KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy

Kerrostalo | 1h + kt + alk

Englantilaisaukio 10, Kalasatama, Helsinki

Hinta

419 000 €

Koko

46,5 m²

Vuosi

2021

LOISTO sijoittuu Kalasatamaan itäiselle rannalle kurottaen rohkeasti kohti Kruunuvuorenselkää ja Suomenlahtea. LOISTO-asuintorni on alueen asuintorneista lähinnä merta ja rakennettu kiinni kauppakeskus REDIin. Asuintornissa on 32 kerrosta ja korkeutta koko komeudessaan 124 metriä. Kyseessä on arkitehti Pekka Helinin suunnittelema toimiva kokonaisuus, jossa on kiinnitetty huomiota arjen logistiikkaan, tehokkaisiin tilaratkaisuihin sekä asumisen laatuun. Asukkaat kertovat talon olevan hiljainen asua äänieristyksensä ansiosta. Eteisen älypaneelista muun muassa tilaat valmiiksi hissin ja otat yhteyttä aulapalveluun. Talossa on asukkaille runsaasti yhteisiä tiloja kuten pyykkitupa, useita saunoja, isoimman saunan yhteydessä pore- ja kylpyamme, kuntosali ja vierashuonekin vuokrattavissa kylään tuleville. Ylimmän kerroksen klubi-/ kokoustilat keittiöineen toimivat toisinaan asukkaitten etätyötiloina ja toisinaan siellä järjestetään syntymäpäiväjuhlia ja harrastepiirien illanistujaisia. Tassukaveritkin on muistettu suunnittelussa. Heille on oma pesupaikka ostosvaraston yhteydessä pihakannen kerroksessa, jossa myös vierashuone ja pyykkitupa sijaitsevat. LOISTO on cityasumista parhaimmillaan. Kulkuyhteydet ovat välittömässä läheisyydessä; kevyen liikenteen väylät, joukkoliikenne, metro ja pian myös raitiovaunulinja. Ostos- ja huvittelumahdollisuuksia sekä terveyspalveluita löytyy kauppakeskus REDIstä, johon kuljet kätevästi sisäkautta yhdyskäytävää pitkin. Elämäntavasta riippuen, et ehkä tarvitse ollenkaan omaa auto. Mikäli sinulla kuitenkin tällainen sattuisi jo olemaan, voit vuokrata suoraan asunnon myyjältä parkkihallipaikan noin 50m päässä LOISTO asuintornista hintaan 180€/kk. Taloyhtiössä on kahden ensimmäisen vuoden aikana toteutettu tavanomaisia ylläpito-, huolto- ja korjaustoimenpiteitä. Huoneiston materiaalivalinnoissa on seurattu skandinaavisen vaaleita valintoja. Sinun on helppo luoda tähän asuntoon itsesi näköinen koti. Kaikki on lähes uutta; materiaalit, kiinteät kalusteet sekä koneet ja laitteet. Voit remonttien sijaan keskittyä asumiseen ja itse elämään ihanassa merellisessä ympäristössä, jossa tunnet kaupungin sykkeen. Kohde myydään vuokrattuna määräaikaisella vuokrasopimuksella. MYYNTI JA LISÄTIEDOT: Ulla Rosendahl ulla@kotilkv.fi tai p. 0405517836

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20807756
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kt + alk
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
46,5 m²
Kokonaispinta-ala
46,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistopinta-ala 42,5 m2 + viherhuoneen pinta-ala 4,0m2 = asuintilojen pinta-ala yhteensä 46,5 m2
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
14/32
Rakennusvuosi
2021
Käyttöönottovuosi
2021
Vapautuminen
Muu ehto: Hallinnanluovutus tapahtuu kauppahinnan täyssuoritusta vastaan.

Hinta

Myyntihinta

365 002,45 €

Velkaosuus

53 997,55 €

Velaton hinta

419 000,00 €

Neliöhinta

9 010,75 €/m²

Vastike

Hoitovastike

288,30 € / kk

Pääomavastike

354,52 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

672,84 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Pääomavastikkeita A ja B vastaavat huoneistokohtaiset lainaosuudet on poismaksettavissa. Tarkka maksuaikataulu sekä jäljellä olevat lainaosuudet tulee tarkastaa erikseen isännöitsijältä ennen asuntokauppaa. Pääomavastike A, rakennusaikainen laina Pääomavastike B, rakennustyöntarkkailijan laina

Muut maksut

Vesimaksu

23,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Ohessa ilmoitettu huoneiston yhtiövastike yhteensä 672,84 euroa kattaa seuraavasti: - pääomavastikkeet A ja B yhteensä 354,52 euroa/kk - yhden yksikön vesiennakkoa 23€ kk /hlö - tietoliikenneyhteyden vastikkeen 7,02 euroa/kk - hoitovastikkeen 288,30€/kk ja (6,20€/m2) Pääomavastike A, rakennusaikainen laina Pääomavastike B, rakennustyöntarkkailijan laina Huoneisto on vapautunut tonttivuokravastikkeesta maksettuaan yhtiöjärjestyksen 6 pykälän mukaisen osuutensa yhtiölle kokonaisuudessaan. Vedenkulutuksen tasauslasku: Huoneistokohtainen veden kulutusmittaus (kylmä ja lämmin käyttövesi). Osakkaille lähetetään tasauslasku kerran vuodessa. Ylimääräisen yhtiövastikkeen kerääminen: Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) kaksi kappaletta ylimääräistä hoitovastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa ja/tai tämän salliessa. Käyttöoikeus taloyhtiön tiloihin: Osakkailla on korvausta vastaan käyttöoikeus taloyhtiön tiloihin: Sauna 5 €/h. Sauna ja ulkoporeamme 10€/h. kokoustilat 120 €/krt tai 180€/ krt. Pesutupa pyykkikoneen käyttö 1€/h, kuivauskaapit ovat maksuttomia. Vierashuoneen käyttömaksu on 24€/vrk+siivousmaksu 25€/krt. (voi varata enimmillään kolmelle vuorokaudelle peräkkäin). Kuntosalin käyttö on maksutonta. Varainsiirtovero: Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5% velattomasta kauppahinnasta kaupantekotilaisuudessa.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Ilmansuunta: itään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Kohteen lisätiedot
Yhtiöjärjestys: Ostaja on tietoinen, että yhtiössä on asunto-osakeyhtiölaista poikkeava kunnossapitovastuu yhtiön ja osakkeenomistajan välillä. Ostajan edellytetään tutustuvan huolella voimassa olevan yhtiöjärjestyksen sisältöön. Hallinnanjakosopimus: Taloyhtiötä sitoo hallinnanjakosopimus 31.5.2016 ja sopimus Kalasataman keskuksen yhteisjärjestelystä (1.6.2018). Taloyhtiö sekä seitsemän muuta torniyhtiötä sekä KOY kauppakeksus REDI omistavat puistokannen rakennusten bruttoalojen suhteessa ja alue kuuluu edellä mainittujen yhtiöiden yhteiselle hoitovastuulle. Loistolla ja AS Oy Hgin REDIn Majakalla on yhteishallinnassa oleva piha-alue. Ostajan edellytetään tutustuvan ja lukevan huolellisesti Sopimus Kalasataman keskuksen yhteisjärjestelyistä (1.6.2018). Aulapalvelu & Handy-man asukkaitten käytössä: Taloyhtiön asukkaita palvelee sisääntuloaulassa sijaitseva, ostopalveluna ja osa-aikasesti toteutettu aulapalvelu. Aulapalvelun kautta voi tilata Handy-man palvelua pienempien asioiden suorittamiseen kuten taulujen kiinnittämiseen, hyllyjen poraamiseen jne. Aulapalvelu auttaa asukkaita muun muassa yhteisten tilojen varaamisessa. Kuntosalilaitteet: Taloyhtiö on hankkinut kuntosalilaitteet kahden vuoden vuokrasopimuksella, joka on uusittavissa. Pääomavastikkeitten tulouttaminen & rahastointi: Pääomavastikkeet tuloutetaan ja / tai rahastoidaan mahdollisuuksien mukaan yhtiökokouksen päätöksellä. HTJ: Taloyhtiössä on siirrytty vuoden 2023 lopussa Maanmittauslaitoksen ylläpitämään huoneistotietojärjestelmään.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Erittäin hyväkuntoinen - sisäänmuuttovalmis.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Kaukolämpö. Jakelu vesikiertoinen lattialämmitys johon integroitu kaukoviileä. Koneellinen ilmanvaihto tulo ja poisto.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, muu, teräs
Lasielementti
Keittiön kuvaus
Materiaalit: Lattia valkolakattu tammiparketti, seinät maalattu. Työtaso kvartsikomposiitti. Välitila kvartsikomposiitti. Ylä- ja alakaapisto valkoinen, teräksenväriset vetimet. Keittiön käyttöönottovuosi 2021. Keittiö rakentuu yhdelle seinämälle. Varusteet: Hana yksisauvainen, astianpesukone. Ykskaukaloinen tiskiallas, teräs. Keittiöseinän edessä katossa kiinteä kohdevalaistus. Kodinkoneet/ varustus: Jääkaappi/pakastin AEG integroitu kalusteeseen. Astianpesukone AEG integroitu kalusteeseen. Liesituuletin aktiivihiilisuodattimella. Liesi induktio AEG, erillisuuni AEG (toimintoihin integroitu mikroaaltouuni). Jätteiden lajitteluvaunu.
Lattiamateriaalit: parketti
Kylpyhuoneen kuvaus
Yhdistetty kph ja wc (yhteensä 1 kpl.). Materiaalit: Lattia laatta. Seinät kaakeli. Katto pinnoitettu kostean tilan kattolevy. Varusteet: Hana, lavuaari, allaskaappi, ulosvedettävällä laatikostolla, kääntyvä suihkuseinä, suihku, wc-istuin, bide-suihku, peili. Pyykinpesukoneliitäntä. Vesikiertoinen lattialämmitys. Katossa upotettu kiinteä valaistus. Sähkölaitteille pistorasia. Pyyhetanko ja pyyhetappeja seinäkiinnityksellä.
Olohuoneen kuvaus
OLOHUONE JA ALKOVI, materiaalit Lattia valkolakattu tammiparketti, maalattu seinä. Katto levytetty, pinnoitettu, maalattu. OLOHUONE JA ALKOVI, varusteet Sälekaihtimet. Olohuone ja keittiö muodostavat avotilaratkaisun. Ikkunat alkavat lattiapinnan tasolta ylöspäin. Vaatekaappeja 2 kappaletta. ETEINEN, materiaalit: Lattia valkolakattu tammiparketti. Maalattu seinä. Katto levytetty, pinnoitettu, maalattu. ETEINEN, varusteet: Liukuovikaapisto x 2. Älypäätelaite, jossa mm. ovipuhelin ja hissintilaustoiminto. Pistorasia. VIHERHUONE: Sijoittuu alkovin jatkeeksi. Siirrettävillä lasielementtiovilla erotettavissa omaksi tilaksi. Ranskalaisen parvekkeen ovi viherhuoneessa. Ilmansuunta noin itään. VAATEHUONE: Lattia valkolakattu tammiparketti. Maalattu seinä. Katto levytetty, pinnoitettu, maalattu. Hyllykköä ja ripustustankoja.
Säilytystilojen kuvaus
Myyjän käytössä ja hallinnassa on huoneistokohtainen verkkokellarikomero. Lisäksi osakkaitten yhteiskäytössä on ulkoiluvälinevarasto 7kpl, ostosvarasto 1kpl, lastenvaunuvarasto 2kpl, irtaimistovarastoja 11kpl
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Timo Metsälä, Aarre Isännöinti Oy, asiakaspalvelu@aarre.com. Puh. 0201986700
Huolto
Lassila&Tikanoja Osoite: Valimotie 27, 00380 Helsinki. Puhelinvaihde 010 636
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Vuokrattu määräaikaisella vuokrasopimuksella 1.5.2024-31.10.2024
Muuta: Osakkaitten käytössä on useita saunoja yhteensä 6kpl. (kattoterassisaunassa varusteena amme ja lisäksi vuokrattavana poreamme), klubi/ kerhotilat 1kpl, juhlatilat 1kpl, pesutupa 1kpl, kuivaushuone 2kpl, vierashuone 1kpl, kuntosali 1kpl, katolla ulkoterassi grillialueineen 1kpl, ostosvarasto 1kpl jossa lemmikkien pesupiste ja jätelajittelukeskus 1kpl sekä useita ulkoiluväline- polkupyörä ja lstenvaunuvarastoja.

Asuintornin ja kauppakeskus REDIn välillä on yhdyskäytävä, jota pitkin kulku metroon sekä kauppakeskuspalveluihin olemattomalla ulkoilmakosketuksella. Taloyhtiössä on hissi (4kpl hissejä. Porraskäytävien lukumäärä 1 kpl.)
Kuntotutkimukset: Vuositarkastuksen ennakkotarkastus Asunto Oy Helsingin REDIn Loisto 2.1.2022, 27.11.2022 rev A, 29.11.2022 rev B ja 13.12.2022 rev C Eerika Consulting.

As Oy Helsingin REDIn Loisto, Lausunto julkisivurakenteen toimivuudesta ensimmaisen asumisvuoden aikana 27.5.2022, SWECO.

As Oy Helsingin REDIn Loisto,Julkisivujen takuuajan tarkastukset raportti 7.11.2022. Insinööritoimisto Renovatek, Tkt Köliö.
Kuntotutkimus tehty: 2022
Tehdyt remontit
Käyttö- ja huolto-ohjeen mukaisia kunnossapitotöitä. Hissien korjaus ja kunnossapitotöitä 2023. Tulvavesien viemäröinti porrastasanteille 2024.
Tulevat remontit
KORJAUKSET SUUNNITTEILLA, VUOSITAKUUKORJAUKSET:
-Palomieshissien toteutus palomiesstandardien mukaan (toimintakuntoinen varmuudella vähintään 120 min.)
-Hissin ja hissikuilun sähkölaitteitten suojaus vedeltä. Hissien kattojen muotoilu palomiesstandardien edellyttämällä tavalla.
-Vedenhallinnan toteutus palomieshissistandardin E 2 mukaisen ratkaisuin
- Turvallisen alueen suunnitteleminen ja toteuttmainen palomiesstandardien mukaisesti.
-Paloturvallisuussuunnitelman päivitys kattamaan toimenpiteet, joilla standardin merkittävien vaarojen ja vaaratilanteiden luettelon mukaiset riskit on huomioitu.
Katso lisätiedot Hissien virhe- ja puutelista 29.11.2022
Energialuokka
C (2013)
Tontin koko
974 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, kaavoitus. Puhelinvaihde 09310169.

Alue on kehittyvä ja sitä täydennysrakennetaan parhaillaan. Ostajan edellytetään tutustuvan alueen voimassa olevaan asemakaavaan skeä kaavamääräyksiin.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Helsingin REDIn Loisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Lähietäisyydellä ja kauppakeskus REDIstä löytyy kaupallisia palveluita ja huvittelumahdollisuuksia.
Liikenneyhteydet
Metroon käynti suoraan asuintorni LOISTOsta sisällä sijaitsevan yhdyskäytävän kautta. Raitioliikenne pysäkki tulossa REDIn eteen. Joukkoliikenne kulkee kauppakeskus REDIn länsipuolelta.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Kohteen myyjä vuokraa autohallipaikan 180€/kk noin 50m päästä LOISTO-asuintornista. Vuokrattavia sopimuspysäköintipaikkoja Aimo Park Finland Oy: p.020 781 2400/ www.aimopark.fi/ info@aimopark.fi. Tällä hetkellä kuukausivuokra on noin 190€. Saatavuus, hinnasto tarkistettava parkkiyhtiöltä. Sähkölataus mahdollisuus. Lyhytaikaisia ilmaisia parkkituokioita (2h/kerta) www.taskuparkki.fi. Edellyttää ko. aplikaation lataamista. Asuinkerroksista pääset suoraan hissillä parkkihalliin.
Pihan kuvaus
Ei huoneistokohtaista pihaa. Taloyhtiöllä on As Oy Helsingin Majakan kanssa yhteishallinnassa pihakansi, joka on osakkaitten käytössä. Istutuksia, lapsille leikkipaikka sekä puistopenkkejä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kalasatama, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Rosendahl Ulla

Kilat, Osakas

KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy

KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
SKVL jäsenyritys

Leskirouva Freytagin kuja 15 A 4,
00790 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.