Bo LKV Tampere

Kerrostalo | 3h, k, kph, et

Heinätori 5, Pyynikki, Tampere

Hinta

395 000 €

Koko

100 m²

Vuosi

1926

Klassista puutaloarkkitehtuuria edustava, näyttävä hirsitalo on valmistunut 1926 Heinäpuiston laidalle, lähelle Pyynikintoria. Talossa on neljä asuntoa ja nyt myyntiin tullut 100 m2 koti on talon toisessa kerroksessa, talon päädyssä. Kaunis puuportaikko johtaa kotiovelle. Tilavassa eteisaulassa ihastuu heti valoisaan, kodikkaaseen tunnelmaan ja vanhoihin puuparioviin. Pariovet johtavat kahteen tilavaan huoneeseen, jotka soveltuvat niin makuu- kuin olohuoneiksi. Molemmista tiloista avautuu näkymät kahteen suuntaan. Lisäksi on vielä huone, jonka ikkuna on Heinäpuistoon päin. Näissä kolmessa huoneessa on kauniit, toimivat kaakeliuunit sekä lautalattiat. Seinien pinkopahvit on maalattu / tapetoitu. Keittiö on remontoitu 2020. Puustellin vaaleat, puuovelliset kaapistot ja laatikostot sekä laadukkaat kodinkoneet. Ison, toimivaksi suunnitellun keittiön varustuksiin kuuluvat mm. käytännöllinen aamiaiskaappi, kaksi jääkaappipakastinta, erillisuuni, kalustemikro ja integroitu astianpesukone. Ikkunan ääressä on hyvin tilaa isommallekin ruokailuryhmälle Asunnon hyvän kokoinen kylpyhuone on 2016 remontoitu. 2020-2023 asunnossa uusittu sähköt, lämmityspatterit sekä tehty kahden huoneen sekä eteisen lattia-, katto- ja seinäremontit. Keittiöstä on käynti talon toiseen portaikkoon, jonka kautta kulku talon parvekkeelle, vintille ja kellarikerroksen tiloihin sekä taloyhtiön suojaiselle oleskelupihalle. Taloyhtiössä on sauna, urheiluvälinevarasto ja huoneistokohtaiset varastotilat. Asunto Oy Heinätori 4 on vuosien varrella huollettu ja hoidettu hyvin. Lämmitysmuotona on maalämpö, joten asuntojen lämmityskulut sisältyvät hoitovastikkeeseen. Tampereen kaupungin vuokratontin vuokrasopimus on uusittu ja on voimassa 2071 asti. Talossa on mm. uusittu viemäri- ja käyttövesiputket, ikkunat ja sähköpääkeskus. Tunnelmallinen Pyynikki on alueena yksi Tampereen halutuimmista, eikä ihme! Keskustan palvelut, vehreät puistot ja Pyynikin harjun ulkoilumaastot ovat lähellä. Viereinen ratikkareitti on tuonut liikkumiseen kaupunkialueella mukavan ja helpon lisän. Tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavaan puutalo-osakkeeseen, varaa teille sopiva aika yksityisesittelyyn! Sari Mesiranta kiinteistönvälittäjä LKV, partner 045 2230 600 sari@bo.fi Bo LKV Tampere

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21057624
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, et
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
100 m²
Kokonaispinta-ala
100 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1926
Käyttöönottovuosi
1926
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

387 613,05 €

Velkaosuus

7 386,95 €

Velaton hinta

395 000,00 €

Neliöhinta

3 950,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

457,00 € / kk

Pääomavastike

152,21 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

609,21 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

24,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Saunamaksu: 2,5 e/kerta.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto
Tehdyt remontit
2020 keittiöremontti. Uusittu asunnon sähköt ja sähkötaulu. Uusittu asunnon lämmityspatterit ja lämpöputket. Asennettu kylpyhuoneeseen poistopuhallin. 2020-2023 kahden huoneen ja eteisen lattia-, katto- ja seinäremontti. 2016 kylpyhuoneremontti.
Asunnon kunto
Hyvä
Kosteustarkastus
Tehty
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
Takka
kolme kaakeliuunia
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Hirsi
Keittiön kuvaus
Remontoitu 2020. Puustellin kaapistot (aamiaiskaappi, laatikostot ja seinäkaapit), laminaattitasot ja kaapistojen välitila laatoitettu. Astianpesukone (integroitu), induktio keittotaso, liesituuletin (aktiivihiili), erillisuuni, kalustemikro, 2 kpl jääkaappi/pakastin. Maalattu lautalattia, seinät tapetoidut /maalattu puolipaneeli.
Kylpyhuoneen kuvaus
Remontoitu 2016. Seinät ja lattia laatoitettu. Pesukoneliitäntä, suihku, suihkukulma (kaarevat ovet), allaslaatikosto, allas, peilikaappi, wc-istuin, lämpöpatteri (sähkö) ja poistopuhallin.
Olohuoneen kuvaus
Maalattu lautalattia, seinät tapetoidut/maalatut. Kaakeliuuni.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi makuuhuonetta (joista toinen nyt oleskelutilana). Lakatut lautalattiat. Seinät tapetoidut /maalatut. Molemmissa huoneissa on kaakeliuunit.
Säilytystilojen kuvaus
Vintti- ja kellarikomero taloyhtiön tiloissa
Kattotyyppi
Aumakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
peltikate
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Omatoiminen (hallituksen puheenjohtaja Olli Pelander), kirjanpito ulkoistettu.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Huoneistokohtaiset vintti- ja kellarivarastot. Ulkoiluvälinevarasto. Sauna. Lämmitysjärjestelmä maalämpö. Ilmanvaihtojärjestelmä painovoimainen. Kaapeli-tv.
Tehdyt remontit
2024 palovaroittimet asuntoihin. 2023 kattoparrun tukeminen. Katon pienten vuotojen tiivistys. Sokkelin ja asfaltin välin tiivistys. 2022 takapihan valumavesien uudelleen ohjaus. Sadevesikaivot. Piipunhatut. 2020 lämmitysjärjestelmäksi maalämpö. Poistettu öljylämmitys ja -säiliö. Talon maalaus. 2017 ovipuhelinjärjestelmä. 2014 patteriventtiilit. 2002 käyttövesiputket. 1990 kellarin sähköt ja pääkeskus. 1987 ikkunat. 1983 viemäriputket.
Tulevat remontit
2024 sokkelin maanpäällisten osien korjaus (kustannusarvio 6000 €, tehdään yhtiön olemissa olevilla varoilla). 2025 piha-aidan uusiminen.
Energialuokka
D (2018), E-luku 197. Energiatodistus on laadittu 02.03.2021.
Tontin koko
741 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), yleiskaava, lisätiedot Tampereen kaupunki, kaavoitus
Tontin vuokra
14 864,76 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Tampereen kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.4.2071

Asunto Oy Heinätori 4

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Taloyhtiöllä ei ole autopaikkoja. Alueelle on mahdollista hankkia Tampereen kaupungin asukaspysäköintilupa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Pyynikki, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mesiranta Sari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Bo LKV Tampere

Bo LKV Tampere
Bo LKV Tampere

Kelloportinkatu 1 A,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.