Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Rivitalo | 3h + kt + s

Avajaisaukio 2, Kuninkaantammi, Helsinki

Hinta

305 000 €

Koko

79,5 m²

Vuosi

2018

HETI VAPAA uudehko rivitaloasunto aurinkoisella terassilla Vehreässä Kuninkaantammessa. Tämä kahden makuuhuoneen muuttovalmis asunto soveltuu loistavasti esimerkiksi pienellä perheelle tai etätyötä tekevälle parille. Huoneet ovat tilavat, siistikuntoiset ja asunto on kokonaisuudessaan vaalean raikas. Alakerrassa on olohuoneen yhteydessä Novartin tyylikäs avokeittiö, jonka edustalle mahtuu reilun kokoinen ruokapöytä. Olohuoneesta on käynti aurinkoiselle, osittain katetulla terassille, johon mahtuu hyvin terassikalusteet, grilli. Terassin yhteydessä on asunnon käytössä oleva iso varasto. Molemmista kerroksista löytyy suihkut sekä wc:t, joka helpottaa arkea. Yläkerrassa on kahden makuuhuoneen lisäksi vielä sauna. Asuntoon on myös asennettu ilmalämpöpumppu, josta on paljon iloa kesän helteillä. Edullinen tontti on osittain yhtiön omistama, osakkailla on vuosittainen lunastusmahdollisuus varsinaisen yhtiökokouksen yhteydessä. Tämän asunnon tonttiosuutta ei ole lunastettu. Vuonna 2022 lunastushinta on ollut 338,44 €/neliö. Tähän hintaan lisätään varainsiirtovero sekä mahdolliset muut kulut. Omistaja: "Alue on todella lapsiperheystävällinen, leikkipuisto on mahtava ja jokaisen taloyhtiön pihalta löytyy pienempiä leikkipaikkoja. Uusi päiväkoti-koulu valmistui myös ja aloittaa elokuussa toiminnan. Ulkoilumahdollisuudet tosi mahtavat, hiihtämään pääsee melkein kotiovelta ja lenkkeilymaastot loistavat. Kaikki paranee vielä kun alue rakentuu ja tulee mm lampi ja urheilumahdollisuuksia sen yhteyteen sekä isompi kauppa. Asunto on ihan uskomattoman hiljainen, naapureista ei kuulu melkein ikinä mitään ääntä (oikeasti ihan yksittäisiä kertoja kuulunut jotain pientä näiden vuosien aikana). Takaterassin kautta on näppärä mennä sisäpihalle leikkimään tai tulla pyörällä kotiin tai vaikka nukuttaa lapsi päiväunille sinne. Pikkulapsiarjessa eteisen laatta on ihan loistava kun helppo puhdistaa ja rattaat mahtuu hyvin siihen tai vessaan säilöön. Arjen mukavuutta lisää vielä taloyhtiön oma postiautomaatti!" Mikäli rauhallinen ympäristö kiinnostaa hyvien ulkoilumahdollisuuksien sekä palveluiden äärellä, niin tässä voi olla kotisi. Ota yhteys ja varaa yksityisnäyttö. TÄMÄN KOHTEEN MYY Ville Erola LKV LVV | 040 727 2335 | ville.erola@bo.fi Service also in English. www.facebook.com/villeerolabolkv/ IG: @erolaville Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut sitoumuksetta maksuttomalle arviokäynnille. Kerron samalla lisää tämänhetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja Bo:n loistavasta välityskonseptista sekä miten asunnonvaihdon suhteen kannattaa edetä. Autan mielelläni!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21172892
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + kt + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
79,5 m²
Kokonaispinta-ala
79,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2018
Käyttöönottovuosi
2018
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

305 000,00 €

Velaton hinta

305 000,00 €

Neliöhinta

3 836,48 €/m²

Vastike

Hoitovastike

398,50 € / kk

Tontin vuokravastike

125,61 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

524,11 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

- Autopaikkavuokra 105 € /kpl. - Myyjällä on vuokralla taloyhtiön autohallista autopaikka yksityiseltä henkilöltä 100 €/kk. Ostajan on mahdollista ottaa tämän paikka vuokralle. - Saunamaksu 25 €/kpl - Hoitovastike B, autopaikka 30 os Tontti on osittain yhtiön omistama, osakkailla vuosittainen lunastusmahdollisuus varsinaisen yhtiökokouksen yhteydessä. Tonttilunastus: Tämän asunnon tonttiosuutta ei ole lunastettu. Vuonna 2022 lunastushinta on ollut 338,44 €/neliö. Tähän hintaan lisätään varainsiirtovero sekä mahdolliset muut kulut. Lunastussitoumus tulee antaa viimeistään yhtiökokouksessa, jossa tonttikaupasta päätetään (yleensä kevään varsinainen yhtiökokous). Lunastushinta on sidottu elinkustannusindeksiin, jossa perusindeksi on maaliskuu 2014 (indeksiluku oli 1909). Lunastuksessa käytettävä kauppahinta vahvistuu noin kahta viikkoa ennen lunastuskauppaa elokuun indeksin mukaan. Jos elinkustannusindeksi on laskenut, ei hintaa kuitenkaan alenneta. Lunastajan maksettavaksi tulevat lunastushinnan lisäksi varainsiirtovero 3 % sekä kaupasta aiheutuvat muut kulut, jotka jaetaan lunastajien kesken. Tonttiosuuden lunastanut osakas vapautuu maksamasta tontinvuokravastiketta lunastusta seuraavasta kuukaudesta alkaen. Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Kotivakuutus omien sopimusehtojen mukaisesti. Ostaja maksaa varainsiirtoveroa 1,5 % velattomasta kauppahinnasta. Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ilmalämpöpumppu.
Kohteen lisätiedot
Rakennuttajan vastuulle kuuluvat asuntokauppalain mukaiset vuosikorjaukset ovat kesken ja yhtiön hallitus on päättänyt AsKL mukaisen vakuuden automaattisen vapautumisen vastustamisesta saattamalla asian kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi, vakuus vapautetaan, kun rakennuttaja on ilmoittanut kaikki vuosikorjaukset tehdyiksi ja näille on suoritettu taloyhtiön puolesta jälkitarkastus. Asia kesken ja edistetään yhteistyössä rakennuttajan kanssa.
Tehdyt remontit
Ilmalämpöpumpun asennus 7/2021, lopputarkastus tehty 10.07.2023.
Asunnon kunto
Hyvä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Novartin vaalea avokeittiö. VARUSTUS: Jääkaappipakastin, astianpesukone, monitoimi-kalusteuuni, keraaminen liesi. LATTIA: Laminaatti. SEINÄT: Maali.
Kylpyhuoneen kuvaus
KPH YLÄKERTA VARUSTUS: Suihku, suihkuseinä, wc-istuin, bidee peili- ja allaskaappi, allas, pyykkikaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys. LATTIA: Laatta. SEINÄT: Kaakeli. KPH ALAKERTA VARUSTUS: Suihku, suihkuseinä, wc, bidee, peili- ja allaskaappi, allas, lattialämmitys.
Saunan kuvaus
VARUSTUS: Sähkökiuas, lauteet. LATTIA: Laatta. SEINÄT: Puu.
Olohuoneen kuvaus
LATTIA: Laminaatti. SEINÄT: Maali.
Makuuhuoneiden kuvaus
LATTIA: Laminaatti. SEINÄT: Maali.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneiston käytössä erillinen varasto terassin yhteydessä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Isännöitsijän yhteystiedot
Tero PItkänen / Emännöintitoimisto Aamu 09 615 07 033 palvelumestari@aamu.io
Huolto
Kotikatu Kannelmäki
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Lunastusoikeus autohallipaikka osakkeisiin YJ 17§
Yj: 5§: Yhtiön huoneistojen alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena muutos- / lisätyötä tai osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien tai asentamien / asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteiden osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko-, ja muu vastuu kyseisen huoneiston osakkeiden omistajalla. Tällaisia rakenteita ja laitteita ovat esimerkiksi takat hormeineen, ilmanvaihdon muutokset lauhduttimet ja hanat.
Muuta: Ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen LTO, lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarasto 3 kpl, pesutupa, sauna, kerhohuone.
Tehdyt remontit
2021: Kph ja keittiön kaappien tarkastukset. Vauriotarkastukset sisältäen huoneistojen liesituulettimien tehon riittävyyden arvioimisen. Kiinteistön huolto- ja korjaus tarkastuskierros. Hallituksen, isännöitsijän ja huollon suorittama. Rakennuttajan vastuulle kuuluvat vuosikorjaukset. Rakennuttajan vastuulle kuuluvat vuosikorjaukset 2019-2021.
2019: Autohalli 2018-2019. Ulkoalueiden kasvuunlähtötarkastus (osa vuositarkastusta). Vuositarkastuksen ennakkotarkastus, Erika Consulting Oy. Asuntokauppalain mukainen vuositarkastuskokous.
Tulevat remontit
2023-2024: Vuosikorjausten loppuunsaattaminen ja näiden jälkitarkastus. Ilmanvaihdon ja lämmityksen järjestelmätasoiset tarkastukset. Ilmanvaihtokanavien nuohous ja ilmanvaihdon säätö.
2023-2025: Takuunalaisten koneiden ja rakenteiden tarkastus.
2023-2027: Normaaleja vuosihuoltoja ja - korjauksia, yhtiö valmistunut.
Energialuokka
C (2013)
Tontin koko
2 846 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Helsingin Metsätammi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kannelmäen peruskoulu n. 500 m, Kaivokselan koulu n. 2 km.
Palvelut: Korttelikauppa n. 200 m, Lidl Kaivoksela n. 1,3 km, S-market Kaivoksela n. 1,4 km.
Päiväkodit: Päiväkoti Kuninkaantammi n. 500 m, Kaivokselan päiväkoti n. 2 km.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki n. 50 m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autohallipaikat 36 kpl
Pihan kuvaus
Terassipiha noin lounaaseen.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kuninkaantammi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Erola Ville

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.