Kerrostalo | 1h + kt

Capellanranta 3, Kalasatama, Helsinki

Hinta

315 000 €

Koko

34,5 m²

Vuosi

2020

Uniikki kolmannen asuinkerroksen (3/6) koti Vastaavanlaisia asuntoja on harvoin tarjolla. Jos arvostat laadukasta ja tyylikästä kotia sekä helppoa asumista, tämä on sinun unelmiesi koti. Koti rannalla on asumista, jota moni etsii: rauhaisaa, modernia, mukavaa ja turvallista elämää meren rannalla. Tämä koti tekee heti vaikutuksen. Vaaleat, mutta helppohoitoiset pinnat sekä erinomainen pohjaratkaisu. Kodin keskipisteenä toimii olohuoneen saareke. Älyvalaistus ja äänentoistojärjestelmä nostaa tämän asunnon ominaisuudet huippuunsa. Voit muokata ja käyttää tätä kotia omien tarpeiden mukaisesti. Lisäksi huoneistossa on esteetön kylpyhuone sekä erillinen kodinhoitoon tarkoitettu tila. Runsaasti säilytystilaa ja valoa tulvii asuntoon kahdesta suuresta ikkunasta. Vuonna 2020 valmistunut yhtiö on suosittu. Yhtiössä on loistavat yhteiset tilat; mm. rantasauna, venelaituri, vuokrattavia kajakkeja joilla pääsee ulkoilemaan merelliseen Helsinkiin. Lisäksi asukkaiden käytössä on avanto, kuntosali, vierashuone, huoneistokohtaiset irtainvarastot, pesutupa, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto sekä lastenvaunuvarasto, sekä putkikeräysjärjestelmä jätehuoltoon. Merellinen Kalasatama on yksi halutuimpia asuinalueita koko kantakaupungissa. Alueella on useita päiväkoteja ja kouluja. Alueella on myös erinomaiset päivittäistavarapalvelut sekä kulkuyhteydet.Redin kauppakeskus ja kalasataman metro. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan. Asunto vapautuu tarvittaessa nopeastikin! Esittely video: https://youtu.be/nShhTrKWjSQ LISÄTIETOJA KOHTEESTA: Emmi Hyvärinen 040 154 0889 emmi@vellamolkv.fi vellamolkv.fi LIVE YOUR DREAM!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
20493375
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kt
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
34,5 m²
Kokonaispinta-ala
34,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen, Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/6
Rakennusvuosi
2020
Käyttöönottovuosi
2020
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

315 000,00 €

Velaton hinta

315 000,00 €

Neliöhinta

9 130,43 €/m²

Vastike

Hoitovastike

220,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

220,80 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Taloyhtiössä peritään vesiennakkomaksua ja kulutus tasataan vuosittain huoneistokohtaisen mittauksen perusteella. Vesitasaus, kylmä 4,8907 €/m3 Vesitasaus, lämmin 12,2015 €/m3 Sähköauton latauspisteen maksu 10,00 €/paikka/kk Saunan, kuntosalin ja kanoottien, sup -lautojen, ja vierashuoneen käytöstä peritään asukkailta maksut käytön mukaan. Asukkaat voivat varata näitä online-varausjärjestelmästä. Päätettiin antaa hallitukselle valtuudet periä tarvittaessa 1-3 kuukauden hoitovastiketta vastaavat ylimääräiset hoitovastikkeet, sekä päätettiin valtuuttaa hallitus tarvittaessa tarkistamaan pääomavastiketta korkotason muuttuessa ja tarvittaessa periä ylimääräisiä pääomavastikkeita. Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Yhtiövastike, muut yhtiölle suoritettavat maksut sekä yhtiön ja osakkaiden välisestä kunnossapitovastuusta on määrätty yhtiöjärjestyksen 5 §:n mukaisesti (kts. tarkemmin yhtiöjärjestyksen 5 §).

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Saunamaksu: 10 e/kerta.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Tulo-/poistoilmanvaihto LTO
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Parketti lattia. Seinät maalattu. Puustelli keittiön varusteet: Jääkaappipakastin (Integroitu, Miele), erillisuuni (kiertoilma), liesi (Induktio, Miele), astianpesukone (Integroitu, Miele), mikroaaltouuni (Integroitu, Miele) ja liesituuletin. Työtason materiaali: Laminaatti. Puustellin keittiö, valkoinen satiini. Työtaso White Halifax Oak laminaatti. Välitilassa valkoinen lasi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Laatta lattia. Seinät kaakelia. Varustus: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, pesuallas, allaskaappi ja bidee-suihku.
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kullakin asuinhuoneistolla on oikeus käyttää yhtä ko. huoneistolle numeroitua irtaimistovarastokomeroa yhtiön osoittamassa irtaimistovarastossa.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumikermi/Maksaruoho

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy Toni Finell 050 911 8847 toni.finell@hsi.fi
Huolto
Kotikatu Oy Kotikatu Kalasatama 010 270 8610
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Autohallipaikat:Jos autohallipaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy sellaiselle siirronsaajalle, joka ei ole yhtiön asuin- tai liikehuoneiston hallintaan oikeuttavan osakkeen omistaja tai yhtiö itse, yhtiöllä ja em. huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajilla on oikeus lunastaa autohalli- tai venepaikan hallintaan oikeuttava osake seuraavilla ehdoilla ks. YJ 10 §
Muuta: Väestönsuojat (3 kpl), varasto- ja huoltotilat, siivouskomerot, kuivaushuoneet, jätehuone, kierrätyshuone, tekniset tilat, kuntosali, pyöräkorjaamo, saunarakennus sekä uimalaituri.
Portus Optimuksessa on yhteiskäyttöön jäävät pesula ja vierashuone. Lisäksi rantaraitin vieressä oleva kanoottivarasto sekä Jätehuolto: putkikeräysjärjestelmä

Turvajärjestelmät: Huoneiston oven yhteydessä on kuvamonitorilla varustettu ovipuhelinjärjestelmä, johon liitetyt kamerat sijaitsevat rakennuksen katutason ulko-ovella. Palovaroittimet toimivat
verkkovirralla.

Kaikkien Portus yhtiöiden käytössä olevia tiloja hallinnoi hoitokunta.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 6 Autohallipaikkoja: 16

Tehdyt remontit
Yhtiö on uusi (valmistunut 2021), eikä sillä ole rakennusten ja kiinteistöjen korjaushistoriaa.
2023 rakennuttajan vuosikorjauksia
Tulevat remontit
Yhtiön kunnossapito on huoltokirjan mukaista tai muuten suunnitelmallista ja rakennuksen osien teknistä käyttöikää on huomattavasti jäljellä. Hallituksen käsityksen mukaan yhtiössä ei ole laissa tarkoitettuja olennaisia kunnostuspitotarpeita seuraavaan viiteen vuoteen
Energialuokka
C (2013)
Tontin koko
5 922 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki Kaupunkisuunnitteluvirasto
Projektipäällikkö Tuomas Hakala puh. (09) 310 37205
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Portus Novus

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kalasataman peruskoulu
Palvelut: Olutravintola Muikea Muikku, Piccola La Bella Trattoria, , Redin kauppakeskuksen palvelut: kirjasto, postipalvelut, elokuvateatteri, ravintolamaailma. Kalasataman Terveys- ja hyvinvointikeskus sekä Alepa verkkosaari
Muut palvelut: Redi pysäköinti, pysäköinti mahdollista kadulla.
Päiväkodit: Päiväkoti Kalasatama
Liikenneyhteydet
Metro,linja-auto sekä kesällä alkava raitiovaunu
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat ovat erillisinä osakkeina. Autopaikoitus on rakennuksen pihakannen alla sijaitsevassa kaksikerroksisessa autohallissa. Autohallissa ei ole erillistä lämmitystä. Novuksen osuus on 16 autopaikkaa, joista 6 kpl on sähköauton latauspaikkoja.
Ranta
  • Yhteisranta

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kalasatama, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hyvärinen Emmi

Asuntomyyjä

Vellamo LKV

Vellamo LKV
Vellamo LKV

Mannerheimintie 109,
00280 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.