Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Kerrostalo | 3h, avok, saunaosasto

Kalasvahantie 2, Viheriäinen, Raisio

Hinta

141 900 €

Koko

107,5 m²

Vuosi

1957

Löydä tästä unelmiesi koti Raisiosta Viheriäistenpuiston sydämestä. Persoonallinen ja todella tilava 3h+avok+saunaosasto yhteensä 107,5 m² kivalla sijainnilla, Raisionlahden rantamaisemissa. Kodin tilat ovat toimivasti kahdessa tasossa sekä pohjaratkaisu on erinomaisesti toteutettu. Yläkerrassa on vaalea keittiö saarekkeineen sekä olohuone/ruokailutila, josta on käynti kodin parvekkeelle. Makuuhuoneet ovat yläkerrassa, kylpyhuone, wc ja kaksi vaatehuonetta. Kodin alakerrassa on takkahuoneen lisäksi reilun kokoiset pesutilat, sauna sekä kodinhoitotila ja wc. Alakerrasta käynti pihan suojaiselle patiolle. Reilun kokoinen takapiha antaa mahdollisuuksia moneen - olet sitten helppohoitoisen pihan ystävä tai viherpeukalo. Taloyhtiön ja rannan väliin jäävä alue on rauhallista nurmi- ja puistoaluetta. Kerrostalo on valmistunut vuonna 1957 ja peruskorjattu vuonna 1997 Hartelan toimesta ja oli Raision asuntomessujen etäkohteena. Myös autokatokset rakennettiin samaan aikaan. Taloyhtiötä pidetään suunnitelmallisesti kunnossa, viimeisimpänä hankkeena ekologiseen, edulliseen maalämpöön siirtyminen. Jokaiselle asunnolle kuuluu autokatospaikka. Sijainti on mitä parhain, sillä luonto- ja lenkkimaastot ja Raision uimaranta ja venesatama ovat kaikki vain muutamien askelien päässä kotiovelta. Taloyhtiöllä omat kotisivut. Sivulla kattavasti tietoa yhtiöstä mm., kuvia, remontit ja asukasinfoa jne. Käy tutustumassa osoitteessa: https://www.kalasvahantie2.fi/ Myynti ja lisätiedot: Veli-Pekka Jokipuu Kiinteistönvälittäjä LKV 0400 823 212 | veli-pekka.jokipuu@spkoti.fi Sp-Koti Turku

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21547718
Sijainti
  • Raisio Viheriäinen
  • Kalasvahantie 2, 21120 Raisio
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, avok, saunaosasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
107,5 m²
Kokonaispinta-ala
107,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Todellinen pinta-ala voi siten olla esitteessä ilmoitettua suurempi tai pienempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
0/3
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1957
Käyttöönottovuosi
1957
Vapautuminen
Muu ehto: 1kk kaupanteosta/sop. mukaan.

Hinta

Myyntihinta

139 796,49 €

Velkaosuus

2 103,51 €

Velaton hinta

141 900,00 €

Neliöhinta

1 320,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

623,50 € / kk

Pääomavastike

21,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

645,00 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Varsinaisessa yhtiökokouksessa 12.3.2024 päätettiin muuttaa hoitolainana oleva maalämpölaina pääomalainaksi 1.7.2024 alkaen. Pääomavastike 1.7.2024 alkaen 0,60€/osake. Hallitus valtuutettiin perimään ylimääräinen hoitovastike eräpäivällä 5.6.2024. Mandaatti 2. ylimääräisen hoitovastikkeen perimisestä tarvittaessa.

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

11,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Saunamaksu: 2 e/kerta.
Pesutupa 4€/krt. Sähköautojen lataussähkö 0,24€/kWh. Huoneistokohtainen sähkölaskutus suoraan sähköntoimittajalta. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5% velattomasta kauppahinnasta kaupanteossa. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Takka/alakerranhuoneen lattia on vinyyliä.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: länteen
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Tehdyt remontit
Sauna on uusittu vuonna 2005 sekä laminaattilattian laittaminen vuonna 2005.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Kohde on valmistunut ennen vuotta 1994, eikä asbestikartoitusta ole tehty.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: lasikuitutapetti, maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone
Liesi: keraaminen
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peili, peilikaappi, pesukone, pesukoneliitäntä, suihku, wc
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattialämmitys
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattiakaivo, lattialämmitys, pesuallas, pesukoneliitäntä, pyykkikaapit
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Saumattu pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Raisio toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöintitalo, Terho Hietanen, puh. 0207229961 terho.hietanen@isannointitalo.fi
Huolto
m3 Kiinteistö ja Isännöinti Oy, jan.stenlund@m34kiinteisto.fi Purokatu 9, 21200 Raisio
Taloyhtiöön kuuluu
Talopesula/itsepalvelupesula, Urheiluvälinevarasto, Kellarikomero, Mankeli, Taloyhtiössä on sauna, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Kerhohuone, ullakolla olevat varastotilat, kylmäsäilytys (kylmäkoneet eivät ole enää päällä). Asunto Oy Raision Viheriäistenpuisto toimialana on omistaa 16/100 suuruista määräosaa Raision kaupungin Ihalan kylässä sijaitsevasta Santala-nimisestä tilasta RN:o 4:303 ja hallita tilan määräosaisten omistajien välisen hallinnanjakosopimuksen mukaista, yhtiön omistusosuutta vastaava tontin osaa sekä omistaa ja hallita yhtiön hallitsemalla tilan osalla sijaitsevaa asuinrakennusta. Yhtiön omistamassa rakennuksessa sijaitsevien huoneistojen yhteenlasketusta lattia pinta-alasta yli puolet on varattu osakkeenomistajien hallinnassa oleviksi asuinhuoneistoiksi. Taloyhtiölle ei omaa vesiliittymää. Vesi ostetaan sopimuksen mukaan As oy Raision Viheriäistentammelta. Puupaalut, seuranta alkanut 11/2008 (Geo-Master Oy).
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 4

Tehdyt remontit
2022 Koko Viheriäistenalueen taloyhtiöiden (4 kpl) käyttövesiputkien (tonttijohto) uusimisurakka Raision kaupungin päävesimittarilta, etupihan pintamaan uudelleen muotoilu A-rapun kohdalla. 2021 Varastojen ovet (6 kpl) uusittiin energiatehokkuuden parantamiseksi (pohjoispääty 2 kpl, eteläpääty 1 kpl ja puiston puoli 3 kpl. Sähköliittymää suurennettu maalämmölle 3 * 200A. Kaikkien yleisten tilojen (kellarikäytävä, pyöräsuoja ja porraskäytävät 3 kpl) valaistus uusittiin liiketunnistimilla varustettuihin led-lamppuihin. Poistoilmakanavat puhdistettiin ja ilmanvaihtoventtiilit säädettiin. 2021 Asunnoissa uusittiin tarvittavilta osin liesituulettimet sekä parannettiin asuntojen ilmanvaihtoa asentamalla Air Termicon raitisilmaventtiilit ikkunoihin. Kaukolämpö korvattiin maalämpöjärjestelmällä. Maalämpöjärjestelmä käynnistettiin 8.7.2021. Yhtiön ilmanvaihdon poistoilmakoneet uusittiin katolla. 2020 pohjoispäädyn seinä maalattiin. 2019 pääkaton vesikourut, syöksyt ja otsalaudat uusittiin. Räystäänaluslaudat maalattiin sekä yhtiön julkisivussa olevat tuloilmaritilät uusittiin. Pihavalaisimet 5 kpl vaihdettiin led-valaisimiksi. 2018 kaikkien 4 porraskäytävien maalaus- ja kunnostustyöt sekä niiden ovien ja ikkunoiden tiivisteiden vaihtotyö, ilmanvaihtoventtiilien säätötyö asunnoissa sekä itse ilmanvaihtokoneiden ilmamäärien säätö, yhtiön konesaumakaton kunnostus maalaamalla. 2016 taloyhtiö liittyi kaukolämpöön. 2015 rikkinäiset termostaatit vaihdettu uusiin kaikissa asunnoissa. 2011 sokkelin, päätyseinän ja piha-aitojen kunnostus. 2009 Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö. 2004 Sähköliittymä uusittu yhtiöön. 1997 Taloyhtiö on peruskorjattu kauttaaltaan. Käyttövesiputket, lämpöjohdot, sekä pohjavesiviemärit on uusittu tällöin. Osa viemäreistä uusittu valurautaputkella. 1997 autokatokset rakennettu.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarve seuraavien viiden vuoden aikana: 2029-2033 Ullakon ja tuuletusparvekkeiden ikkunoiden vaihto, tuuletusparvekkeiden ovien uusinta. 2026 Vesikaton kuntomaalaus / tarkastuskierros. 2026 ja 2028 Air Termicon raitisilma/tuloilmaventtiilien suodattimien vaihto asunnoissa. 2026 Saunan paneelien uusiminen. 2024-2033 Orsivedenpinnan seuranta. 2025 Lattiakaivojen, vesilukkojen tarkastus, piha-aitojen uusiminen ja kaikkien ikkunoiden ja ovien tiivisteiden vaihto. 2024 Piha-alueen suunnittelu ja korjaustyö. 2024-2025 Palovaroittimien asennus ja niiden vaihto jatkossa 10 vuoden välein.
Energialuokka
D (2018), Viimeinen voimassaolopäivä 23.2.2032.
Tontin koko
12 144 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Raision kaupunki, puh. 02 434 3111.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Raision Viheriäistenpuisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikka autokatoksessa kuuluu huoneistoon.
Huoneistoon kuuluu 1 kpl autokatospaikka. Yhtiöllä yksi kpl vuokrattava autokatospaikka.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Raisio

Asuinalueena Raisio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jokipuu Veli-Pekka

Kiinteistönvälittäjä LKV

Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.