Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Kerrostalo | 2h + halli + r.tila + kk

Väinämöisenkatu 29, Töölö, Helsinki

Hinta

489 000 €

Koko

69 m²

Vuosi

1934

Läpitalon huoneisto parvekkeella ja esteettömällä puistonäkymällä Etu-Töölössä. Kiinnostuitko jo? Ei ihme, sillä nyt on myynnissä todellinen Etu-Töölön helmi! Ennen kuin mennään asuntoon sisään, on ensin sanottava muutama sananen pihapiiristä. Piha on kuuluisa, sillä sekä Töölö-seura että kaupungin oppaat vetävät kierroksia kaupungin kauneimmilla pihoilla, ja tämän yhtiön piha on kuulunut kierrokseen. Portin takaa avautuu yllättävä, italialaistyylinen näkymä pergolaan ja suihkulähteeseen. Sisäpihaa kehystävät kauniit istutukset, kukat ja pensaat, jotka parhaillaan valmistautuvat hehkumaan läpi edessä olevan kevään ja kesän. Viktor Janssonin veistos ”Kalapoika” suihkulähteessä C-portaan vieressä toivottaa sinut tervetulleeksi taloon. Asunto sijaitsee toisessa kerroksessa. Pohja toimii loistavasti. Huonejako on selkeä, makuuhuone rauhallisen sisäpihan puolella ottamassa aamuauringon vastaan ja olohuone sekä keittiö ihanteellisesti länsipuolella. Väliin jäävä halli jättää luovuudelle sijaa. Asunto on palvellut asukkaitaan pitkään ja hyvin. Viimeisin pieni pintaremontti on tehty asunnossa vuonna -87, joten jotain saattaisi houkuttaa laajempikin remontti ja pintojen päivitys. Hallihan voisi palvella myös toisena makuuhuoneena tai työtilana. Tule paikan päälle suunnittelemaan. Harvinaista herkkua on asunnon viehättävä parveke, josta aukeaa esteettömät puistonäkymät Väinämöisen puistoon. Parveke tuo upeasti lisäavaruutta ja -valoa ja koska sijainti on niin rauhallinen, on parvekkeen ovia mukava pitää kesällä auki. Myyjä: " Mechelininkadulta ei kuulu pienintäkään ääntä, vastapäätä kadun puolella on nyt remontin keskellä oleva koulu. Siinä on ainakin aiemmin ollut alakoululaisia, joita vanhemmat saattavat aamulla kouluun ja hakevat klo 14-15 pois, sitten piha on aivan hiljainen. Huoneiston pitkä seinä on päätyseinä viereiseen taloon, joten sieltäkään ei kuulu mitään. Kaikki palvelut kävelyetäisyydellä, mutta julkinen liikennekin kulkee melko läheltä moneen suuntaan (Mechelininkadulta ja Runeberginkadulta ratikat ja bussit). Upeat rannan kävelytiet niin Ruoholahteen kuin Seurasaareenkin puiston toisella puolella. Uskomaton rauha. Mahtavinta on tulla omalle pihalle suihkulähteen solinaan. ” Mikäli rauhallinen ympäristö kiinnostaa hyvien ulkoilumahdollisuuksien sekä palveluiden äärellä, niin tässä voi olla kotisi. Ota yhteys ja varaa yksityisnäyttö. Esitetilaukset: ville.erola@bo.fi Hyvän välitystavan mukaisesti, toimitan yhtiön asiakirjat vasta esittelyn jälkeen tarjousta harkitseville. TÄMÄN KOHTEEN MYY Ville Erola LKV LVV | 040 727 2335 | ville.erola@bo.fi Service also in English. www.facebook.com/villeerolabolkv/ IG: @erolaville Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut sitoumuksetta maksuttomalle arviokäynnille. Kerron samalla lisää tämänhetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja Bo:n loistavasta välityskonseptista sekä miten asunnonvaihdon suhteen kannattaa edetä. Autan mielelläni!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21562915
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + halli + r.tila + kk
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
69 m²
Kokonaispinta-ala
69 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/3
Rakennusvuosi
1934
Käyttöönottovuosi
1934
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

489 000,00 €

Velaton hinta

489 000,00 €

Neliöhinta

7 086,96 €/m²

Vastike

Hoitovastike

379,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

379,50 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Yhtiökokous 29.05.2023 myönsi hallitukselle valtuudet kolmen ylimääräisen hoitovastikkeen keräämiseen tarvittaessa. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Saunamaksu 1h/vko 20,00 €. Saunamaksu 1,5 h/vko 26,00 €.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Halli LATTIA: Tammiparketti. SEINÄT: Maali.
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Erikseen sovittavissa vaatehuoneen kaksi vaatekaappia.
Kohteen lisätiedot
Isännöitsijäntodistuksen mukaan: PTS korjauskokonaisuus 2021, päätös tehty 14.4.2021: sisäpihan ikkunoiden, vesipeltien, parvekeovien sekä A- ja B-portaiden ulko-ovien kunnostaminen, porraskäytävien korjausmaalaus, portin kunnostustyö, kuntoselvityksien teettäminen, saunaremontin suunnitelmien teettäminen. Yhtiökokous 29.5.2023 päätöksiä: - Päätettiin ryhtyä hallituksen esittämiin korjauksiin 2023 ja valtuutettiin hallitus jatkamaan korjausten valmistelua, valitsemaan korjausten ajankohta, asiatuntijat ja urakoitsijat ja allekirjoittamaan kaikki tarvittavat asiakirjat ja sopimukset. - Valtuutettiin hallitus nostamaan enintään 40 000 euron suuruinen enintään 10 v hoitolaina korjausten 2022-2023 rahoittamiseksi sekä panttaamaan tarvittavat panttikirjat ja tarvittaessa hankkimaan lisää panttikirjoja lainan vakuudeksi. Talousarvioon sisältyvä 13. vastike peritään erikseen ilmoitettavana ajankohtana. - Hallitukselle myönnettiin valtuudet pääomavastikkeiden muuttamiseen (nostamiseen tai laskemiseen) tarvittaessa vastaamaan rahoituskulujen muutoksia. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Huoneistossa on lattialämmitys. Kattoon ei saa tehdä reikiä.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
VARUSTUS: Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin (liitetty aikanaan luvallisesti hormiin), uuni, mikroaaltouuni. LATTIA: Laatta. SEINÄT: Maali. VÄLITILA: Laatta. TYÖTASO: Laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
VARUSTUS: Wc-istuin, allaskaappi, korkea kaappi, suihkukaappi, suihku, vesikiertoinen pyyhekuivain, lattialämmitys. LATTIA: Laatta. SEINÄT: Kaakeli. KPH:n vieressä on erillinen pesukonekaappi, jossa: pesukoneliitäntä, pesukone, lattia laatoitettu ja lattiassa viemäri.
Olohuoneen kuvaus
LATTIA: Tammiparketti. SEINÄT: Maali.
Makuuhuoneiden kuvaus
LATTIA: Tammiparketti. SEINÄT: Maali.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneiston käytössä on kaksi varastoa A -rapussa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
peltikate
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy. Pergola Bostads Ab
Isännöitsijän yhteystiedot
Ardour Oy Jussi Vikström Urho Kekkosen katu 4-6 A, 2. krs, 00100 Helsinki p. 050 332 1143, jussi.vikstrom@ardour.fi
Huolto
Antti Hellemaa Oy Dagmarinkatu 9, 00100 Helsinki p. 020 798 0463
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Kaapeli-TV, sauna, ulkoiluvälinevarasto, painovoimainen ilmanvaihtojärjestelmä.
Tehdyt remontit
2023: Pysty- ja hajotusviemärien kuvaus.
2021: Porraskäytävän paikkamaalaus. Sisäpihan ikkunoiden ulkopokien ja parvekeovien maalaus. A ja B portaiden ulko-ovien ootraus.
2016: Ullakon palo-osastointi ja lämmöneristeiden uusiminen. Lämmönjohtoverkoston saneeraus. IV-hormien nuohous. Taloyhtiön huoneiston pintaremontti ja keittiön uusiminen.
2015: Kaasun sulkeminen. Vesikaton huoltomaalaus. Jätekatoksen kunnostus.
2013: Sisäpihan viheristutukset ja laatoitus.
2012: Pysty- ja pohjaviemäreiden huuhtelu ja kuvaus. Sisäpihan salaojitus ja vedeneristysurakka.
2010: Etupihan kunnostus.
2009: Pihanpuoleisen julkisivun paikkarappaus. B- ja C-porrashuoneiden maalaus. Huoneistoparvekkeiden kunnostus. Kadunpuoleisen julkisivun kunnostus.
2007: Piha-aidan kunnostus. Rapattujen julkisivujen kuntotutkimus.
2006: Länsipuolen ikkunoiden huoltomaalaus. Lämmönjakohuoneen paisunta-astia uusittu. Vuodon korjaus lämmitysjärjestelmästä. Suihkukaivon kunnostus.
2005: Lämmönsiirrin uusittu. Porrashuoneiden maalauskunnostus.
2004: Tonttivesijohto uusittu. Kaasun tonttiliittymä uusittu.
2005: Ikkunat ja parvekkeet kunnostettu.
2001: Rakennettu käsijohde C-portaalle ja alapihalle.
2000: Vesikaton maalaus. A-portaan pölytysparvekkeiden kunnostus. A-portaan maalauskunnostus.
1999: Lämmitysvastukset syöksytorviin ja räystäille. Kadunpuoleisen katoksen syöksytorvet asennettu. Postiluukut uusittu B-C -portaisiin.
1998: Vesikaton uusinta (peltikate). Ilmanvaihtokanavien puhdistus.
1991: Saunaosasto ja pyykinkuivaushuone rakennettu.
1989: Sisäpihan julkisivun rappaus- ja maalauskunnostus.
1987: Sähkönousut uusittu. Putkisaneeraus.
1979: Lämmönsiirrin hankittu.
Tulevat remontit
2023: Maalausurakka (takuutarkastus). Viemärien osittainen uusinta kellarissa. Tontti- ja pohjaviemärin sukitus. Portin kunnostus.
2024: Maalämpöhankkeen projektin suunnittelu ja kilpailutus. Saunaosaston pintaremontti. Kuivaushuoneen pintaremontti. Ilmanvaihdon nuohous.
2026: Kadun puolen ikkunoiden ja rappujen ulko-ovien huoltolakkaus.
Energialuokka
F (2018)
Tontin koko
1 046 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lisätiedot: Helsingin kaupunki p. 09 310 1691
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Taivallahden peruskoulu n. 500 m, Ressun peruskoulu n. 850 m.
Palvelut: Kaikki keskustan ja Töölön palvelut kävelyetäisyydellä.
K-Market Meclu n. 140 m, Alepa Mechelininkatu n. 400 m, Väinämöisen puisto n. 250 m.
Päiväkodit: Päiväkoti Lapinlahti n. 500 m, Päiväkoti Kamppi n. 800 m.
Liikenneyhteydet
Raitiovaunupysäkki n. 240 m, bussipysäkki n. 250 m, Kampin metroasema n. 1,1 km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Töölö, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Erola Ville

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.