ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Kerrostalo | 3h + kt + s (yhtiöjärjestyksen mukaan 3H + KT + S)

Verkkosaarenkatu 13, Kalasatama, Helsinki

Hinta

429 000 €

Koko

82 m²

Vuosi

2022

Tämä ainutlaatuinen tilava loft-henkinen hitas-kolmio tarjoaa 82 neliömetriä tilaa sekä kaksi parveketta. Huonekorkeus kohoaa yli 3,5 metriin, luoden vaikuttavan ja avaran ilmapiirin! Lisäksi meren läheisyys muutaman kymmenen metrin päässä täydentää tämän kodin ainutlaatuisuutta. Tässä viehättävässä kodissa makuuhuoneet on sijoitettu tarkasti talon eri puolille, tarjoten asukkaille yksityisyyttä ja rauhaa. Talon sydämenä toimii avokeittiö-olohuone -yhdistelmä, joka yhdistää tilavan ja valoisan ilmapiirin korkeaan kattoon. Kummassakin makuuhuoneessa on runsaasti kaappitilaa, mikä tekee niistä erittäin käytännöllisiä ja helppokäyttöisiä. Tämä on harvinaista nähtävää Kalasataman alueella. Keittiö on toteutettu modernilla ja käytännöllisellä suunnittelulla, käyttäen laadukkaita materiaaleja. Lasku- ja kaappitilaa on tarjolla runsaasti, mikä helpottaa ruoanlaittoa ja kodin järjestelyä. Keittiöön mahtuu tilava ruokapöytä isommillekin seurueille, mikä luo viihtyisän tilan yhdessäoloon ja ruokailuun. Lisäksi keittiön jatkeena on toinen parveke, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia aterioista tai rentoutua ulkoilmassa. Tässä kauniissa kodissa on tilava kylpyhuone, jossa on oma sauna, luoden mahdollisuuden rentoutua ja nauttia hemmotteluhetkistä. Lisäksi erillinen wc tuo helpotusta arjen askareisiin, tarjoten käytännöllisyyttä ja mukavuutta asumiseen. Kodin sijainti on täydellinen: lähin ruokakauppa sijaitsee noin 100 metrin päässä, ja n.150 metrin päässä kohoaa kauppakeskus Redi. Redistä on erinomaiset liikenneyhteydet metrolla, bussilla ja raidejokerilla, mikä tekee liikkumisesta vaivatonta ja tehokasta. Tämä harvinainen ja lumoava koti odottaa uusia asukkaita – älä epäröi ottaa yhteyttä ja varata oma esittelyaikasi jo tänään!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20979609
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + kt + s (yhtiöjärjestyksen mukaan 3H + KT + S)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
82 m²
Kokonaispinta-ala
82 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/7
Rakennusvuosi
2022
Käyttöönottovuosi
2022
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

429 000,00 €

Velaton hinta

429 000,00 €

Neliöhinta

5 231,71 €/m²

Vastike

Hoitovastike

541,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

541,20 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Yhtiökokous 2023: - Valtuutettiin hallitus perimään tarvittaessa enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoito-/rahoitusvastike tai olla perimättä enintään kahden kuukauden hoito-/rahoitusvastiketta. - Päätettiin, että ylimääräiset lainaosuusuoritukset rahastoidaan lainanlyhennysrahastoon ja pääomavastikkeet tuloutetaan.

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / kk

Autopaikkamaksu

90,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Saunavuorot varataan varaukset.fi palvelun kautta. Hinta 5€/h. www.varaukset.fi/capellan-kanava Pesulavuorot varataan emännänavaimella Electrolux järjestelmän näyttötaululta. Pääomavastikkeen osalta maksetaan tällä hetkellä vain korkojen osuutta. Isännöitsijäntoimistosta on kysytty mikä on arvioitu rahoitusvastikkeen määrä sisältäen lyhennyksen ja koron (välitysliike odottaa vastausta). Vesimaksuennakko 20,00 €/kk/hlö, vesi kulutuksen mukaan, oma mittari.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, Teräsbetoni
Keittiön kuvaus
Varustus: Induktioliesi Liesituuletin Uuni Hana Kaapisto Allas Astianpesukone Jääkaappi Pakastin Integroitu mikroaaltouuni Led-valaisinlista
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: kaakeli
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varustus: Suihku Suihkuseinä Wc istuin Pesukoneliitäntä Hana Allas Peilikaappi Allaskaapisto Lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Varustus: Wc istuin Hana Allas Peilikaappi Allaskaapisto Lattialämmitys
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Saunan kuvaus
Varustus: Kiuas, lauteet Seinät: Paneeli
Lattiamateriaalit: laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattotyypin kuvaus
Taitteinen pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa/Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Olli-Pekka Nissinen olli-pekka.nissinen@kiinteistotahkola.fi +358207488292
Huolto
Kotikatu Kiinteistöpalvelut
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Hitas, Helsingin kaupungilla on lunastusoikeus

Yhtiöjärjestys 7 §: Osakkeenomistajan oikeudesta luovuttaa omistamansa osakkeet ja osakkeiden lunastushinnan laskemisesta on voimassa, mitä tämän yhtiöjärjestyksen 8, 9, 10 ja 11 pykälissä on määrätty. Edellä oleva määräys on merkittävä osakekirjoihin.

Helsingin kaupungilla on kuukauden kuluessa siitä, kun osakkeiden siirtymisestä on ilmoitettu hallitukselle tai kun osakkeiden siirtyminen on muulla tavalla tullut hallituksen tietoon, oikeus lunastaa osakkeet 10 §:ssä määrätyllä tavalla lasketulla lunastushinnalla.

Ostajan tulee tutustua huolellisesti yhtiöjärjestyksen sisältöön koskien lunastusta.

Muuta: Yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiön hallinnassa olevat tilat: saunaosasto, pesula, kuivaushuoneet 2 kpl, kerhohuone 2 kpl, wc:t 2 kpl, siivouskomerot 2kpl, irtaimistovarastot, irtaimistovarasto/VSS, ulkoiluvälinevarastot 3 kpl, lastenvaunuvarastot 2, kpl, talovarasto, ja tekniset tilat.

Ilmanvaihtotapa: Keskitetty/koneellinen lto
kaapeli-tv

Yhtiöllä on Yhteisjärjestelysopimus (Atrain kortteli) Helsingin kaupungin 10. kaupunginosan korttelin 10628 tonttien 1, 2, 3, 7, 8 sekä yhteispihatontin 6 osalta.
Tehdyt remontit
Taloyhtiön hallitus tilasi vuositarkastuksen ennakkotarkastuksen Vahanen Oy:ltä (AFRY). Tarkastus tehtiin sisätiloissa marraskuussa 2022 ja julkisivun osalta tammikuussa 2023.

RS1 (Rakentamisen aikainen vakuus) vaihdettiin RS2 vakuuteen (Rakentamisajan jälkeinen vakuus) hallituksen päätöksellä 29.8.2022. Vuositarkastuskokous järjestettiin 19.1.2023. Sen myötä rakennuttaja aloitti takuukorjaukset.

Tilikaudella 2022 suoritettiin taloyhtiön puolesta normaaleja huolto- ja kunnossapitotöitä. Hallitusta on ensisijaisesti työllistänyt takuukorjauksiin valmistautuminen ja aineiston hankkiminen. Tilikauden aikana hallitus on selvittänyt mm. - Kaukokylmän asentamisen mahdollisuutta taloyhtiöön - Kerhotilan sisustustarpeita.
Tulevat remontit
Hallituksen vahvistama kunnossapitotarveselvitys vuosille 2023-2027

2023 - 2027 Normaaleja ylläpitokorjauksia ja huoltotoimenpiteitä

Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Energialuokka
C (2013), Viimeinen voimassaolopäivä: 12.01.2032
Tontin omistus
Vuokra
Lisätietoa tontin omistuksesta

Kiinteistö muodostuu kahdesta eri tontista: 1. Kiinteistötunnus 91-10-628-3 Pinta-ala, m2 437,00 Tontin omistus Vuokrattu Vuokranantaja Helsingin kaupunki (Hitas) Vuokrauksen päättymispäivä 31.12.2080 Vuosivuokra 62828,00 € Tarkistusperuste Elinkustannusindeksi 2. Kiinteistötunnus 091-010-0628-0007 Pinta-ala, m2 571,00 Tontin omistus Vuokrattu Vuokranantaja Helsingin kaupunki Vuokrauksen päättymispäivä 31.12.2080 Vuosivuokra 61544,00 Tarkistusperuste Elinkustannusindeksi

Kaavoitustiedot
- Helsingin kaupunki asemakaavoitus
- Puhelin: +358 9 310 1691
- Ostajan tulee tutustua lähialueen kaavoitushankkeisiin huolellisesti: www.kartta.hel.fi

Lähistöllä valmisteilla olevat asemakaavat per. 12.03.2024

Hanasaaren asemakaava ja asemakaavan muutos

Suunnitelman kuvaus: Hanasaareen suunnitellaan asuntoja noin 4500 asukkaalle.
Lisäksi suunnitellaan viheralueita, kanava, toimitiloja ja tarvittavat lähipalvelut.
Lisätietoja antaa: Matti Kaijansinkko, tiimipäällikkö, p. (09) 310 37195,
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki

Asunto Oy Helsingin Capellan kanava

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Toteutetut autopaikat 29 kpl

Autopaikat arvottu. Autopaikoista jonotuslista isännöitsijällä. Latauspaikkoja 10kpl. Yhteiskäyttöautojen paikkoina 2kpl. Yhtiöllä 2kpl Omago yhteiskäyttöautoja.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kalasatama, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ramirez Stefano

Myyntineuvottelija

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.