ROOF LKV Tampere Oy
ROOF LKV Tampere Oy

Kerrostalo | 1h + k

Rongankatu 2-4, Keskusta, Tampere

Hinta

184 900 €

Koko

33,5 m²

Vuosi

1963

Erinomainen sijainti Nyt tarjolla aivan Tampereen keskustasta lähes uutta vastaava asunto. Huoneisto on valmistunut vuonna 2020, jolloin entisten liiketilojen paikalle rakennettiin huoneistoja. Asunto on pinnoiltaan ja rakennustekniikaltaan erinomaista tasoa. Huoneiston pohjaratkaisu tuo valoa ja avaruutta päivittäiseen asumiseen. Väljä olohuone yhdistyy keittiön kanssa ja asumismukavuutta lisää tilava pesuhuone, jossa myöskin kaikki tämän päivän mukavuudet. Huoneiston ikkunat on rauhalliselle sisäpihalle. Asunto Oy Hämeenkartano on vuonna 1963 valmistunut yhtiö, joka sijaitsee omalla 2583 m2 tontilla. Yhtiöön kuuluu 103 asuinhuoneistoa, joista on yksi yhtiön omistuksessa. Lisäksi yhtiöön kuuluu 9 liikehuoneistoa, joista yhtiö omistaa 3 kpl. Autopaikkoja yhtiössä on runsaasti yhteensä 64 kappaletta. Yhtiöstä ollaan pidetty vuosien ja vuosikymmenten aikana erinomaista huolta niin rakennusteknillisten kuin myös taloudellisten asioiden tiimoilta. Sijainti tarjoaa erinomaiset asumispuitteet. Lähes kotioveltasi aukeaa kaikki keskustan kattavat palvelut ja julkiset yhteydet. Tämä kokonaisuus myydään vuokrattuna.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21494666
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
33,5 m²
Kokonaispinta-ala
33,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/8
Rakennusvuosi
1963
Käyttöönottovuosi
1963
Vapautuminen
Muu ehto

Hinta

Myyntihinta

184 900,00 €

Velaton hinta

184 900,00 €

Neliöhinta

5 519,40 €/m²

Vastike

Hoitovastike

124,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

124,80 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

26,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Autohallivuokra: 55,00 € / kk. Autopaikkavuokra: 45,00 € / kk. Autotallivuokra: 75,00 € / kk. Saunamaksu: 12,00 € / kk. Pesutupamaksu: 3,34 € / kerta.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Tehdyt remontit
2020: Huoneiston peruskorjaus/muutostyö, jonka yhteydessä huoneistoon rakennettu mm. huoneistokohtainen ilmanvaihtojärjestelmä, jonka kunnossapito on osakkeenomistajan vastuulla.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
VARUSTUS: Kiinteät valaisimet, astianpesukone, liesituuletin, keraaminen liesi, jääkaappi/pakastin. SEINÄT: Maalattu. LATTIA: Laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
VARUSTUS: Wc-istuin, suihku, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. SEINÄT: Kaakeli. LATTIA: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
SEINÄT: Maalattu. LATTIA: Laminaatti.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Tampere Oy / Samuli Sandberg Kuokkamaantie 4, 33800 Tampere samuli.sandberg@kiinteistotahkola.fi p. +358 207 488 310
Huolto
Kiinteistöpalvelu Siiki Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Kylmätila, sauna, väestönsuoja, pyykinpesutila, ulkoiluvälinevarasto.
Ilmanvaihto: koneellinen poisto.
Kuntotutkimukset: 2017-2018: Autohallin ja pihakannen kuntotutkimus.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 16

Tehdyt remontit
2017-2018: Autohallin ja pihakannen kuntotutkimus, hankesuunnitelma ja alustava lisärakentamisselvitys. 2016: IV-kanavien phdistus ja ilmamäärien säätö. 2015: Parveke- ja julkisivuremontti. 2011: Jätteiden syväkeräysastiat. 2008: Patteriventtiilien vaihto ja lämmön tasapainotus. 2007: Löylyhuoneen kunnostus, IV-kanavien puhdistus. 2006: Ilmanvaihdon taajuusmuuttajat ja säätölaitteet. 2005: Terassien vesieristeiden uusiminen. 2004: Huoneistojen ikkunat ja parvekeovet. 2003: Porraskäytävien maalaus ja autohallin ovi. 2002: Hissien saneeraus. 2000: Ullakon ja porrashuoneiden ikkunat. 1999: Käyttövesi- ja viemäriputkiremontti.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvityksen mukaan: 2019-2021: Pihakannen ja autohallin saneerauksen hankesuunnittelu 12.12.2018 (käynnissä). 2021-2022: Pihakannen saneeraus ja autohallin vesieristyksen korjaus. Lukituksen uusiminen pihakansihankkeen yhteydessä (päätetty). Pihakannen saneeraus ja autohallin vesieristyksen korjaus (käynnissä). 2023: Saunaosastojen saneeraus. Porraskäytävien pintaremontti ja porraskäytävien valaistuksen uusiminen. 2025-2026: IV-kanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö. Lämmön talteenottojärjestelmä. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
2 583 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kyttälä, Tammela, Tulli, Asemakeskus: Tavoitteena on muodostaa edellytykset Hämpin kalliopysäköintilaitoksen laajennukselle ja tehostamiselle sekä Asemakeskukseen liittyvien toimintoja palvelvien maanalaisten huoltojärjestelyjen toteuttamiselle.

Juhannuskylän täydennysrakentaminen ja suojelu: Asemakaavatyössä sovitetaan yhteen alueen täydennysrakentamista ja kulttuuriympäristöarvojen suojelua koskevat tavoitteet.

Frenckellinaukio 1, 2 ja puistoaluetta: Asemakaavoituksen tavoitteena on alueen kulttuurihistoriallisten ja kaupunkikuvallisten arvojen säilymisen turvaaminen sekä kulkuyhteyksien parantaminen alueelle ja sen läpi.

Aleksanterinkatu 21: Kaavamuutoksen hakijan tavoitteena on purkaa nykyiset rakennukset ja korvata ne uusilla asuinkerrostaloilla.

Tuomiokirkonkatu 22-24: Kaavamuutoksen hakijan tavoitteena on purkaa nykyinen asuinkerrostalo ja korvata se uudella asuinliikerakennuksella, joka muodostaisi toiminnoiltaan synergisen kokonaisuuden palvelu- keskuksen kanssa.

Aleksanterinkatu 15: Asemakaavamuutoksen hakijan tavoitteena on nykyisen rakennuksen purkaminen ja korvaaminen suuremmalla, pääosin asuinkäyttöön tulevalla rakennuksella.

Tuomiokirkonkatu 20: Kaupungin tavoitteena on lisätä asuinrakentamista keskustaan. Täydennysrakentamisen yhteydessä pyritään lisäämään ulko- oleskelutiloja ja niiden viihtyisyyttä.

Tampereen palvelupiste,
Frenckellinaukio 2 B, 3310 Tampere,
p. 041 730 8168,
tampereenpalvelupiste@tampere.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Hämeenkartano

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Juhannuskylän koulu n. 600 m.
Tammelan koulu n. 1,2 km.
Sampolan koulu n. 1,5 km.
Palvelut: K-Market Satakunnankatu n. 260 m.
K-Market Tampella n. 450 m.
K-Market Tuomiokirkonkatu n. 500 m.
Päiväkodit: Vellamon päiväkoti n. 850 m.
Päiväkoti Oravametsä n. 1,0 km.
Pohjolan päiväkoti n. 1,1 km.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki Rongankatu 9 n. 220 m. Ratikkapysäkki Koskipuisto A n. 250 m. Tampereen rautatieasema n. 500 m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autohalli/tallipaikat: 48 kpl.

Isännöitsijän vastausten 11.03.2022 mukaan autohallissa on muutamia vapaita paikkoja. Pihapaikat poistuvat käytöstä 4.4. alkaen remontin ajaksi. Myös autohalliin on tulossa käyttökatkos jonka ajankohta ja kesto ei ole vielä selvillä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Keskusta, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Simola Jaakko

Myyntijohtaja/osakas LKV,KED

ROOF LKV Tampere Oy

ROOF LKV Tampere Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.