Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Kerrostalo | 3h, k, s, p

Voudinkatu 6, Keskusta, Kaarina

Hinta

187 000 €

Koko

79 m²

Vuosi

1987

Ylimmän kerroksen kolmio, josta on hulppeat näkymät! Asunto sijaitsee aivan Kaarinan keskustan välittömässä läheisyydessä. Keskeisestä sijainnista huolimatta taloyhtiön takapiha rajautuu suojaisaan metsikköön, mikä tekee ympäristöstä viihtyisän ja vehreän. Erilaisten palvelujen osalta alue on myös erinomainen, sillä vain kävelymatkan päässä ovat keskustan päivittäistavarakaupat, Kaarinan uimahalli sekä koulu ja päiväkoti. Tästä ylimmän kerroksen päätyasunnosta aukeaa upeat maisemat kolmeen eri suuntaan. Erityisesti ihastuttaa olohuoneen ja lasitetun parvekkeen näkymä, joka on aurinkoisesti etelän suuntaan ja kantaa näyttävästi aina pitkälle Kuusistoon asti. Hieno keittiö on remontoitu perusteellisesti vuonna 2023 ja varusteltu erittäin laadukkaasti. Dektonin keraamiset työtasot ovat huippuluokkaa, apteekkarinkaappi tuo käytännöllistä säilytystilaa ja muun muassa viinikaappi tarjoaa pientä arjen luksusta. Tilava kylpyhuone on uusittu vuonna 2009 ja sen jälkeen lattioihin sekä seiniin on tehty vielä nanopinnoitus vuonna 2022. Asunnossa on myös oma sauna, jonka ikkunasta on metsäinen maisema, josta kelpaa nauttia löylyjen lomassa. Kodin pohjaratkaisu on monipuolinen ja sopii moneen eri tarpeeseen. Huoneet ovat erittäin tilavat ja esimerkiksi makuuhuoneet on sijoitettu käytännöllisesti eri puolille asuntoa omaan rauhaansa. Isommassa makuuhuoneessa on myös ilmalämpöpumppu, joka varmistaa asumismukavuuden kesälläkin. Asunto Oy Jahtipuisto on vuonna 1987 valmistunut taloyhtiö, johon kuuluu yksi asuinrakennus, jossa on 35 asuntoa. Taloyhtiöllä on oma tontti ja vuonna 2014 lämmitysjärjestelmäksi vaihdettiin taloudellinen sekä ekologinen maalämpö. Seuraavaksi suunnitteilla on muun muassa aurinkopaneelien asennus, mikä parantaa energiatehokkuutta entisestään. Taloyhtiön taloudesta on muutenkin pidetty huolta ja asumiskulut ovat pysyneet varsin kohtuullisina, sillä asunnon hoitovastike on vain 254,25 €/kk. Tätä asuntoa esitellään yksityisesittelyin, joten ota yhteyttä ja sovitaan aika omalle esittelylle! Myynti ja lisätiedot: Joni Tapio Kiinteistönvälittäjä LKV 044 551 9911 joni.tapio@spkoti.fi Sp-Koti Turku

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20394365
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, s, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
79 m²
Kokonaispinta-ala
79 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
8/8
Rakennusvuosi
1987
Käyttöönottovuosi
1987
Vapautuminen
Muu ehto: 1 kk / sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

187 000,00 €

Velaton hinta

187 000,00 €

Neliöhinta

2 367,09 €/m²

Vastike

Hoitovastike

254,25 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

254,25 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

24,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Sähkö kulutuksen mukaan (taloyhtiö laskuttaa). Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,50 % velattomasta kauppahinnasta kaupanteossa. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Taloyhtiössä on päätetty lämmönvaihtimen uusimisesta sekä aurinkopaneelien asentamisesta. Hanketta varten nostettava laina on noin 65 000 € ja tämän asunnon arvioitu lainaosuus kyseisestä hankkeesta on noin 2 204 € ja rahoitusvastike noin 45 €/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: etelään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ilmalämpöpumppu ja sälekaihtimet.
Tehdyt remontit
Isomman makuuhuoneen seinien ja katon maalaus sekä listoitus, keittiön perusteellinen remontointi, uusien jalkalistojen asennus olohuoneeseen, kylpyhuoneen pesualtaan ja allaskaapin uusinta, vinyylilattian sekä liukuovellisen peilikaapin asennus eteiseen 2023, kylpyhuoneen seinien, suihkun lasiseinän ja lattian nanopinnoitus sekä silikonisaumojen vaihto, eteisen seinien tapetointi ja eteisen kattolamppujen vaihto 2022, saunan kiukaan uusinta ja ilmalämpöpumpun asennus 2021, parkettilattian asennus isompaan makuuhuoneeseen 2017. Edellisen omistajan aikana olohuoneen parketin hionta ja lakkaus 2015, kylpyhuoneremontti 2009.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Raksystems Insinööritoimisto Oy suorittanut asbestikartoituksen asuinkerrostalon kaikkiin tiloihin vuonna 2016. Raportin saa välittäjältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Hieno ja laadukas keittiö uusittu perusteellisesti vuonna 2023. Jääkaappi/pakastin, induktioliesitaso, erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone, integroitu mikro ja viinikaappi. Keraamiset Dektonin työtasot ja välitilan levy, lattia vinyyliä ja seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone uusittu vuonna 2009 ja seinien sekä lattian nanopinnoitus ja silikonisaumojen vaihto vuonna 2022. Suihku, suihkuseinä, wc-istuin, pesukoneliitäntä, peili- ja allaskaappi sekä lattialämmitys. Lattia ja seinät laattaa.
Saunan kuvaus
Saunan sähkökiuas uusittu vuonna 2021. Saunassa ikkuna.
Olohuoneen kuvaus
Lattia parkettia ja seinät tapetoitu.
Makuuhuoneiden kuvaus
2 kpl. Toisessa makuuhuoneessa lattia parkettia ja toisessa laminaattia. Seinät tapetoitu sekä maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto, jäähdytetty kellari ja eteisessä sekä toisessa makuuhuoneessa kaapistot.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Maininki Kiinteistöpalvelut Oy, Isännöitsijänä Kari Sarlin, puh. 02 276 4676
Huolto
Maininki Kiinteistöpalvelut Oy, Voudinkatu 3, 20780 Kaarina
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Jäähdytetty kellari, Mankeli, Urheiluvälinevarasto, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Kerhohuone, ilmanvaihtona koneellinen poisto lämmön talteenotolla,
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 35

Tehdyt remontit
Sokkelit, parvekkeet, parvekeovet ja ikkunat 2010, huopakatto 2013, maalämpö ja lämmön talteenotto 2014, lämmitysjärjestelmän tasapainotus 2015.
Tulevat remontit
Yhtiön päättämät korjaukset: Lämmönvaihtimen uusiminen ja aurinkopaneelit 2024.
Kunnossapitotarveselvityksen mukaan: 2023 lämmitysjärjestelmän energiatehokkuuden selvitys, 2024 huoneiston ovien ja lukituksen uusiminen, aurinkopaneelit, hissin peruskorjaus tai uusiminen. Lisäksi 2023-2027 jakson aikana huoneistojen märkätilaremontteja ja niihin liittyviä LVI-teknisiä töitä (jatkuvaa), sekä kylmäkellarin poistaminen käytöstä, kun nykyinen koneisto on käytetty loppuun (ei uusita).
Energialuokka
E (2013), Voimassa 16.12.2024 asti.
Tontin koko
1 870 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kaarinan kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Jahtipuisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kaarina

Asuinalueena Keskusta, Kaarina

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapio Joni

Kiinteistönvälittäjä LKV

Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.