ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Rivitalo | 3h, k, kph, s, eri.wc, piha

Willebrandinkuja 3, Laajasalo, Helsinki

Hinta

360 000 €

Koko

77 m²

Vuosi

1978

Kodikas yksitasoinen rivitalon päätyasunto suositussa Laajasalossa. Tämä koti tarjoaa viihtyisää asumista kauniissa ympäristössä ja sen sijainti on ihanteellinen niille, jotka arvostavat luonnonläheisyyttä rauhaa ja hyviä liikenneyhteyksiä. Avarat huoneet ja suuret ikkunat tuovat valoa ja raikkautta asuintiloihin. Vuonna 2018 remontoitu keittiö on moderni ja hyvin varusteltu. Myös erillinen wc ja kylpyhuone saunalla uusittiin remontissa. Tilavissa makuuhuoneissa ja eteisessä on paljon kaappitilaa. Tämä päätyhuoneisto kruunaa asumismukavuuden omalla laajalla ja suojaisalla takapihallaan ja sen vieressä vielä taloyhtiön nurmikkoa. Asuntoon kuuluu autokatospaikka ja ulkovarasto. Merellinen Laajasalon alue tarjoaa kaiken ikäisille laajan kattauksen erilaisia ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia ja kylämäisen ja idyllisen asuinympäristön. Luonto, meri ja mahtavat ulkoilumahdollisuudet ovat lähellä. Alueella on kilometreittäin rantaviivaa ja luonnonsuojelualueita kuten Stansvik ja Tullisaari. Laajasalon urheilupuistoon matkaa noin 700 metriä. Alueella on useampi koulu ja päiväkoti. Laajasalon uuden kauppakeskus Saaren palvelut ovat noin kilometrin päässä. Lähi-Alepa on avautunut joulukuussa 2019 noin 800 metrin päähän. Raitiovaunuyhteys Laajasalosta Hakaniemeen valmistuu arviolta noin v. 2027. Lähin ratikkapysäkki tulossa noin 600 metrin päähän. Toukokuussa 2023 on avattu lauttayhteys Pohjoisrantaan Kruunuvuoren rannasta HS-lipulla. Yhtiöjärjestyksen mukaan 3h +k+s. TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Helin Ranne helin.ranne@roof.fi 040 7765 893 OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN? I can provide services also in English or in Estonian. Get a roof. www.roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21022996
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, s, eri.wc, piha
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
77 m²
Kokonaispinta-ala
77 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1978
Käyttöönottovuosi
1978
Vapautuminen
Muu ehto: 07.08.2024 tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

360 000,00 €

Velaton hinta

360 000,00 €

Neliöhinta

4 675,32 €/m²

Vastike

Hoitovastike

308,00 € / kk

Erityisvastike

16,22 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

324,22 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

16,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Autopaikka 4 euro /kk. Laajakaista 16,22 euroa /kk. Taloyhtiössä päätetty katon uusimisesta kahden seuraavaan vuoden aikana. Kustannusennuste hankkeelle on 150 000 euroa. Tästä D-asunnon osuus 26 674 euroa. ARA avustusta myönnetty suunnitteluun 4000 euroa per asunto. Yhtiön osakeluettelo on siirretty sähköiseen huoneistotietojärjestelmään, osakekirja on paperinen. Ostaja on tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Muutostöistä on ilmoitettu taloyhtiölle ja remontit on teetetty ammattilaisilla. Rakennuvalvontaviranomaiselta on haettu/saatu lupa. Lopputarkastus on tehty.

2015: Seinät maalattu, lattiat uusittu, katto- ja jalkalistat uusittu, kaapistoja uusittu ja lisätty.



2018: Uusittu kauttaaltaan keittiö, kylpyhuone ja sauna, erillinen wc, kodinkoneet, sisäkatot makuuhuoneita lukuun ottamatta, valaistus makuuhuoneita lukuun ottamatta. Uudistettu sisäsähköjä ja sähkökaappia. Lisäksi uusittu takan pinnoitteet ja asennettu takkasydän.

2021: Uusittu erillisen wc:n vesikalusteet ja lattia laatoitettu uudelleen.
Asunnon kunto
Hyvä
Kosteustarkastus
Tehty
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Asbestia ei löytynyt. Raportin saa välittäjältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Takka
Nuohous kerran vuodessa.Nuohous taloyhtiön vastuulla.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, Siporex/tiili
Keittiön kuvaus
VARUSTUS: Induktioliesi Liesituuletin Uuni Hana Kaapisto Allas Astianpesukone Jääkaappi Pakastin SEINÄT: Maali LATTIA: Laminaatti
Kylpyhuoneen kuvaus
VARUSTUS: Suihku Pesukoneliitäntä Hana Allas Peilikaappi Allaskaapisto Lattialämmitys SEINÄT: Laatta LATTIA: Laatta
WC-tilojen kuvaus
VARUSTUS: Wc istuin Hana Allas Peilikaappi Allaskaapisto Erillinen kaappi SEINÄT: Laatta LATTIA: Laatta
Saunan kuvaus
VARUSTUS: Kiuas, lauteet, ikkuna. SEINÄT: Paneeli LATTIA: Laatta
Olohuoneen kuvaus
VARUSTUS: Takka SEINÄT: Maali LATTIA: Laminaatti
Makuuhuoneiden kuvaus
VARUSTUS: Kaapisto SEINÄT: Maali LATTIA: Laminaatti
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovaja
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Omatoiminen isännöinti. Jussi Lares
Huolto
Keväisin ja syksyisin talkoot, joissa siistitty taloyhtiön tonttia ja tehty kunnossapitotöitä Lumityöt aina seuraavan ovelle ja parkkipaikka on hoidettu yhteisesti.
Muuta taloyhtiöstä
Kuntotutkimus tehty: 2019
Tehdyt remontit
1990 Katon uuspinnoitus
2002 Sokkelin vesieristyksen ja salaojien uusiminen talon kaksikerroksiselta osalta
2008 Siirtyminen oljylämmityksestä kaukolämpöön
2012 okkelin vesieristyksen ja salaojien uusiminen talon yksikerroksiselta osalta
2018 Asuntoihin A ja D asennettiin takkasydämet. Asunnossa D uudistettiin myös takan pinnat.
Toteutettiin tavanomaisia huoltotöitä, kuten kaikkien asuntojen takkojen nuohoukset ja ympäristön siisteyttä ylläpitäviä pihatöitä. Täydennettiin taloyhtiön jätehuoltoa lämpökompostorilla.
2019 Tilattiin koko taloyhtiötä koskeva kuntokartoitus ja PTS-suunnitelma seuraavalle 10 vuodelle.
Lisättiin varaston katolle lumiesteet ja uudistettiin autokatoksen pistorasiat. (PTS)
Korjattiin pihatietä ja lisättiin kivituhkaa polulle. (PTS)
2020 Aloitettiin kattoremontin suunnittelu. Konsultoitiin remontin suunnittelussa ja toteutuksessa Kiinteistöliiton asiantuntijaa. (PTS)
Keskusteltiin mahdollisuudesta rakentaa pihavajat ja autokatokset uudelleen sekä mahdollisuudesta vuokrata tai ostaa maata Willebrandinkujan toiselta puolelta autokatosta varten. (PTS) Uudistettiin asuntojen ulko- ja parvekeovet (Pihla), lukitukset (Abloy Sento) ja hankittiin parvekeoviin venttiilit ilmanvaihdon parantamiseksi. (PTS)
Maalattiin taloyhtiön metallikaiteet ja betoniosat. (PTS) Kunnostettiin taloyhtiön leikkipaikka ja maalattiin hiekkalaatikko.
2021 Kilpailutettiin kattoremontti ja konsultoitiin tarjousvertailussa Kiinteistöliittoa. Kattoremonttiin liittyen kuvautettiin kattoviemärien kunto. Valittiin remontin toteuttajaksi Kiwa Inspecta. (PTS)
Huoltomaalattiin taloyhtiön aitoja ja autokatos. (PTS)
Lisättiin tuulensuojalevyt kuntokartoituksen mukaisesti. (PTS)
Toteutettiin tavanomaisia huoltotöitä, kuten kaikkien asuntojen takkojen nuohoukset ja ympäristön siisteyttä ylläpitäviä pihatöitä. Uusittiin pihaistutuksia ja harvennettiin pensaita. (PTS)
2022 Kiinteistö liitettiin Elisan valokuituverkkoon ja samalla yhtiöjärjestystä muutettiin niin, että voidaan kerätä laajakaistavastiketta. Samalla muutettiin yhtiöjärjestys vastaamaan lain tämänhetkisiä säännöksiä.
Päätettiin toteuttaa kattoremontin yhteydessä myös ilmanvaihtosuunnitelma, jossa jokaiseen asuntoon lisätään koneellinen ilmanvaihto ja lämmön talteenotto. Katosta otettiin asbesti- ja PAH-näytteet. Hankkeelle myönnettiin rakennuslupa. (PTS)
Kaadettiin taloyhtiön tontilta huonokuntoisia puita. (PTS)
Tilattiin patteriverkoston säätö ja ilmaus sekä pannuhuoneen laitteiston toimivuuden tarkastus. (PTS)
Toteutettiin tavanomaisia huoltotöitä, kuten kaikkien asuntojen takkojen nuohoukset ja ympäristön siisteyttä ylläpitäviä pihatöitä. Tilattiin yhdessä naapurikiinteistöjen kanssa tuholaistorjunta Rentokil Oy:ltä.
2023 Kattoremontin toteutusta edistettiin yhdessä Kiwan kanssa. Kattoremontin osalta maksettiin Kiwan suunnittelulasku.Remonttiin myönnettiin ARA-avustus, joka on 4 000 euroa/asunto. Avustus maksetaan toteutuneen remontin jälkeen. Valokuituverkkoon liittyminen.
Tulevat remontit
Kattoremontti seuraavan kahden vuoden aikana, kustannusarvio 150 000 euroa. Remontin aikana asunnossa voi asua.
Muista remonteista taloyhtiössä ei ole tällä hetkellä sovittu. Kuntokartoitus 2019 ja 10 vuoden antaa viitteitä tulevista remonteista.
Ostajan tulee tutustua huolellisesti taloyhtiön 10 vuoden PTS korjaussuunnitelma-asiakirjaan. Tämä ei ole korjausohjelmaesitys. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien
kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään
yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
1 613,8 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaavoitus, PL 2100, 00099
Helsingin kaupunki
Puhelin: +358 9 310 1691
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Helsingin Willebrandinkuja 3

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Tahvonlahden koulu n. 1km
Laajasalon peruskoulu n. 1km.
Degerö lågstdieskola n. 2,2 km.
Palvelut: Alepa Kruunuvuorenranta n. 800m.
S-market Laajasalo n. 1 km.
K-Supermarket Saari n. 1 km.
Päiväkodit: Päiväkoti Yliskylä n. 1km..
Päiväkoti Tahvonlahti n. 1km.
Päiväkoti Ilomäki n. 1,3km.
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki n. 100m. Herttoniemen metroasema noin 3 km. Tuleva ratikkapysäkki noin 600m.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Laajasalo, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ranne Helin

Myyntipäällikkö, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.