Prime House Oy LKV

Omakotitontti

Telaniitynkuja 2B, Haukilahti, Espoo

Hinta

428 000 €

Koko

617

RAKENNUSPAIKKA MERELLISESSÄ HAUKILAHDESSA Rakennusluvat valmiina n. 160 m² omakotitalolle, rakentamaan pääsee vaikka heti. Hallinta-alueella B on rakennusoikeutta 152 k-m². Lisäksi hallinta-alueella on oikeus toteuttaa autonsäilytys-, varasto- ja yhteistiloja enintään 30 k-m². Rinnetontti mahdollistaa kellaritilojen hyödyntämisen. Koko tontin pinta-ala on 2485 m². Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella alueiden A, B, C ja D kesken. Nyt myytävän hallinta-alueen B pinta ala on 617 m². Kauppaan sisältyy: -Rakennuslupa ja siihen liittyvät arkkitehtisuunnitelmat -Lvis-sunnitelmat -Rakennekuvat -Vesi- ja viemäriliittymä -Liitostyöt hallinnanjako kartan mukaisesti hallinta-alue B:n ja puiston rajalle (ohjeellinen sijainti, ei välttämättä tarkka) -Kustannukset rakennuspaikkakohtaisen uuden rakennusluvan hakemisesta nyt voimassa olevan rakennusluvan mukaisilla suunnitelmilla. Mikäli ostaja haluaa muuttaa suunnitelmia, vastaa ostaja siitä aiheutuvista kustannuksista.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20258985
Sijainti

Hinta

Myyntihinta

428 000,00 €

Velaton hinta

428 000,00 €

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-14-2-3
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
617 m²
Lisätietoja tontista
Koko tontin pinta-ala on 2485 m². Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella alueiden A, B, C ja D kesken. Nyt myytävän hallinta-alueen B pinta ala on 617 m². Kauppaan sisältyy: -Rakennuslupa ja siihen liittyvät arkkitehtisuunnitelmat -Lvis-sunnitelmat -Rakennekuvat -Vesi- ja viemäriliittymä -Liitostyöt hallinnanjakokartan mukaisesti hallinta-alueen B ja puiston rajalle (ohjeellinen sijainti, ei välttämättä tarkka) -Kustannukset rakennuspaikkakohtaisen uuden rakennusluvan hakemisesta nyt voimassa olevan rakennusluvan mukaisilla suunnitelmilla Mikäli ostaja haluaa muuttaa suunnitelmia, vastaa ostaja siitä aiheutuvista kustannuksista.
Kaavoitustiedot
Koko tontilla (e= 0,25, AP) on vahvistetun asemakaavan mukaan rakennusoikeutta yhteensä 621 k-m². Lisäksi saa rakentaa asuntojen käyttöön tulevia autonsäilytys-, varasto- ja yhteistiloja enintään 20% (124 k-m²) kaavaan merkitystä rakennusoikeudesta.

Hallinta-alueella B on rakennusoikeutta 152 k-m². Lisäksi hallinta-alueella on oikeus toteuttaa autonsäilytys-, varasto- ja yhteistiloja enintään 30 k-m².
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Toppelundin ja Niittykummun koulu, luokat 1-6. Haukilahden koulu, luokat 7-9. Tapiolan koulu. Mattlidens skola och gymnasium.
Palvelut: Haukilahden, Niittykummun, Matinkylän ja Tapiolan kattavat palvelut.
Päiväkodit: Haukilahden ja Matinkylän suomen- ja ruotsinkieliset päiväkodit.
Liikenneyhteydet
Bussit. Niittykummun ja Matinkylän metroasema.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Haukilahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Puhakka Ilkka

Kiinteistönvälittäjä, LKV, DV, RAKI

Prime House Oy LKV

Prime House Oy LKV
Prime House Oy LKV

Suomalaistentie 7,
02270 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.