Paritalo | 4h + avok + kph / khh + kph + s + wc + var + ap

Neilikkakuja 4, Tikkurila, Vantaa

Hinta

459 000 €

Koko

84 m²

Vuosi

2022

Uudenveroinen, moderni paritalokoti Tikkurilasta Tämä kaunis, aivan Tikkurilan keskustan kupeessa sijaitseva koti pitää sisällään erinomaiset puitteet elämiseen niin pariskunnalle kuin perheellekin. Erinomaisella maulla valitut, laadukkaat pintamateriaalit ja maanläheinen sävymaailma luovat valloittavan kokonaisuuden, johon ihastut varmasti! Oma, osin katettu terassi ja kompakti piha-alue täydentävät asumisviihtyvyyden. Avokeittiö, ruokailutila ja hulppealla huonekorkeudella varustettu olohuone muodostavat yhdessä kutsuvan tilan. Murretuin sävyin viimeistellyssä avokeittiössä Puustellin laadukkaat kiintokalusteet ja Siemensin kodinkoneet takaavat käyttömukavuuden. Olohuone laajenee kesällä ulos suurelle iltapäiväauringon suuntaan sijoittuvalle terassille sekä piha-alueelle. Alakertaan sijoittuvat lisäksi ajaton kylpyhuone saunoineen, sekä erillinen WC. Loistavasti suunnitellussa kylpyhuoneessa on mainiosti tilaa myös pyykkihuoltoon. Yläkerrasta löytyy kolme makuuhuonetta, joista kaksi kätkee sisäänsä kiinteää kaapistoa. Lisäksi yläkerrassa sijaitsee toimivan arjen takaava, tämän kodin toinen kylpyhuone. Vuonna 2022 valmistunut Asunto Oy Vantaan Neilikkaniitty tarjoaa asukkailleen vaivatonta asumista. Tontilla sijaitsee yhteensä kuusi paritalokotia. Myytävän huoneiston mukana saa käyttöönsä kaksi autopaikkaa. Tonttiosuus lunastettu myytävän huoneiston osalta omaksi. Ja mikä sijainti: Tikkurilan erinomaiset ja edelleen vauhdilla kehittyvät palvelut ovat aidosti kävelyetäisyydelläsi. Keskustan alueelta löytyy useita päiväkoteja sekä koulu, myös alueen leikkipuistot ovat lähelläsi. Autoilevalle asukkaalle sijainti on erinomainen – pääväylät löytyvät vain muutaman minuutin säteeltä. Vajaan kymmenen minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevalta Tikkurilan juna-asemalta on loistavat julkiset kulkuyhteydet lähes joka suuntaan. Kuluvana vuonna aloitetaan rakentamaan Vantaan ratikkaa, jonka pysäkki tulee aikanaan vain parin korttelin päähän kotiovelta. Tämä on aidosti tutustumisen arvoinen koti. Tervetuloa esittelyyn! Myyntiä hoitaa Matias, p. 040 505 4856 / matias.turpeinen@alcovi.fi Service in English: Hilla Heikkilä, p. 045 255 0005 / hilla.heikkila@alcovi.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20480726
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + avok + kph / khh + kph + s + wc + var + ap
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
84 m²
Kokonaispinta-ala
84 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneiston asuintilojen pinta-ala 84 m2 koostuu asuinpinta-alasta 68 m2 + maanpäällisestä kellarista 16 m2 (yhtiöjärjestys). Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2022
Käyttöönottovuosi
2022
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

459 000,00 €

Velaton hinta

459 000,00 €

Neliöhinta

5 464,29 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Kyllä

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

119,28 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

119,28 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksuennakko 20,00 e/hlö/kk. Vesimaksu tasataan huoneistokohtaisten vesimittarilukemien mukaisesti. Jokainen huoneisto vastaa omista sähkökuluistaan (sis. lämmitys poistoilmalämpöpumpulla + käyttösähkö). Huoneiston kauppaan kuuluu piha-autopaikka AP7 (tolppa, osakkeet 10001-10020), jonka vastike on 20,00 e/kk. Taloyhtiöllä on rakennusaikaista lainaa 203.320,20 euroa per 1.10.2023. Myytävälle huoneistolle ei kohdistu taloyhtiölainaa, lisäksi myytävä huoneisto on lunastanut määräosan tontista (1/6) ja vapautettu tontinvuokravastikkeesta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisen lattia on harmaata terrazzo-laattaa, seinät osin maalatut, osin punertavaa sisustuskiveä. Katossa upotetut led-spotit, lattialämmitys. Kiinteä peililiukuovikaapisto (Puustelli). Yläkerran aulan lattia on päällystetty kokolattiamatolla. Katossa upotetut led-spotit, lattialämmitys. Ilmalämpöpumpun sisäyksikkö. Portaat: Grado.
Tietoliikenne
kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, ilmalämpöpumppu
Kohteen lisätiedot
Yhtiöjärjestyksen 11 §: Yhtiön asuinhuoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen rakentamisvaiheen aikaisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien osakkeenomistajan asentamien tai asennuttamien rakenteiden ja rakennelmien osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Osakkeenomistaja vastaa (yhtiöjärjestyksen + karttaliitteen mukaisesti) hallitsemansa piha-alueen hoidosta ja puhtaanapidosta. Pääoven lukitus: Rolloc-älylukko
Tehdyt remontit
Ilmalämpöpumpun asennus 2022
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Huoneisto on erittäin hyväkuntoinen.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
poistoilmalämpöpumppu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Avokeittiön (Puustelli) varustukseen kuuluvat integroidut Siemensin kodinkoneet: liesitaso, kalusteuuni, astianpesukone, mikroaaltouuni, jääkaappi-pakastin, lisäksi liesituuletin (Faber In-Nova). Työtaso on laminaattia. Lattia on parkettia, seinät maalatut. Katossa upotetut led-spotit, lattialämmitys.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneita on 2 kpl. Alakerran kylpyhuoneen yhteydessä kodinhoitotila. Varustukseen kuuluu kiinteää kaapistoa (Puustelli), vesipiste, pesukoneliitäntä, tilavaraus pesutornille, sadesuihku, lasinen suihkuseinä, naulakko ja lattialämmitys. Lattia on mustaa mosaiikkilaattaa, seinät terrazzo-kaakelia ja katto paneloitu. Katossa upotetut led-spotit, ikkuna. Yläkerran kylpyhuoneen varustukseen kuuluu allaskaappi, valaistu pyöreä peili, sadesuihku, lasinen suihkuseinä, wc-istuin, bidee-suihku, naulakko ja lattialämmitys. Lattia on harmaata mosaiikkilaattaa, seinät harmaata kaakelia ja katto paneloitu. Katossa kiinteä led-valaisin.
WC-tilojen kuvaus
Erillisen WC:n varustukseen kuuluu allaskaappi, valaistu pyöreä peili, wc-istuin, bidee-suihku, lattialämmitys ja pyyhekoukku. Lattia on harmaata terrazzo-laattaa, seinät maalatut. Katossa upotettu led-valaisin.
Saunan kuvaus
Harvia Cilindro PC90XE Steel-sähkökiuas, upotettu lauteisiin. Lattia on mustaa mosaiikkilaattaa, seinät ja katto paneloitu. Sauna erottuu kylpyhuoneesta lasiseinällä. Led-valaistus. Lattialämmitys.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia on parkettia, seinät maalatut. Huonekorkeus noin kuusi metriä. Seinävalaisimet. Suuret ikkunat etelään, kulku terassille. Lattialämmitys.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita on 3 kpl. Makuuhuoneiden lattiat ovat päällystetty kokolattiamatolla, seinät maalatut. Katossa upotetut led-spotit, lattialämmitys. Kahdessa makuuhuoneessa kiinteät kaapistot (Puustelli).
Säilytystilojen kuvaus
Huoneiston käyttöön kuuluu lämmin ulkovarasto 3 m2, joka sijaitsee sisäänkäynnin yhteydessä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto peltikatteella

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöitsijä VS-Kiinteistöt Oy, p. 040 537 7329, Neilikkakuja 4, 01300 Vantaa
Huolto
Kiinteistönhoitojärjestelmä: omatoiminen (osakkaat), kiinteistönhuolto: Kotikatu Oy
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: jätekatos, tekninen tila
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 9

Tulevat remontit
Yhtiö valmistunut, takuukorjauksia suoritettu pihatöiden viimeistelyiden osalta sekä asuntojen osalta -22, takuukorjauksia suoritettu asuntojen osalta, tuijapensaita vaihdettu, nurmikko istutettu uudelleen -23, parkkipaikan asfaltoinnin kilpailutus ja mahdollinen toteutus, asfaltoinnin kustannusarvio 5.000 e, katetaan osittain hoitoylijäämällä. Rakennuttajan viimeiset takuukorjaukset parkkipaikan osalta ja huoneistojen osalta osittain korjaamatta. RS-Vakuus voimassa. Rakennuttaja ilmoittanut 18.1.2024 korjaavansa jäljellä olevat takuukorjaukset mahdollisimman nopealla aikataululla -24, normaalia kunnossapitoa, mahdolliset korjaukset pyritään kattamaan hoitovastikkeella (+ asfaltointi jos ei tehdä -24) -25, normaalia kunnossapitoa, mahdolliset korjaukset pyritään kattamaan hoitovastikkeella -26-29.
Energialuokka
B (2018), Todistus on laadittu 21.12.2020.
Tontin koko
1 356 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Kyllä
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki, 09 839 11 (vaihde), https://www.vantaa.fi/fi/palveluhakemisto/palvelu/asemakaavoitus#tab-introduction
Alueella on kaavamuutoshankkeita:
Tikkurilan kaavarunkoa tarkastellaan, lisätietoja https://www.vantaa.fi/fi/kaavoitus/kaavat/tikkurilan-kaavarunko
Vantaan ratikka on suunnitteilla, lisätietoja https://www.vantaa.fi/fi/asuminen-ja-ymparisto/liikenne/vantaan-ratikka. Rakentaminen alkaa vuonna 2024, liikennöinti vuonna 2029.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Pääkaupunkiseudun Tonttirahasto Oy
Tontin vuokra-aika päättyy
14.4.2071

Asunto Oy Vantaan Neilikkaniitty

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneiston käyttöön kuuluu sähköpistokepaikka AP1. Lisäksi huoneiston kauppaan kuuluu piha-autopaikka AP7 (tolppa, osakkeet 10001-10020).
Myytävälle huoneistolle kuuluu sähköpistokepaikka AP1. Lisäksi huoneiston kauppaan kuuluu piha-autopaikka AP7 (tolppa, osakkeet 10001-10020).
Pihan kuvaus
Piha-alue ja osin katettu terassi sijoittuu suuntaan etelä-itä. Piha-alueella on nurmikkoa, lisäksi tuijia. Julkisivussa kiinteä valaistus.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Tikkurila, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Turpeinen Matias

Toimitusjohtaja, myynti

Alcovi LKV

Alcovi LKV
Alcovi LKV
SKVL jäsenyritys

Mistelipolku,
01390 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.