ROOF LKV Espoo Oy
ROOF LKV Espoo Oy

Kerrostalo | 3h + kt + s

Pohjoinen Hesperiankatu 35 A 36, Töölö, Helsinki

Hinta

995 000 €

Koko

78 m²

Vuosi

2024

UPEA KOLMIO TÖÖLÖN MEANDERISSA Tarjolla todellinen harvinaisuus Töölön upeimmasta yhtiöstä. Newil&Bau on rakennuttanut tämän todella uniikin yhtiön, joka tulee toimimaan Etu-Töölön rakennusten maamerkkinä, ihan meren tuntumassa. Yhtiö edustaa asumisen helppoutta, korkeaa laatua ja modernia arkkitehtuuria. Tämän kodin ehdottomia valtteja ovat iso ja valoisa olohuone, josta ikkunat ja parveke etelän suuntaan. Vaaleilla laatoilla toteutettu kph ja modernisti toteutettu sauna viimeistelevät kokonaisuuden. Plussana vielä vaatehuone. Vastaavalla pohjaratkaisulla olevia asuntoja on yhtiössä vain kourallinen, joten tämä koti on erityinen jo siltä. Asuntoon on valittu vaikuttava massalattia, rosterinen keittiö, värilliset kaapit makuuhuoneisiin ja eteisiin, sekä kiskovalot olohuoneeseen. Keittiön varustusta on päivitetty lisää lieden ja astianpesukoneen osalta. Lisätyönä kodin keittiöön on tulossa myös lisätaso kaappeineen ja valaistu aamiaiskaappi. Meanderin on suunnitellut maailmankuulu Steven Holl. Hän on suunnitellut Kiasman ja monia muita merkittäviä kohteita maailmalla. Asunnot arvottiin halukkaille ostajille muutama vuosi sitten ja 78m2 kolmiot tällä pohjalla olivat halutuimpia. Meanderissa laatu ja luksus välittyy asuntojakin pidemmälle. Hulppeat yhteiset tilat tekevät vaikutuksen jokaiseen. Asukkaana pääset nauttimaan mm. elokuvateatterista ja hulppeasta saunaosastosta. Myös joogasali ja etätyötilat ovat valmiina asukkaiden käyttöön, jonka lisäksi myös viinikellari, juhlatila ja paljon muuta. Sijainti on aktiivista elämää viettäville asukkaille aivan erinomainen; Hietsun uimarannalle, keskustaan ja vaikkapa Taivallahden tenniskeskukselle on lyhyet kävelymatkat. Asunnon vieressä on myös hyvät palvelut kuten K-Supermarket, Alko ja useita ravintoloita. Kaikkea tätä ympäröi kauniit puistoalueet joista Töölö tunnetaan! Asunnon yhteydessä mahdollista ostaa autopaikka latauspistokkeella. MYYNTI & TIEDUSTELUT: SAMI PELKONEN | Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja 040 830 1029 | sami.pelkonen@roof.fi IG @samipelkonenlkv

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20554531
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + kt + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
78 m²
Kokonaispinta-ala
78 m²
Lisätietoja pinta-alasta
toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
5/8
Rakennusvuosi
2024
Käyttöönottovuosi
2024
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

995 000,00 €

Velaton hinta

995 000,00 €

Neliöhinta

12 756,41 €/m²

Vastike

Hoitovastike

312,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

312,00 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Talousarvion mukaiset vastikkeet - Kaikki taloussuunnitelmaan merkityt luvut ovat arvioita. Perustajaosakas varaa itselleen oikeuden palauttaa itselleen sijoitetun vapaan oman pääoman rahastoa, mikäli lopulliset kulut alittavat taloussuunnitelman mukaiset kulut. Perustajaosakas kattaa vastaavasti mahdolliset kuluylitykset tekemällä tarvittavan määrän lisäsijoitusta sijoitetun vapaan oman pääoman rahastoon. Hoitovastikkeen lisäksi peritään vesimaksuennakko 20 €/hlö/kk. Vastikkeet näkyvät arvioiduissa muissa tuloissa. Hoitovastike sisältää taloyhtiön yhteiset menot kuten lämmitys, isännöinti, jätehuolto sekä liittymien perusmaksut. Huoltoon kuuluu yleisten alueiden talvikunnossapito. Yhtiön hankinta-arvoon sisältyy kiinteistövero siltä osin kuin se kohdistuu rakennusaikaan. Yhtiön valmistumisen jälkeiseen aikaan kohdistuvasta kiinteistöverosta vastaa yhtiö.

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Yhtiö tulee tekemään rakennusaikana sopimukset mm. isännöinnistä, kiinteistöhuollosta, vakuutuksista, kiinteistöä koskevista rasitteista ja yhteisjärjestelyistä sekä muista tarpeellisista asioista, joita rakennusten käyttöönotto edellyttää.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Tehdyt remontit
Asuntoon on valittu massalattia, rosterinen keittiö, värilliset kaapit makuuhuoneisiin ja eteisiin ja kiskovalot olohuoneeseen. Keittiön varustusta on päivitetty lieden ja astianpesukoneen osalta. Lisätyönä keittiöön tulossa myös lisätaso kaappeineen ja valaistu aamiaiskaappi.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Lämmitysmuotona on vesikiertoinen lattialämmitys. Lisäksi asunnoissa on lattiaviilennys sekä tuloilman viilennys.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Kattomateriaalin kuvaus
Viherkatto

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yhtiön tontti on rakennusaikana vuokrattu Suomen Asunnot ja Tontit Ky:lle, jolta yhtiö tulee lunastamaan tontin omistukseensa rakennusaikana. Rakennusaikaisen tontin vuokra sekä lunastushinta on sidottu elinkustannusindeksiin, kts. tontin vuokrasopimus. Yhtiö ei ole velvollinen maksamaan vuokraa tontin lunastamisen jälkeen."
Muuta: Upea, näyttävä sisääntuloaula jonka yksityiskohdat on suunniteltu toivottamaan sinut tervetulleeksi kotiin joka päivä. Erillisessä arkieteisessä voit suihkuttaa puhtaiksi vaikka lasten saappaat tai koiran turkin ja säilyttää lastenvaunuja sekä polkupyöriä. Talosta löytyy myös pyöränhuoltopiste sekä harrastusvälinepaketti. Asukkaana yhteiskäytössäsi on lisäksi yhteiskäyttöpyörä hieman pidempiä retkiä varten. Autohallista voit hakea yhtiön yhteiskäyttöauton käyttöösi vaikka ostosreissua varten.. Meanderissa yksityiskohtaisesti suunniteltuja sisääntuloauloja on kolme. A-portaan yhteistilassa Meanderin asukkaat voivat järjestää juhlia ja erilaisia tilaisuuksia. A-portaassa sijaitsee myös saunaosasto terasseineen ja porealtaineen. Lisäksi asukkaita palvelevat etätyöskentelytila sekä joogatila. Ensimmäisestä kerroksesta löytyy myös arkieteinen kurasuihkulla ja pyöränhuoltopisteellä sekä yhteiskäyttöpolkupyörät ja säilytyspisteet ruokatilauksille. Toiminnot ulottuvat maan alle, jonne louhitaan 68-paikkainen, sähkölatausvalmiuksilla varustettu autohalli yhteiskäyttöautoineen. Maan alla sijaitsevat myös taloyhtiön oma elokuvateatteri sekä viinikellari .
Energialuokka
A (2018)
Tontin koko
6 578 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Töölön Meander, Helsinki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Muut palvelut: Meander sijaitsee upealla paikalla merellisessä Töölössä. Lähettyviltä löydät kattavan valikoiman laadukkaita ravintoloita. Rannalta löytyy niin ravintoloita kuin venesatamakin ja alue tarjoaa upeat ulkoilumaastot. Nauti piknik hetkestä alueen useaissa puistoissa tai lähde kävelylle Hesperian puistokadulle. Hietaniemen uimaranta ja Rajasaaren koirapuisto ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Tästä ei asuinympäristö enää parane.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Asunnon myynnin yhteydessä myydään autohallipaikka hintaan 85 000€
Autohalli on oma yhtiönsä nimeltään KOy Meander Pysäköinti. Autohallissa ei ole lämmitystä. Jokaiselle paikalle on lämmitystolppa, joka varustetaan sähköauton latausvalmiudella. Latausasema tulee osakkaan hankkia erikseen. Yhtiön porrashuoneesta on hissillinen sisäyhteys autohalliin.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Töölö, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pelkonen Sami

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja

ROOF LKV Espoo Oy

ROOF LKV Espoo Oy
ROOF LKV Espoo Oy
SKVL jäsenyritys

Metsänneidonkuja 6,
02130 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.