Kerrostalo | 3h, k, psh / wc, khh, erilliswc, vh, lasitettu parveke

Yliopistonkatu 50, Keskusta, Tampere

Hinta

490 000 €

Koko

81,5 m²

Vuosi

2016

Asunto Oy Tampereen Sorsapuiston Tähti on valmistunut 2016 Sorsapuiston laidalle, aivan Tampere-talon naapurustoon. Nimensä mukaan Tähti erottuu taloyhtiötä ympäröivästä rakennuskannasta kuin estraadilla esiintyvä taiteilija ylväästi ja loistaen. Rakennus itsessään on nykypäivää, moderni ja energiatehokas, sisältäen kuitenkin ripauksen julkisivuun tallenettua Tampereen tehdashistoriaa. Taloyhtiön sijainti on mitä parhain. Kaikki keskustan palvelut ovat helposti saavutettavissa niin kävellen kuin Ratikalla. Myös autoilijat arvostavat nopeaa pääsyä liikenteeseen ja Tampereen ohitusteille. Upean Sorsapuiston läheisyys tuo ympäristöön seesteisyyttä sekä arvokkuutta. Kulttuuria on tarjolla Tampere-talon muodossa lähes kotiovelta eikä jääkiekon kotia edustavaa Nokia areenaa sovi unohtaa, sehän sijaitsee lähes nurkan takana. Uusista uusin, juuri valmistuva Tammelan Stadion kauppakeskuksineen lisää entisestään lähes kahdensadan vuosittaisen tapahtuman myötä mahdollisuuksia virikkeellisen vapaa-ajan viettoon. Rautatieasemallekin on vain 6 minuutin kävelymatka. Myytävä huoneisto on rakennusvaiheessa saanut uusia muotoja ja lisävarustusta verraten rakennusliikkeen alkuperäissuunnitelmiin. Huoneiston asumisen tasoa nostavia ratkaisuja on tehty paljon ja lopputulos on erittäin edustuskelpoinen. Olohuone yhdistyy keittiöön saumattomasti luoden yhtenäisen avaran ja viihtyisän kokonaisuuden. Keittiön varustetasoa on parannettu huimasti samoin kuin kylpyhuone/kodinhoitotilan. Alkuperäiseen pohjanalaan piirretty sauna on jätetty toteuttamatta ja sen tilalla on erinomaisen hyvin toimivat kodinhoito/kylpyhuonetilat. Rakennusaikaiset muutokset on tehty kuitenkin niin pitkäkatseisesti, että tilat on mahdollista muuttaa alkuperäiseen muotoonsa uuden asukkaan niin halutessa. Asunnon ylelliseltä, koko huoneiston levyiseltä lasitetulta parvekkeelta on hienot, esteettömät näkymät Sorsapuistoon. Auringonvalo osuu aamusta asti mukavasti niin parvekkeelle kuin sisätiloihin, joten kesähelteillä huonelämpötilan mukavuudesta huolehtivalla ilmanjäähdyttimellä (jäähdyttävä ilmalämpöpumppu) saattaa toisinaan olla käyttöä. Makuuhuoneet puolestaan nauttivat ilta-auringon kylvystä. Kuten pohjaratkaisu, myös säilytysratkaisut ovat tarkkaan mietittyjä. Makuuhuoneiden kaapiston sekä liukuovikaapiston lisäksi eteisessä on peililiukuovikaapisto ja kirsikkana kakun päällä todella iso vaatehuone. Lisäksi huoneistolle kuuluu häkkivarasto. Huoneiston oston yhteydessä on mahdollisuus ostaa autokatospaikka. Kaupunkiasuntojen aatelia oleva huoneisto sinun on aistittava ja koettava paikan päällä. Ota yhteyttä ja varataan teille sopiva esittelyaika. Myynti juhani@sillanaukeelkv.fi tai 0500 620309/Juhani

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20289856
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, psh / wc, khh, erilliswc, vh, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
81,5 m²
Kokonaispinta-ala
81,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/7
Rakennusvuosi
2016
Käyttöönottovuosi
2016
Vapautuminen
Muu ehto: sopimuksen mukaan, noin kuukauden päästä kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

298 401,93 €

Velkaosuus

191 598,07 €

Velaton hinta

490 000,00 €

Neliöhinta

6 012,27 €/m²

Vastike

Hoitovastike

342,30 € / kk

Pääomavastike

1 944,00 € / kk

Tontin vuokravastike

207,83 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

2 494,13 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesimaksuennakko 16 euroa/hlö/kk. Osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mikäli osakekirja on paperisena osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Yhtiökokous hyväksyi 13.3.24 kokouksessa hallitukselle annettavaksi valtuudet kilpailuttaa pihakannen muutostyöt sekä valita parhaaksi katsomansa urakoitsija vihertyön toteuttajaksi. Pihakannen vihertyön kustannukset esitetään rahoitettavaksi olemassa olevista hoitovastikevaroista. Työn hinnaksi on jo saadun tarjouksen perusteella arvioitu noin 15 400 €.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Tilojen kuvaus
Eteistilan varustuksiin kuuluu peililiukuovikaapisto. Poikkeuksellisen suuri vaatehuone sijaitsee niin ikään eteistilan yhteydessä.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: itään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto
Tehdyt remontit
Rakennusvaiheessa huoneiston pohjapiirrokseen on tehty muutoksia.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiöön on tehty rakennusvaiheessa erinomaiset muutostyöt. Laadukkaan keittiön kalustukseen kuuluu jääkaappi/pakastin, jossa jääpalakone, integroitu astianpesukone, erillisuuni höyry- ja kieroilmatoiminnoilla, induktiotaso, mikroaaltouuni, liesikupu. Työtaso laminaatti, välitilan seinä hierretty rappaus. Lattiapinnat parketti, seinäpinnat maali.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone on muutettu rakennusvaiheessa siten, että sauna on jätetty rakentamatta ja tilalle on saatu näin kunnon kokoinen kodinhoitotila ja iso kylpyhuone. Kylpyhuoneen varustuksiin kuuluu ovellinen suihkutila, suihku, seinämallinen wc-istuin, peili, peilivalaisin, hyvät säilytystilat allaslaatikoston ja kaapiston muodossa. Lattiapinnat laatta, seinäpinnat kaakeli. Lattialämmitys. Tila on mahdollista muuttaa alkuperäiseen saunalliseen muotoon, sillä tekniikka on säilytetty muutosta tehdessä.
WC-tilojen kuvaus
Erillisen wc-tilan varustuksiin kuuluu wc-istuin, allaslaatikosto, valaistu peili, kaappin. Lattiapinnat laatta, seinäpinnat kaakeli. Lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Huoneiston sauna on jätetty rakennusvaiheessa toteuttamatta. Sauna on kuitenkin mahdollista toteuttaa niin halutessa, sillä tekniikkaa on jätetty kattopaneelien alle huoneiston alkuperäissuunnitelmien mukaisesti.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitotila sijaitsee kylpyhuoneen yhtedessä, kuitenkin omana tilanaan. Varustuksiin kuuluu pesukoneliitäntä, kaapistot. Lattiapinnat laatta, seinäpinnat kaakeli. Lattialämmitys.
Olohuoneen kuvaus
Modernisti keittiöön yhdistyvä olohuonetila on avara ja tarjoaa monipuolisen kalustusmahdollisuuden. Koko huoneiston levyiselle parvekkeelle, josta huikeat Sorsapuistonäkymät, on käynti olohuoneesta.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneet on rakennusvaiheessa muutettu palvelemaan asukkaidensa tarpeita ja niiden rytmitystä on siten muutettu alkuperäisestä pohjasuunnitelmasta. Pienempi makuuhuoneista on tällä hetkellä työ/vierashuonekäytössä ja sen kautta on kulku isompaan makuuhuoneeseen. Pienemmän makuuhuoneen varustuksiin kuuluu kiinteä seinävuoden, joka kätkeytyy liukuovien taakse ja on sieltä helposti otettavissa käyttöön. Isomman makuuhuoneen varustuksiin kuuluu sängyn ympärille rakennettu kaapisto, joka tarjoaa mainiosti säilytystilaa, poikkeuksellisen ison, eteisessä sijaitsevan vaatehuoneen lisäksi.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi/huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Reim Tampere Oy Ari Rasimus 020 743 8601 ari.rasimus@reim.fi
Huolto
Kotikatu
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Hissi, Kellarikomero, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Lisäksi polkupyörille on toteutettu polkypöräpaikkoja 160 kpl kellarikerroksessa, pihalla 17 kpl.

Ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen tulo/poisto. Tietoliikennejärjestelmä Elisa Netti Plus kiinteistö 100M/10M.

Taloyhtiöllä on yhteisjärjestelysopimus Tampereen Pienteollisuustalo Oy:n kanssa koskien jätehuoltoa, johtoja, kulkuoikeuksia, rakennuksen perustuksia, autohallin nosto-ovea, palo-ovea ja luiskan lämmitystä.


Tehdyt remontit
2016 Kohde valmistunut 31.3.2016, Pohjola Rakennus Oy Häme tehnyt vuoden aikana rakennusaikaisten puutteiden ja virheiden korjauksia (takuukorjauksia
2017 Takuu- / vuosikorjaukset
2018 Takuu- / vuosikorjaukset, ulkoportaisiin katoksen rakentaminen, pihakannen korjausten valmistuminen
2019 Taloyhtiön takuu- / vuosikorjauksia, mm. ilmanvaihdon korjauksia
2021 Pihaportin asentaminen
2023 Sähköautojen latausinfran rakentaminen autohalliin
Tulevat remontit
Yhtiön seuraavan viiden vuoden suunnitellut remotit:
Pihakannen vihertyöt
PTS-suunnitelman laatiminen
Energialuokka
C (2013)
Tontin koko
1 948 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
126 946 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Tampereen Pienteollisuustalo Oy
Tontin vuokra-aika päättyy
6.3.2064

Asunto Oy Tampeeen Sorsapuiston Tähti

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Keskustan kaikki palvelut helposti saavuttavissa. Lähin kauppakeskus on Tullintori, johon matkaa n. 50 m.
Liikenneyhteydet
Nysse, Ratikka
Lisätietoa auton säilytyksestä
Mahdollisuus ostaa autokatospaikka huoneiston oston yhteydessä.
Autopaikkoja 83, autopaikat erillisinä osakkeina. Autopaikoista 17 kpl autosuojassa, 66 kpl autohallissa.

Taloyhtiössä on parhaillaan meneillään muutokset autopaikkojen sähköistykseen. Työn valmistuttua autopaikoilla on valmius autojen pikalataukselle.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Keskusta, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sillanaukee Juhani

toimitusjohtaja, LKV

Sillanaukee LKV

Sillanaukee LKV
Sillanaukee LKV

Viimankatu 5,
33900 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.