Huoneistokeskus Tampere

Autohallipaikka

Ratinanrannan Pysäköinti Oy AP, Ratina, Ratinanranta, Tampere

Hinta

20 000 €

Koko

-

Myytävänä nimetty autohallipaikka Ratinanrannan Pysäköinti Oy:n pysäköintihallista, läheltä ydinkeskustaa Tampereen Ratinanrannasta! Autoilla Sisään- ja ulosajo Voimakadulta ja jalankulkijoiden sisäänkäynti Tampereen Valtatien puolelta. Autohallista pääsee sisäkautta Ratinanrannan eri taloyhtiöiden porraskäytäviin. Optiona mahdollista asennuttaa sähköauton latauslaite!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21319311
Sijainti
  • Tampere Ratina Ratinanranta
  • Ratinanrannan Pysäköinti Oy AP, 33100 Tampere
Pinta-ala
0 m²
Kokonaispinta-ala
0 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksestä tai isännöitsijäntodistuksesta ei löytynyt autopaikan pinta-alaa. Autopaikkojen kokoa ei ole määritelty yhtiöjärjestyksessä eikä niitä ole mitattu. Tämän vuoksi autopaikan pinta-ala ei ole tiedossa. Arvio pinta-alasta: Pinta-ala 12,5 m² Kokonaispinta-ala 12,5 m²
Rakennusvuosi
2009
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

20 000,00 €

Velaton hinta

20 000,00 €

Vastike

Hoitovastike

59,70 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

59,70 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

verovapaus ei koske autopaikkaa Hallitukselle myönnetään valtuudet yhden, kahden tai kolmen kuukauden ylimääräisen osakaspysäköintimaksun perimiseen tarvittaessa, mikäli yhtiön talous näin vaatii Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään tai se siirretään kaupanteon jälkeen, mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Tulevat remontit
Yhtiön seuraavan viiden vuoden suunnitellut remontit: 2023 – 2027 GSM kuuluvuuden laajentaminen parkkihallissa IV-puhdistus ja säätö Kameravalvonnan runkokaapelointi mahdollistaen taloyhtiöiden liittymisen järjestelmään Kameravalvontakameroiden uusiminen Latausinfran laajentaminen Pysäköintijärjestelmän uudistaminen
Kohteen kunto
Hyvä
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikkojen jakamisesta on yhtiössä sovittu seuraavaa:
A-osakeryhmät nro 1-285 oikeuttaa pysäköintiin osakeryhmän kohdalla sanotulla paikalla, B-osakeryhmät nro 286-428 oikeuttavat
pysäköimään paikoilla nrot 244-284, 290-314, 324-350, 361-395 ja 399-413.

Autopaikkaosakkeenomista on velvollinen maksamaan osakaspysäköintimaksua yhtiölle.
Asiakaspysäköintimaksu peritään pysäköintihallin ulkopuolisilta käyttäjiltä.
A-osake on nimetty paikka ja B-osake on nimeämätön paikka, jota voi käyttää myös ulkopuolinen pysäköijä esim. vierailija.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Ratina, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Parkkila Matti

Asuntomyyjä, KiLAT

Huoneistokeskus Tampere

Huoneistokeskus Tampere
Huoneistokeskus Tampere

Pyhäjärvenkatu 5,
33200 TAMPERE

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.