Sp-Koti Helsinki Kortteli | Kortteli LKV

Kerrostalo | 3h, avokeittiö, kph, sauna, erillis-wc, lasitettu parveke (Yj:n mukainen 3h + kt + kph + s + wc)

Turumankatu 20, Kruunuvuorenranta, Laajasalo, Helsinki

Hinta

360 000 €

Koko

70,5 m²

Vuosi

2022

Tervetuloa Kruunuvuorenrantaan – moderniin ja houkuttelevaan asuinalueeseen, jossa kaupunki kohtaa luonnon harmonisella tavalla. Vuonna 2022 rakennettu, täysin nykyaikainen kolmio tarjoaa sinulle täydellisen kodin tasapainon kehittyvän alueen ja saariston rauhan välillä. Astuessasi sisään tähän valoisaan kotiin kohtaat huolella suunnitellun tilan, jossa kaikki toiminnot ovat oikeilla paikoillaan. Avokeittiön rinnalle mahtuu iso ruokapöytä ja oleskelutila jatkuu tilavalle lasitetulle parvekkeelle. Lattialämmitys- ja viilennys luovat optimaalisen asumismukavuuden ympäri vuoden, kun taas erilliset makuuhuoneet tarjoavat yksityisyyttä ja rauhaa oleskelutilasta. Iso kylpyhuone omalla saunalla kutsuu rentoutumaan arjen kiireiden keskellä, luoden luksusta jokaiseen päivään. Jatkossa kun alueelle suunniteltu puistoalue on valmis, avatessasi parvekkeen oven sinua tervehtii upea näkymä puistoalueelle. Lisäksi vain muutaman askeleen päässä, odottaa lauttayhteys kantakaupunkiin, mikä tekee kaupungissa liikkumisesta helppoa ja vaivatonta. Vuodesta 2027 pääset kotikulmilta raitiovaunulla kantakaupunkiin vain vartissa. Kruunuvuorenranta ei ole vain asuinalue – se on elämäntapa. Täällä yhdistyvät meren läheisyys, vehreät puistot ja jatkossa moderni kaupunkiasuminen ainutlaatuisella tavalla. Alueelle rakentuvat palvelut, saunakylä ja uimaranta ovat vain muutamia seikkoja, jotka tulevat kasvattamaan alueen arvostusta ja viihtyisyyttä valmistuessaan. Kruunuvuorenranta on paikka, missä unelmien kaupunkitarinat toteutuvat meren ja luonnon syleilyssä. Tervetuloa tutustumaan, asuntoa esitellään pääosin yksityisnäytöin, joten sovithan oman esittelyaikasi. Hanna Daw Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022 Sp-Koti Helsinki Kortteli Puh. +358 400 810 002 hanna.daw@spkoti.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21539543
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, avokeittiö, kph, sauna, erillis-wc, lasitettu parveke (Yj:n mukainen 3h + kt + kph + s + wc)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
70,5 m²
Kokonaispinta-ala
70,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/7
Rakennusvuosi
2022
Käyttöönottovuosi
2022
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

360 000,00 €

Velaton hinta

360 000,00 €

Neliöhinta

5 106,38 €/m²

Vastike

Hoitovastike

451,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

451,20 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

90,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu 20 €/hlö/kk on ennakkoa, joka tasataan kulutuksen mukaan. Hallituksella valtuudet periä tai olla perimättä tarvittaessa enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoito-/rahoitusvastike.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Ilmanvaihtojärjestelmä: Keskitetty koneellinen. Huoneistossa vesikiertoinen lattialämmitys/-viilennys.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Vaaleassa avokeittiössä varusteluna: Jääkaappi, pakastinkaappi, induktioliesi, erillisuuni, astianpesukone, liesituuletin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilavassa kylpyhuoneessa varusteluna: suihkusyvennys, suihku, pesukoneliitäntä, peilikaappi, allaskaappi, kylpyhuonekaapisto, bidee-suihku, wc-istuin lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Wc-istuin kylpyhuoneen yhteydessä, jonka lisäksi erillis-wc tuo arkeen toimivuutta. Varusteluna: Peilikaappi, allaskaappi, bidee-suihku, wc-istuin.
Saunan kuvaus
Viehättävä pieni sauna kylpyhuoneen yhteydessä.
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Tilava olohuone, josta kulku lasitetulle parvekkeelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi makuuhuonetta mukavasti toisista erillään tuoden rauhaa nukkumiseen sekä esim. työskentelyyn.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola / Hanna Laitinen hanna.laitinen@kiinteistotahkola.fi p. 020 748 1017
Huolto
Helsingin Kiinteistöpalvelu Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Hitas, kts yhtiöjärjestys 16 §, 17 §, 18 §, 19 § ja 20 §.
Muuta: Hissi, irtaimistokomerot, saunaosasto terasseineen, kerhohuone, yhtiön kasvihuone (B-talon alakerrassa), lämpimät ulkoiluvälinevarastot, lastenvaunuvarastot, talopesula (A-talon 1. krs), kuivaushuone, maanalainen autopaikoitus sähköpistokkeilla (hissillä asuinkerroksiin), väestönsuoja, kaapeli-TV.

Yhtiö valmistunut 31.01.2022. Yhtiötä sitoo Helsingin kaupungin 49. kaupunginosan korttelin 49274 tonttien 1-11 välinen kiinteistöjen yhteisjärjestelyjä koskeva rasitesopimus sekä siinä sovitut oikeudet ja velvollisuudet.
Tulevat remontit
KUNNOSSAPITOTARVE SEURAAVIEN VIIDEN VUODEN AIKANA
Yhtiö on valmistunut vuonna 2022 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin. Yhtiössä tullaan suorittamaan vastuukorjauksia.
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
922 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Laajasalossa on valmisteilla useita kaavoitusmuutoksia/alueen kehittämissuunnitelmia
(Laajasalon renessanssi) ja täydennysrakentamista mm. kaupunkibulevardi, Kruunuvuorenrannan alue, täydennysrakentamista Laajasalontielle sekä Koirasaarentielle, Kruunusillat, Yliskylänlahti,
Nuottaniemen huvilat, Stansvikinkallion itäosa - jne. Tutustu alueen kaavoitukseen; Helsingin kaupunki 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/ Lisätietoja anta
Helsingin kaupunki 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
86 160,53 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
31.12.2080

Asunto Oy Helsingin Ariadne

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Tahvonlahden ala-aste n. 700 m, Laajasalon peruskoulu (ala-sekä ylä-aste) n. 2,5 km. Herttoniemen yhteiskoulu ja lukio noin 6.6 km.
Palvelut: Kruunuvuorenrannan lähikauppa, K-market Kruunuvuorenranta sijaitsee n. 350m päässä ja lauttayhteys keskustaan sen vieressä n. 250m päässä. Laajasalossa on toimivat peruspalvelut, koulut ja päiväkodit. Alue kehittyy jatkuvasti ja Kruunuvuorenrantaan suunnitellaan palvelukeskusta, johon tulee lisää kauppoja ja palveluita lähivuosina. Etäisyys moderniin kauppakeskus Saareen n. 3,1 km, jossa ruokakaupat K-market sekä S-market, useita ravintoloita, kirjasto sekä kuntosali sekä apteekki, Alko sekä erikoisliikkeitä. Alepa, noin 1,5 km päässä.
Muut palvelut: Laajasalossa on useita luonnonkauniita uimarantoja sekä merellisiä puistoreittejä. Rantaviivaa on huikeat 25km, metsäpolut ja puistotiet houkuttelevat liikkumaan jalkaisin, pyörällä ja lumisena talvena hiihtäen. Laajasalossa on hyvät harrastus- ja sekä liikuntamahdollisuudet. Kehittyvä Kruunuvuorenranta tuo sillan mukana raitiovaunuyhteyden kantakaupunkiin arviolta vuonna 2027 ja Kruunuvuorenrantaan rakentuu jatkuvasti lisää uusia liiketiloja, asuntoja sekä palveluita kuten uusi koulu, saunakylä sekä syksyllä 2023 valmistunut monipuolinen liikuntapuisto. Liikuntapuistoon sijoittuu tekonurmikenttä
(50x70m), tenniskentät (tulossa), kuntoilualue, lähiliikunta-alue, liikunnallinen leikkialue, monitoimiareena sekä skeittipaikka sekä talvella luistelukenttä.
Päiväkodit: Kruunuvuorenrannassa on kaksi uudehkoa päiväkotia, pk Borgströminmäki noin 1,6 km, pk Hopealaakso n. 550 m, pk Yliskylä n. 2,5 km. Luomupäiväkoti Kirsikka noin 2,3 km. Ruotsinkielinen pk Pilten Yliskylässä n. 3,7 km sekä lähimmät englanninkieliset päiväkodit Herttoniemenrannassa n. 3-4km.
Liikenneyhteydet
Todella kätevät kulkuyhteydet sekä julkisilla, että omalla autolla. Bussipysäkki sijaitsee noin 250 m päässä ja bussilla pääset suoraan Herttoniemen metroasemalle. HSL lauttaliikenne kulkee keskustaan ympäri vuoden Kruunuvuorenrannasta, etäisyys laiturille n. 250 m. Kesäkäytössä olevien kaupunkipyörien pysäkkejä alueella. Raideliikenne aloittaa kulkemisen arviolta 2027 Kruunusiltojen valmistumisen myötä ja pikaraitiovaunumatka kantakaupunkiin vie noin 15min.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikkoihin on 6 henkilön jono, 20.2.2024 saadun tiedon mukaan.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Laajasalo, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Daw Hanna

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022

Sp-Koti Helsinki Kortteli | Kortteli LKV

Sp-Koti Helsinki Kortteli | Kortteli LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.