Sponsoroitu · Lue lisää
Haluatko kohteesi tähän?

Myytävät asunnot Kaarina: 317 kpl

Hakuehdot: Kaarina

Myytävät asunnot Kaarina: 317 kpl

Hakuehdot: Kaarina

Etkö löytänyt sopivaa?

Ilmoitamme sinulle heti, kun toiveidesi mukaisia asuntoja tulee myyntiin.

Mietityttääkö asunnon hinta?

Laske asunnon hinta-arvio

Anna asunnon tiedot, Etuovi.comin hintalaskuri laskee mitä siitä voisi pyytää.


Kirjaudu

Kirjaudu Etuovi.comiin Alma-tunnuksellasi, jotta saat käyttöösi kaikki palvelun ominaisuudet.

Asunto Kaarinasta?

Tältä sivulta löydät myytävät asunnot Kaarinassa. Kaarina sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Turusta. Kaarina on merellinen ja luonnonläheinen kaupunki ja sen naapurikuntia Turun lisäksi ovat muun muassa Lieto ja Paimio.

Myytävät asunnot Kaarinassa

Kaarinan rakennuskanta on kattavaa ja asuntoja löytyy sekä kerrostaloista että pientaloista. Luonnon ja läheisen meren johdosta Kaarina on rauhallista seutua asua ja sopii etenkin lapsiperheille. Kaarina tarjoaa monia mahdollisuuksia eri tarpeisiin ja elämäntilanteisiin.

Uusi koti Kaarinasta?

Kaarina on mukavaa aluetta, jossa on kuitenkin kattavasti palveluita. Kaarinasta on myös hyvät kulkuyhteydet läheiseen Turkuun, jossa kauppoja ja palveluita on enemmän. Urheilua Kaarinassa voi harrastaa jollakin kaupungin useista urheilukentistä ja kaupungilla on useampi urheiluseura. Kulttuuria Kaarinasta löytyy muun muassa museon ja planetaarion muodossa.

Kiinnostaako asuminen Kaarinassa? Katso myynnissä olevat kohteet ja tutustu tarkemmin asuinalueeseen sekä asuntomarkkinoihin.

Lue lisää
Tutustu alueeseen

Löydä vapaat asunnot alueelta Kaarina

Myytävät asunnot kaupunginosittain

Myytävät asunnot AntelmaaMyytävät asunnot AuranlaaksoMyytävät asunnot AuvainenMyytävät asunnot EmpoMyytävät asunnot HakaniittyMyytävät asunnot HarvaluotoMyytävät asunnot HatvalaMyytävät asunnot HeernummiMyytävät asunnot HepojokiMyytävät asunnot HiiskanmäkiMyytävät asunnot HovirintaMyytävät asunnot HulkkioMyytävät asunnot JättäväljäMyytävät asunnot KairiskulmaMyytävät asunnot KalttassuoMyytävät asunnot KauselaMyytävät asunnot KellarimäkiMyytävät asunnot KeskustaMyytävät asunnot KesämäkiMyytävät asunnot KirismäkiMyytävät asunnot KoristoMyytävät asunnot KoroinenMyytävät asunnot KorsnainenMyytävät asunnot KultanummiMyytävät asunnot KurkisuoMyytävät asunnot KuusistoMyytävät asunnot KylliäinenMyytävät asunnot KylänpääMyytävät asunnot LemunniemiMyytävät asunnot LinnunpääMyytävät asunnot LittoinenMyytävät asunnot LähteenmäkiMyytävät asunnot MakarlaMyytävät asunnot MattelmäkiMyytävät asunnot MoskalanmäkiMyytävät asunnot NiemenkulmaMyytävät asunnot NummenniittyMyytävät asunnot NunnaMyytävät asunnot PiikkiöMyytävät asunnot PiispanristiMyytävät asunnot PoikluomaMyytävät asunnot PuostaMyytävät asunnot PussilaMyytävät asunnot PyydysmäkiMyytävät asunnot RaadelmaMyytävät asunnot RatsulaMyytävät asunnot RauhalinnaMyytävät asunnot RauvolaMyytävät asunnot RavattulaMyytävät asunnot RientolaMyytävät asunnot RojolaMyytävät asunnot RunkoMyytävät asunnot SorroMyytävät asunnot SoukkioMyytävät asunnot TammisiltaMyytävät asunnot TeerimäkiMyytävät asunnot TeerlakiaMyytävät asunnot TennusMyytävät asunnot ToivonlinnaMyytävät asunnot TorppalaMyytävät asunnot TuorlaMyytävät asunnot TURKUMyytävät asunnot UntolaMyytävät asunnot VeitenmäkiMyytävät asunnot VerkakyläMyytävät asunnot ViukkalaMyytävät asunnot VoivalaMyytävät asunnot VuolahtiMyytävät asunnot VyyryläisenmäkiMyytävät asunnot VättiläMyytävät asunnot YlikyläMyytävät asunnot Yltöinen
Näytä lisää