Nord LKV Oy

Kerrostalo | 3h + kt + lasitettu parveke (yhtiöjärj mukaan 2h + kt + työtila 1)

Kuninkaantammenkierto 10, Kaarela; Kuninkaantammi, Helsinki

Hinta

298 000 €

Koko

80,5 m²

Vuosi

2019

2H+TYÖTILAA+LASITERASSI /MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN KOTI TAI KOTI JA TYÖTILA Tämä huoneisto on täynnä mahdollisuuksia ja se pitää sisällään kaksion sekä työtilan, joissa molemmissa on omat sisäänkäynnit ja välissä äänieristävä ovi. Voit halutessani käyttää koko tilaa tai jakaa sen kahteen eri käyttötarkoitukseen tai vaikka ottaa käyttöön perheelle koko tilan. Molempiin tiloihin on käynti rappukäytävästä katutasosta. Asunto sijaitsee sisäpihan puolella ja eteisestä on käynti kylpyhuoneeseen ja äänieristävällä ovella työtilaan. Kylpyhuoneessa on tilaa vaikka ammeelle. Asunnossa on yksi makuuhuone, johon mahtuu parisänky, sisäänkäynnit on parisängyn molemmin puolin. Keittiöön mahtuu pieni pöytä ja oleskelutilaan pieni sohva tai sitten isompi ruokailuryhmä. Oleskelutilasta on käynti lasitetulle terassille ja pieneen katettuun ulkotilaan. Lasitetulla terassilla on lasiovi, josta käynti ulos. Huoneiston yhteydessä myydään erikseen autopaikka AP40 hintaan 18 000 euroa. Työtilaan on oma käynti niin rappukäytävästä kuin suoraan kadulta. Työtilassa on tehokkaat ja kiinteät valaisimet, oma wc ja oma sähkökaappi, ilmastointi. Tiloja voi siis käyttää erikseen tai yhdessä. Työtilassa on ikkunan tila, josta voisi tehdä erillisen huoneen. Eteiskaapistoa on niin työtilan eteisessä kuin asunnon oleskelutilassa. Yhtiössä on käytössä useat ulkoiluvälinevarastot. Valinnainen vuokratontti. Vuokratontin lunastushinta on noin 27 000 euroa (2022 hinta). Kuninkaantammen keskustaa elävöittävät kävelykujat ja katuaukiot. Lähipalvelut tulevat keskittymään Kuninkaantammenaukion ympärille. Helsingin Talvitammi ja viereinen Metsätammi muodostavat pihakokonaisuuden leikki- ja oleskelualueineen. Asukkaiden yhteiskäytössä on korttelipesula ja taloyhtiöt hyödyntävät oman aurinkosähköjärjestelmänä tuottamaa sähköä. Talvitammen asukkaiden käytössä on kerhotalo saunoineen -terassilla varustettuna. Kuninkaantammi sijaitsee Kaarelan kaupunginosassa Luoteis-Helsingissä, Keskuspuiston ja Vantaanjoen helmassa. Kuninkaantammi on saanut ylvään nimensä tammesta, jonka tarinan mukaan istutti Ruotsin kuningas Kustaa III 1700-luvun lopulla. Tammi seisoo nimeään kantavassa puistossa alueen pohjoisosassa lähellä Vantaanjokea. Alue on luontoa rakastavan arkeen sopiva, sillä alueen laidalla on hyvät ulkoilureitit Keskuspuistossa, jota pitkin pääsee aina Haltialaan ja Töölönlahdelle asti. Vieressä virtaa myös Pitkäkoski. Lähetä löytyy myös uimaranta ja useampia puistoja. Huoneiston edustalla bussipysäkit. Kysy lisää välittäjältä Mari Varonen - Ylempi kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Nord LKV | Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy 040 680 7752 ---------------------------------------------------------------------- Myynnistä täysimääräisesti vastaa välitysliike: Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy y-tunnus: 3191476-1 [virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120] Välitysliike toimii itsenäisenä välittäjä yrittäjänä yhteistyösopimuksella Nord LKV Oy:n kanssa. Nord LKV Oy ei vastaa toimeksiannon hoitamisesta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 5.5. 12:00 - 12:30
Esittelijänä Karolina Mattsson-Nordberg
p. 050 4754 661

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20409997
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + kt + lasitettu parveke (yhtiöjärj mukaan 2h + kt + työtila 1)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
80,5 m²
Kokonaispinta-ala
80,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukaan 2h+kt+työtila. Yhtiöjärjestyksen mukainen käyttötarkoitus asuinhuoneisto. Asuinhuoneiston osuus 40m2 ja työtilan 40,5m2. Kokonaispinta-ala 80,5 m2. Nykyisellä omistajalla koko huoneisto asuinkäytössä.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/4
Rakennusvuosi
2019
Käyttöönottovuosi
2019
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

298 000,00 €

Velaton hinta

298 000,00 €

Neliöhinta

3 701,86 €/m²

Valinnaisen vuokratontin lunastushinta

27 000,00 €

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei

Tontin vuokravastike

126,39 € / kk

Vuokratontin lunastushinta

27 000,00 €

Lisätietoa tontin lunastuksesta

Vuoravastike ei vähennä tontin lunastushintaa. Tontista maksetaan 3 % varainsiirtovero + lainhuuto ja muut asiakulut Kiinteistöpäälliköltä saadun tiedon mukaan (18.4.2024) viimeksi lunastettu tontti vuonna 2022 ja se on ainoa tiedossa oleva hinta. Vuonna 2022 hinta oli 336 €/m2. Vuoden 2024 lunastukset tulee ilmoittaa yhtiökokouksessa. Yhtiökokouskutsut lähtevät lähiaikoina, jonka yhteydessä toimitetaan lomake. Hinta määräytyy vasta syys-lokakuussa, milloin hinta ilmoitetaan. Lunastuspäivä on 30.11.2024. Hintaa ei tiedetä ennen syys-lokakuuta ja arviomme on, että hinta on edellistä huomattavasti korkeampi.

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

281,75 € / kk

Tontin vuokravastike

126,39 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

408,14 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Vesimaksu mittarin mukaan.

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / kk

Autopaikkamaksu

25,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Huoneiston Käyttösähkölasku on ollut noin 12-25 € kuukaudessa. Kokonaiskulutus vuodessa noin 1970 kwh. Vesimaksu 20 €/kk sisältyy vastikkeeseen ja loput maksetaan mittarin tarkistusten mukaan. Huoneiston vesilasku (1 hlö) ollut noin 151,21 € (11 kk). Kylmävesi kulutuslukeman mukaan 3,77€/m3. Lämminvesi kulutuslukeman mukaan 8,17 €/m3. Autohallivastike 25 €/kk. Saunavuorovastike 25 €/vuoro/kk. Yhtiön tilinpäätös 2023 ei ole vielä valmistunut (17.4.2024). Taloyhtiön uudet vastikkeet ja maksut vahvistetaan yhtiökokouksessa ja ne astuvat voimaan vuosittain 1.7. alkaen. Vahvistetusta talousarviosta on mahdollista varmistaa, onko vastikkeisiin tai maksuihin tulossa muutoksia. Ylimääräinen yhtiökokous 1 pidettiin 3.3.2022. Kokouksessa hyväksyttiin Terawatt Oy:n tarjous sähköautojen latausinfrahankkeeseen 22 538 euroa. Annettiin hallitukselle valtuudet hankkeen sopimiseen urakoitsijan kanssa sekä annettiin hallitukselle valtuudet päättää lainasta sekä rahoitusvastikkeen aloittamisesta. Hankkeelle haettiin ARA-avustus (35%). Hankkeen kustannukset tulevat autopaikkaosakkaille. Varsinainen Yhtiökokous 20.4.2023: Päätettiin yksimielisesti valtuuttaa hallitus tarvittaessa perimään tai olla perimättä 1-2 kuukauden ylimääräinen hoitovastike. Päätettiin kartuttaa lainanlyhennysrahastoa enintään osakkaiden suorittamien osakaskohtaisten sekä velkakirjaehtojen mukaisten lainalyhennysten määrällä. Niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa lainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50% huoneiston alkuperäisestä rakennusaikaisesta yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuudeksi. (yhtiöjärjestys 5§) Tontti on osittain yhtiön omistama, osakkailla vuosittainen lunastusmahdollisuus varsinaisen yhtiökokouksen yhteydessä, tontinosalunastuksen kauppa suoritetaan vuosittain syyskuussa.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Työtilassa on isot ledikattovalaisimet ja tilassa on oma sisäänkäynti niin kadulta kuin rappukäytävästä. Työtilassa on useampi ikkuna kadulle. Nykyisellä omistajalle on työtila olohuonekäytössä. Työtilassa on oma sähkökaappi , ilmastointi ja nettiyhteys ja oma wc. Lattia parkettia, seinät maalattu. Tilojen völissä on äänieristävä ovi. Asunnon puolella on eteinen. Lattia parkettia ja seinät maalattu.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,ulostyönnetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, peililiukukaapisto, työtilan puolen iso kaapisto. kiinteät työtilan isot kattovalaisimet, parvekkeen ritilä.
Tehdyt remontit
2022
Parvekelasitukset sisäpihan parvekkeelle.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiössä iso ikkuna, jonka eteen mahtuu pieni pöytä, asunnon puolella on isompi tila, johon mahtuu joko isompi keittiöryhmä tai vaikka pieni sohva. Keittiössä on integroitu astianpesukone, AEG jääkaappi/pakastin, AEG uuni ja induktio liesitaso, Swegon Casa liesituuletin. Työtila laminaattia, välitila laattaa. Lattia tammiparkettia (jääkaapin puolella pieni jkolo lattiasssa).
Kylpyhuoneen kuvaus
Eteisestä käynti tilavaan kylpyhuoneeseen, johon mahtuu vaikka amme. Tilassa suihku, suihkuseinä, wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi. Lattia laattaa, seinät kaakelia. Lattialämmitys (sähkö).
WC-tilojen kuvaus
Työtilan puolella on erillinen oma wc.
Olohuoneen kuvaus
Tässä huoneistossa on runsaasti erilaisia tilaratkaisumahdollisuuksia. Voit rakentaa olohuoneen vaikka työtilan puolelle useilla eri tyyleillä tai sitten keittiön ja mahuuhuoneen väliseen tilaan, jossa nyt iso kaapisto. Lattia parkettia. seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Huoneistossa makuuhuone, jossa kaksi oviaukkoa. Tilaan saa parisängyn, niin, että pääsee molemmilta puolilta sänkyä kulkemaan. Työtilan puolella on iso ikkunallinen, tila, jonka voisi jakaa seinällä omaksi makuutilaksi. Lattia parkettia, seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneistolle kuuluu yhtiöjärjestyksen mukaan väestönsuojatilassa oleva häkkivarasto. Yhtiöllä on runsaasti pyöränsäilytystiloja ja lastenvaunuvarasto. Varastotiloissa ei ole lupa varastoida paloturvallisuutta tai muuta turvallisuutta vaarantavia aineita tai materiaaleja.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Tiina Tallnäs / Emännöintitoimisto Aamu Puh. 09 615 07 333 palvelumestari@aamu.fi
Huolto
Kiinteistöpalvelu Räsänen Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Hissi, Askarteluhuone, Taloyhtiössä on sauna, Väestönsuoja, Kuivaushuone
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Autopaikkojen lunastusoikeus
Jos autopaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin asuinhuoneiston hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä, ja on yhtiön osakkeenomistajilla oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Lunastusmenettelyssä noudatetaan edellä olevan lisäksi kaikilta muilta osin kulloinkin voimassa olevan asunto-osakeyhtiölain säännöksiä.
Muuta: Yhtiössä on erillinen piharakennus, jossa kerhotila ja sauna sekä kivat terassitilat.
koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto. Yhtiökokouksessa 2021 päätetiin hyväksyä hallituksen esitys siitä, että ilmalämpöpumppujen asentamisen sopimus otetaan esityksen mukaisesti käyttöön osaksi osakasmuutostöiden hyväksyntää. Sopimus tulee allekirjoitusten jälkeen kyseisen huoneiston isännöitsijäntodistuksen liitteeksi. Yhtiökokouksessa 20.4.2023 päätettiin yksimielisesti antaa hallitukselle ja isännöitsijälle valtuudet hakea taloyhtiölle parveketupakointikieltoa. (astunut voimaan 5.3.2024).
Piha-alueet ja kulkutiet, autotalli sekä tontilla 91-33-387-2 sijaitseva pesula ovat yhtiöiden yhteisessä käytössä yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti.

Kuntotutkimukset: Vuositarkastuksen ennakkotarkastus 2021
Tehdyt remontit
2019 Ulkoalueiden kasvuunlähtötarkastus
2020 Vuosikorjausten ennakkotarkastus/Raksystems Insinööritoimisto Oy
2020 Asuntokauppalain mukainen vuositarkastuskokous/Raksystems Insinööritoimisto Oy
2020-2021 Rakennuttaja YIT Suomi Oy:n vastuulle kuuluvat vuosikorjaukset
2022 Sähköautojen latausinfraurakka
2022 Autohallipaikkojen sähköautolatausvalmiuden rakentaminen
Tulevat remontit
2020-2023 Normaaleja vuosihuoltoja ja -korjauksia, yhtiö valmistunut vuonna 2019
YIT:n takuukorjaukset kesken ja osa niistä siirtyy vuodelle 2023.
2022 kiinteistön takuutarkastuksia
Energialuokka
C (2013), Voimassa 23.4.2025 asti
Tontin koko
2 941 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupiunki puh. 09 3102 2111
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Suomen Osatontti K.
Tontin vuokra-aika päättyy
31.12.2063

Asunto Oy Helsingin Talvitammi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Kannemäen Kaari 3,3 km, Myymäen kauppakeskus 2,7 km, Lidl Kaarela 1,3 km, Kauppakeskus Jumbo 6,1 km
Päiväkodit: Päiväkoti Kuninkaantammi 550 m, Päiväkoti Kannel 450 m,
Lisätietoa auton säilytyksestä
Asunnon yhteydessä myydään erillinen autohalliosake AP 40 (osake 31 754, autohallipaikka) hintaan 18 000 euroa. Autopaikassa pistokepaikka ja mahdollisuus asennuttaa sähköauton latauslaite.
Autohallipaikoista 28 kpl osakkeina, 2 kpl LE-paikkoja. Osakkeenomistajilla lunastusoikeus autohalliosakkeisiin. Yhtiön hallinnassa yksi autohallipaikka.
Pihan kuvaus
Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneisto A2 vastaa itse maantasoisen terassipiha, jonka asianmukaisesta huollosta ja kunnossapidosta sekä terassilasitusten huollosta ja kunnossapidosta vastaa ko. huoneiston osakkeenomistaja kustannuksellaan mm. huolehtimalla terassille mahdollisesti kertyvän lumen ja jään sekä puiden lehtien yms. poistosta siten, että ne eitä aiheuta vaurioita rakenteille.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kuninkaantammi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Varonen Mari

Ylempi kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, YKV, DI, partner

Nord LKV Oy

Nord LKV Oy
Nord LKV Oy

Bulevardi 13,
00120 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.