Oma Koti LKV Oy

Kerrostalo | 3h + k + kph + las.p. Yj:n muk. 3h + k

Puhurinpolku 1, Tapiola, Espoo

Hinta

438 000 €

Koko

70 m²

Vuosi

1960

Tapiolan parhaimmilla paikoilla oleva ylimmän, 3. kerroksen läpitalon hyväkuntoinen kolmio. Huoneiston avara ja käytännöllinen pohjaratkaisu ansaitsee erityismaininnan. Eteisessä on riittävästi kaappitilaa. Olohuone yhdistyy ruokailutilan kautta osittain avoimeen keittiöön. Kaksi tilavaa makuuhuonetta, joihin mahtuu myös etätyöpiste tarpeen mukaan. Lasitettu eteläparveke. Taloyhtiön isot remontit ovat jo takanapäin mm. putkiremontti on tehty 2012-2013, vesikatot 2019, julkisivut ja ikkunoiden uusiminen 2007. Hoitovastike on hyvin edullinen alle 4 euroa/m2. Vuokratuottoa yhtiö saa liiketiloistaan. Vesikin sisältyy edulliseen vastikkeeseen. Erinomaiset yleiset tilat: mm. uusittu saunaosasto, askarteluhuone, talopesula, kuivaushuone, tilavat ulkoiluvälinevarastot, erillinen lastenvaunuvarasto, grillipaikka, autotallit ja autopaikat. Lisäksi yhtiössä on huonetila, jota voi hyödyntää vaikka etätyöskentelyssä. Alue on rauhallinen eikä lisärakentamista sallita sillä alue on suojeltu. Urheilupuiston metrolle vain 650 metriä. Bussipysäkki lähellä. Ihan uusi päiväkoti talon vieressä ja uusi koulukin lyhyen, turvallisen kävelymatkan päässä. Tapiolan keskukseen 800 metriä. Lähellä on hyvät lenkkeily- ja harrastusmahdollisuudet. Talossa ei ole hissiä, sopii siis tervejalkaiselle. Tervetuloa esittelyyn - yksityisesittelytkin järjestyvät sopimuksen mukaan. Tiedustelut, esittelyt ja myynti: Kai Saarinen, LKV, KTM kai.saarinen@omakotilkv.fi puh. 050 5001544 Mikäli nykyisen asunnon myynti on vielä edessä niin tulen mielelläni maksuttomalle arviokäynnille sitoumuksetta ja saat samalla parhaat vinkit kodinvaihtoon 14 vuoden kokemuksella välitysalalta ja 10 vuoden kokemuksella rahoitusalalta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21381926
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + las.p. Yj:n muk. 3h + k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
70 m²
Kokonaispinta-ala
70 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/3
Rakennusvuosi
1960
Käyttöönottovuosi
1960
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

407 938,48 €

Velkaosuus

30 061,52 €

Velaton hinta

438 000,00 €

Neliöhinta

6 257,14 €/m²

Vastike

Hoitovastike

277,30 € / kk

Pääomavastike

282,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

559,30 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: sisältyy vastikkeeseen
Saunamaksu 1 joka viikko 15 euroa/kk. Saunamaksu 1/2 joka toinen viikko 10 euroa/kk. Autotallivuokra pieni talli 80 euroa/kk. Autotallivuokra iso talli 120 euroa/kk. Autopaikkavuokra 25 euroa/kk. Komerovuokra 10 euroa/kk. Vesi ja laajakaista(perusnopeus) sisältyvät vastikkeeseen.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, teräsbetoni
Keittiön kuvaus
Jääkaappi-/pakastinyhdistelmä. Astianpesukone(uusi). Induktioliesitaso (uusi) ja erillisuuni (12/2023), liesituuletin. Mikro.
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattia ja seinät laatoitetut. Lattialämmitys. Pyykinpesukoneliitäntä. Suihku ja suihkunurkkaus. Peili- ja allaskaapisto. Pyykkikaappi. Wc-istuin.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Saumattu pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöintitoimisto Tapiolan Lämpö Oy Kalevalantie 5 02130 Espoo Isännöitsijä Kari Pihlatie puh. 020 750 5236
Huolto
Kotikatu Tapiola tapiola@kotikatu.fi Puolikuu 1 B, 02210 Espoo
Taloyhtiöön kuuluu
Talopesula/itsepalvelupesula, Urheiluvälinevarasto, Askarteluhuone, Taloyhtiössä on sauna, Mankeli, Väestönsuoja, Kuivaushuone
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 13 Autotalleja: 3

Tehdyt remontit
2022 Entisen muuntamotilan kunnostaminen pyörävarastoksi. 2021 Saunan lauteiden uusiminen. 2020 Grillipaikan toteuttaminen. 2019 Vesikattojen uusiminen. Ikkunoiden ulkopuitteiden kuntokartoitus. 2018 B-porrashuoneen kosteusvaurion korjaus. 2016-2017 A-talon päädyn pyöräsuojan portaan suojakatos ja pihan suojakaide. 2012-13 Vesi- ja viemärijohtojen uusiminen, kylpyhuonetilojen perusparantaminen. Sähkö-, antenni- ja tietoliikenneverkon saneeraus ja rakentaminen. Salaojien ja sadevesiviemäröinnin ja tonttijohtojen uusiminen. 2012 Lukituksen sarjoituksen uusiminen (Sento). 2007 Julkisivusaneeraus ja ikkunoiden uusiminen.
Tulevat remontit
Maalausurakan (ikkunapuitteet ja porraskäytävät) valmistelu. Porraskäytävien vaurioiden korjaus, seinien maalaus ja muovilistojen uusiminen Ikkunoiden ulkopuitteiden huoltomaalaus ja salpojen vastakappaleiden uusiminen sekä porraskäytävien seinien maalaus ja muovilistojen uusiminen sekä väestönsuojan katon kosteusvaurion mahdollinen korjaus. Pyörävarastojen säilytysratkaisujen kartoitus Sähköautojen latauspisteiden toteuttaminen
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
3 150 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki/kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-osakeyhtiö Jousenjänne

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Lyhyen kävelymatkan päässä uusi koulurakennus
Palvelut: Tapiolan monipuoliset palvelut lähellä. Lisäksi urheilupuiston metroaseman vieressä on iso Alepa ym. palveluita. Niittykummun Lidl lähellä.
Päiväkodit: Talon vieressä uusi päiväkoti
Liikenneyhteydet
Metroasema ja bussipysäkki lähellä

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Tapiola, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Saarinen Kai

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM

Oma Koti LKV Oy

Oma Koti LKV Oy
Oma Koti LKV Oy

Kiskontie 7,
00280 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.