhteisjärjestelysopimuksen myös Asunto Oy Helsingin Irenen omistamien tonttien 2 ja 5 kanssa yhteispesulan ja kuivaushuoneen käytöstä.
Tehdyt remontit
2022 Latausinfra autohalliin
Tilikauden aikana suoritettiin normaaleja huolto ja kunnostustöitä ja neuvoteltiin rakennuttajan kanssa vuositarkastustöiden suorittamisesta. Rakennuttaja JM-Suomi Oy suoritti vuositarkastuksen puutteet sovitusti kevään 2023 aikana. Korjauksiin kuului mm. kph kynnykset. Korjaustöitä valvoi tekninen isännöitsijä.
Tulevat remontit
2025 Parvekelasitusten (yhtiön osuus) tarkistus ja huolto
2024-2026 Salaojien huuhtelu
2025-2027 Vesikaton tarkastus ja huolto
Energialuokka
B (2018), Lämmönjako vesikiertoinen lattialämmitys. Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto LTO, jäähdytysjärjestelmä ET.
Tontin koko
4 223 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
kartta.hel.fi
Alueen suunnittelussa painotetaan ekologisesti kestäviä ratkaisuja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja muuttuviin ilmasto-olosuhteisiin sopeutumisen eli resilienssin edistämiseksi. Asuinrakennusten pääasiallinen rakennusmateriaali on puu. Rakennusten tulee olla energiatehokkaita ja myös tuottaa uusiutuvaa energiaa. Kattopinnat tulee hyödyntää aurinkosähkön tuottamiseen ja/tai viherkattoina. Hulevesiä viivytetään korttelialueilla ennen johtamista alueelliseen hulevesijärjestelmään.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
123 501,90 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Terre Finland HoldCo Oy
Tontin vuokra-aika päättyy
7.1.2116

Asunto Oy Helsingin Minna

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kuninkaantammen ala- ja esikoulu (vieressä) luokat 1-4, Kaarelan koulu 3 km päässä.
Palvelut: Korttelikauppa n. 400 m päässä, S-Market ja Lidl 1,7 km päässä, Myyrmannin kattavat palvelut n. 3 km päässä. Kuninkaantammi kuuluu Kaarelan aluejakoon ja sen tuottamiin kaupungin peruspalveluihin.
Ulkoilumaastot ja luonnonläheisyys ovat Kuninkaantammen ehdottomia valttikortteja. Alue on oma lintukotonsa Keskuspuiston ja Vantaanjoen syleilyssä – hyviä liikenneyhteyksiä unohtamatta. Lisäksi Lisäksi Vetokankaan uimaranta 1,5 km päässä ja tulevaisuudessa viereen toteutetaan Kuninkaantammen oma uimaranta Palettilampi.
Päiväkodit: Kuninkaantammen päiväkoti (vieressä). Muita päiväkoteja Kaarelan alueella.
Liikenneyhteydet
Kuninkaantammenaukio linja-autopysäkki 200 m päässä, josta linjat 52, 431N, 560. Kappatien linja-autopysäkki (Hämeenlinnan väylä E12) n. 1 km päässä, josta lukuisia bussilinjoja.
Ajo-ohjeet
Esittelyyn tulessasi auto on hyvä pysäköidä Taidemaalarinkadun tai Oranssikujan kiekkopaikoille.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Maanalaiseen pysäköintihalliin on hissiyhteys pihalla sijaitsevasta hissirakennuksesta sekä huoneiston sisäänkäynnin viereisestä rappukäytävästä. Hallissa on valmius sähköauton lataukseen (latausinfra). Autohalliosake myydään erikseen hintaan 20 000 euroa.
Maanalaiseen pysäköintihalliin on hissiyhteys pihalla sijaitsevasta hissirakennuksesta sekä huoneiston sisäänkäynnin viereisestä rappukäytävästä. Sisäänajo halliin Oranssikujan kautta.
Hallissa on valmius sähköauton lataukseen (latausinfra). Autohallipaikat osakepaikkoja,
yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan pinta-ala 10 m².
Pihan kuvaus
Huoneistolla on piha-alue, joka on kaksitasoinen terassipiha. Pihan hallintaperuste on yhtiöjärjestyksen karttaliitteen mukainen.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kuninkaantammi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sjöberg Linda

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Maison Luumi Oy

Maison Luumi Oy
Maison Luumi Oy
SKVL jäsenyritys

Kauppakeskus Länsituuli,
02100 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.