Bo LKV Tampere

Kerrostalo | 2h, k, vh, erillis-wc, kph / s, las. p

Satamakatu 17, Pyynikki, Tampere

Hinta

376 000 €

Koko

60 m²

Vuosi

2019

Ylimmän kymmenennen kerroksen upeissa kaupunkinäkymissä mielesi lepää. Sisään tullessa Pyynikin avarat maisemat avautuvat valoa tulvien eteiseen asti. Kauniin keittiön vieressä on olohuone ja edessä tilava lasitettu parveke. Siellä pääset rentoutumaan ja nauttimaan olostasi. Parvekkeelta näet auringonlaskun ja Näsinneulan. Toisella suunnalla pilkottaa Näsijärvi ja suoraan edessä upea Pyynikki. Asumiseen mukavuutta tuovat kaksi wc:tä, joista toinen on erillinen ja toinen kylpyhuoneen yhteydessä. Kesähelteillä ilmalämpöpumppu ihanasti viilentää huoneilmaa. Makuuhuoneessa säilytystilaa on liukuoven takana olevassa vaatehuoneessa. Lisäksi huoneistolle kuuluu lämmin irtaimistovarasto. Olisiko tämä sinun toiveidesi koti? Asunto Oy Tampereen Puolari on valmistunut vuonna 2019 ja tarjoaa asukkailleen hienot puitteet asumiseen. Yhtiö sijaitsee omalla tontillaan. Talon kivijalassa toimivaan K-Market Pyynikinkulmaan hilpaiset hetkessä. Keskustan palveluihin ja yliopistoon on kävelymatka. Kivenheiton päässä Tampereen Työväen Teatterista ja Pyynikin mahtavien luonto- ja lenkkipolkujen vieressä sijaitseva unelmien koti kutsuu asumaan! Olethan yhteydessä ja sovitaan esittelystä! Lisätiedot ja esittelyt: Kirsi Konnos Kiinteistönvälittäjä LKV, partner 0400 831 687 kirsi.konnos@bo.fi Tiesithän, että ammattitaitoinen välittäjä on kullanarvoinen apu oman asuntosi myynnissä. Säästät aikaa ja rahaa valitsemalla kerralla oikein. Soita ja sovi tapaaminen -tervetuloa asiakkaakseni!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20962132
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, vh, erillis-wc, kph / s, las. p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
60 m²
Kokonaispinta-ala
60 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Mitattaessa pinta-ala saattaa olla myyntiesitteellä, isännöitsijäntodistuksessa ja yhtiöjärjestyksessä pienempi taikka suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
10/10
Rakennusvuosi
2019
Käyttöönottovuosi
2019
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

152 346,68 €

Velkaosuus

223 653,32 €

Velaton hinta

376 000,00 €

Neliöhinta

6 266,67 €/m²

Vastike

Hoitovastike

255,00 € / kk

Pääomavastike

2 139,84 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

2 394,84 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesimittarit luetaan yhtiön toimesta kolmesti vuodessa 30.4., 31.8., ja 31.12. ja silloin tehdään vesimaksutasaukset. Tietoliikennevastike: 1,50 €/huoneisto/kk. Hoitovastike autohallipaikka: 4,00 €/m2/kk, pääomavastike 1: 35,6640 €/m2/kk. Yhtiölaina Danske Bank: RL1 Rakennuslaina, lainan päättymisaika: 30.06.2042, lainan korko: 4,7250 %.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä parkettilattia, seinät tapetti + maali, liukuovikaapit.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet.
Kauppaan ei kuulu: Irtain.
Kohteen lisätiedot
26.03.2024 isännöitsijäntodistuksen mukaan taloyhtiön osakeluettelo on liitetty Maanmittauslaitoksen ylläpitämään huoneistotietojärjestelmään, mutta osakekirja on paperinen, joten ostajan tulee kaupan jälkeen toimittaa osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi, minkä jälkeen omistus osoitetaan sähköisellä omistajamerkinnällä. Ostajan omistuksen rekisteröinti Maanmittauslaitokselle maksaa 69 € (2024).
Tehdyt remontit
Myyjän toimesta keittiö remontoitu, kylpyhuoneeseen asennettu suihkukaappi ja peilikaappi, wc:ssä asennettu peilikaappi 2020.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: puu, teräs
Keittiön kuvaus
Upeassa keittiössä jääkaappi/pakastin, kiertoilmauuni, induktiokeittotaso, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, parkettilattia, seinät tapetti + maali. Keittiö remontoitu 2020. Tuolloin uusittu kaapistot ja kodinkoneet (pl. astianpesukone).
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihkukaappi, wc-istuin, pesuallas, peilikaappi, pesukoneliitäntä, ilmanvaihtokone, laattalattia, seinät kaakeloitu. Suihkukaappi asennettu, peilikaappi ja kaapit uusittu 2020.
WC-tilojen kuvaus
Wc-istuin, peilikaappi, laattalattia, seinät kaakeloitu. Peilikaappi ja kaapit uusittu 2020.
Saunan kuvaus
Sähkökiuas, seinät paneloitu, laattalattia, ikkuna.
Olohuoneen kuvaus
Avarassa olohuoneessa parkettilattia, seinät tapetti + maali, käynti lasitetulle parvekkeelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Parkettilattia, seinät tapetti + maali. Vaatehuone, jossa liukuovi.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi
Isännöitsijän yhteystiedot
Tampereen Ammatti-isännöitsijät / Anu Lindgren 0207 346 100 / anu.lindgren@tamis.fi Voimakatu 11, 33100 Tampere www.tamis.fi
Huolto
SOL Kiinteistöpalvelut Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarasto, väestönsuoja. Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen tulo/poisto, antennijärjestelmä: kaapeli-tv. Huoneistoissa Telia OYJ kuituyhteys perusnopeus 10M, erillinen laajakaistavastike. Ovipuhelinjärjestelmä. Ilmanvaihto huoneistokohtaisella lämmöntalteenotolla varustetulla ilmanvaihtokoneella, joka liitetty huoneiston sähkönmittaukseen.

Ulkoseinät ja huoneistojen väliset seinät puurakenteisia. Piha- ja oleskelualueet yhteiskäytössä kiinteistön muiden yhtiöiden kanssa. Asuntojen hätäpoistumisreitti huoneistojen (9. krs) terassien kautta - väliaitojen ovien kohdalla säilytettävä kulku esteettömänä. Yhtiöllä hallinnanjakosopimus, jossa osapuolina ovat As Oy Tampereen Ketlari, -Värjäri, -Puolari sekä Tampereen Vuokratalosäätiö VTS. Kiinteistötunnus 837-106-93-38. Sopimus on allekirjoitettu 03.12.2018. Puolarin osuus 2806,5/17518. Vakuutusyhtiö: Fennia, All-Risk, AsumisPlus ja HallitusPlus.

Taloyhtiön osakeluettelo siirretty Maanmittauslaitokselle. Huomioithan, että uudella omistajalla on oikeus osallistua yhtiökokoukseen vasta sen jälkeen, kun hänet on rekisteröity omistajaksi Maanmittauslaitoksen osakehuoneistorekisteriin. Rekisteröinnin on oltava valmis viimeistään yhtiökokousta edeltävänä päivänä. Pelkkä rekisteröintihakemuksen tekeminen ei vielä oikeuta uutta omistajaa äänestämään yhtiökokouksessa. Osakeluetteloon tai osakehuoneistorekisteriin merkitty omistaja (myyjä) voi antaa ostajalle valtakirjan osallistumista varten. Valtakirja on tarpeen esimerkiksi silloin, kun rekisteröintihakemuksen käsittely MML:lla on vielä kesken.
Tehdyt remontit
Isännöitsijäntodistuksen ja yhtiön kunnossapitotarveselvityksen mukaan yhtiössä suoritetut korjaukset:
2019 Yhtiön vastaanottotarkastus pidetty 29.01.2019
2021 Luja Oy vuositakuukorjaukset. Viilennyslaitteiden asennus luhtikäytäville ja asuinhuoneistoihin
2022 Huoneistoparvekkeiden vesieristyksen lisätiivistys / Luja Oy vuositakuukorjaustyönä
Tulevat remontit
Hallituksen laatiman selvityksen mukaan yhtiön kunnossapitotarve seuraavalle viidelle vuodelle:
2023 Parvekelasien huolto/tarkastus
2025 Energiatodistuksen uusiminen
Energialuokka
C (2013), E-luku 148, viimeinen voimassaolopäivä: 26.05.2025.
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki, kaavoitus.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Tampereen Puolari

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Wivi Lönnin koulu: Aleksanterin koulutalo (alakoulu) 270 m, Pyynikin koulutalo (yläkoulu) 230 m, Tampereen yhteiskoulun lukio 230 m, Tampereen yliopisto 1,8 km.
Palvelut: K-Market 20 m, Lidl 600 m, Prisma 750 m. Tays 4,8 km. Kaikki keskustan palvelut kävelyetäisyydellä.
Päiväkodit: Koulukadun päiväkoti 140 m.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki Satamakatu 83 m, ratikkapysäkki Tuulensuu 600 m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Taloyhtiöllä on 14 autohallipaikkaa, erillisinä osakkeina.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Pyynikki, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Konnos Kirsi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, partner

Bo LKV Tampere

Bo LKV Tampere
Bo LKV Tampere

Kelloportinkatu 1 A,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.