Kerrostalo | 2-3h, k, 2 kph / wc, et.

Albertinkatu 19, Punavuori, Helsinki

Hinta

775 000 €
Tarjouskauppa

Koko

108 m²

Vuosi

1907

Gustaf Estlanderin suunnittelema, vuonna 1907 valmistunut Jugendrakennus ei jää ohikulkijoilta huomiotta. Eikä varsinkaan rakennuksen erkkerilliset nurkkahuoneistot, joista kolmannen kerroksen ikkunoiden takana sijaitsee tämä valoa ja avaruutta täynnä oleva tunnelmallinen koti. Uutta kotia etsittäessä mielessä on usein, että tässä pitäisi olla se jokin erityinen seikka, joka saa ihastumaan ja kodin tuntumaan erityiseltä heti ensimmäisestä käynnistä lähtien. Tässä kodissa näitä seikkoja on useampia. Merkityksellisin ehkä olohuoneen nurkassa sijaitseva, isojen ikkunoiden erkkeri, joka houkuttelee äärelleen ja istahtamaan paikoilleen. Ja huomioimaan huoneiston muut hienot yksityiskohdat; n. 3,5m huonekorkeuden, leveät ikkunalaudat, vanhan lautalattian, kodin rauhallisuuden, täyssaneeratun keittiön, tilavan yhtenä huoneena nykyisellään toimivan eteisaulan, ylellisen kokoisen makuuhuoneen sekä säilytystilojen runsauden. Taloyhtiössä muutamien vuosien takaisen linjasaneerauksen jälkeen on suunniteltu seuraavaksi ullakkorakentamista ja tämän myötä myös rakennuksen hissittömyyteen saattaisi tulla muutos. Nämä hankkeet ovat suunnitteluasteella, äänestys asiasta taloyhtiössä on tämän vuoden loppupuolella. Tällä erää talossa eletään rauhallista, suurten remonttien jälkeistä aikaa ja nautitaan maltillisesta vastikkeesta, johon taloyhtiön korkeahkoilla vuokratuloilla on vaikutuksensa. Sijainti eläväisessä Punavuoressa palveluiden, kivijalkakauppojen, ravintoloiden ja kahviloiden äärellä, viereistä Sinebrychoffin puistoa unohtamatta, ei voisi olla cityelämää rakastavalle parempi. Sinulle, teille kahdelle, tai teille kaikille. Jos tämä koti tuntuu olevan se oikea, niin olethan yhteydessä lisätiedoista ja esittelystä kysyäksesi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21692067
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2-3h, k, 2 kph / wc, et.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
108 m²
Kokonaispinta-ala
108 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneisto YJ:n mukaan 2h + k, 108m2.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/5
Rakennusvuosi
1907
Käyttöönottovuosi
1907
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Tarjouskauppa
on vakiintunut kauppatapa, jossa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Hinta

Lähtöhinta ilman velkaosuutta

772 535,28 €

Velkaosuus

2 464,72 €

Velaton lähtöhinta

775 000,00 €

Viimeisin tarjous

-

Neliöhinta

7 175,93 €/m²

Vastike

Hoitovastike

486,00 € / kk

Pääomavastike

81,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

567,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesimaksu kulutuksen mukaan, ennakkomaksu, 20 € / hlö / kk. Jokaisessa asunnossa on oma vesimittari. Maksu tarkistetaan kerran vuodessa.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Tilojen kuvaus
Eteisaulan lattia: Tammiparketti, Timberwise. Pienemmän eteisen lattia: Laatta.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Verhotangot, pyykinpesukone, kiinteät valaisimet.
Kohteen lisätiedot
Toimeksiantajat ovat suorittaneet osakasmuutostyön / huoneistoremontin vuonna 2021. Purku-ja aloituskatselmus suoritettu 2.8.2021 ja lopputarkastus on suoritettu 9.11.2021. Muutostyöt on tehty hyvää rakennustapaa noudattaen. Märkätilat ovat entiset ja uusittu LVIS-remontin yhteydessä (2016-2017). Keittiö on uusittu ja rakennettu entiseen keittötilaan. Ikkunalaudat ja smyygit korjattu ja maalattu. Ison eteisen lattia on uusittu vanhan lautalattian päälle, jonka päällä oli aiemmin vanha parketti. Nyt lautalattian päällä on parketti. Äänieristyksestä huolehdittu. Oh lattia hiottu ja lakattu, seinät hiottu ja maalattu. Mh lattia hiottu ja lakattu, seinät hiottu ja maalattu. Pikku eteinen on laatoitettu ja listoitettu. Keittiön lattia tasoitettu ja lakattu, seinät hiottu ja maalattu, sähkötyöt tarvittavin osin saneerattu. Kts. olennaiset tapahtumat tilikaudella 1.1.-31.12.2022.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
Kuivaava pesukone (Siemens). Lattia- ja seinäpinnoitteet: kuultolakattu puu, maali. Keittiön taso: kivi. Kiinteät valaisimet.
Lattiamateriaalit: lauta
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin, mikroaaltouuni
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
2 kph/wc. Molemmissa suihkuseinät, peili, kylpyhuonekaapisto, wc-istuin, bideesuihku, pyyhekuivain, lattialämmitys. Lattia- ja seinäpinnoitteet: laatta / laatta.
Olohuoneen kuvaus
Lattia- ja seinäpinnoitteet: kuultolakattu puu, maali.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattia- ja seinäpinnoitteet: kuultolakattu puu, maali.
Kattotyypin kuvaus
Pelti
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
HSI Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy Jari Johansson Ratakatu 1b A 7, 00120 Helsinki 045 7731 1043
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiössä asukkaiden käytössä: kellarikomero, vinttikomero. Muut säilytystilat: urheiluvälinevarasto.
Tehdyt remontit
2001 Katon pinnoitus ja korjaus. 2002 Pihajulkisivujen ja tuuletusparvekkeiden korjaus. 2004 Pihan kunnostaminen. 2005 Putkiston kuntotutkimus. 2008 Kadunpuoleisten julkisivujen kuntotutkimus ja kulmatornin peruskorjaustyöt. 2009 Kadunpuoleisten julkisivujen kunnostustyöt. 2010 Katutason julkisivun ovien ja ikkunoiden vaihto. 2011 Vesikaton tiivistys ja tuuletusläpivientien asennus. Huoneistokorjauksia vesivuotojen jäljiltä. F 65 huoneiston lämminvesiboileri vaihdettu. 2013 Pihanpuolen kourujen ja syöksyjen korjaus sekä saattolämmityksen asennus. 2014 Katon korjausta. Hankesuunnitelma: Vesijohtojen, viemäreiden ja sähköasennusten uusimiseen valmistautuminen. Selvitys ullakkorakentamisen mahdollisuuksista. 2015 Linjasaneerauksen suunnittelun aloitus. Lukituksen uusinta iLoq. Hormistokartoitus ja kuvaus. Mittauspiirustukset ja huoneistoalojen laskenta. 2016-2017 LVIS-saneeraus (vesijohdot, viemäröinti, sähköt, tietoliikenne, poistoilmahormit ja lämmönjako). 2017 Kellarin perusparannus: pyörä- ja välinevarastojen, kellarikomeroiden ja liiketilojen kosteuseritykset, lattiavalut, pinnat, ilmanvaihto (osa LVIS- hanketta). 2018 Liiketilan 2-3 kunnostus ravintolakäyttöön. 2018 Vesikaton paikkauksia. 2020-2021 Suoritettu Vuokrahuoneisto F65:n täysremontti, mm. lattiarakenteiden kunnostus. 2021 Kellarin ilmanvaihdon parantamisen LVI-suunnitelman laatiminen. Putkiremontin takuutarkastusten tekeminen sukituksen, paloturvallisuuden ja kellarin ilmanvaihdon osalta. 2022 Kaukolämpökeskuksen korjaus. Kellarin ilmanvaihdon parantaminen. Ulko-ovien hionta ja lakkaus. Kellarin vesivahingon korjaus (kuivauspatterin vuoto). Ullakon suunnittelu ja uusien vaatimusten päivitys suunnitelmiin rakennuslupaa varten. Porttikongin maalaus naapuritaloyhtiön julkisivu-urakan yhteydessä. Uppopumppujen asennus liiketilaan ja pyörävarastoon sulamisvesien poistoon. Sisäpihan ja katuosuuden pikeäminen. Albertinkatu 17:n ja 19:n rajapintojen siistiminen porttikongissa.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys 2023-2027: Laajan LVIS urakan jälkeen merkittävin hanke on ullakkoasuntojen rakennuttaminen ja siihen liittyvä hissien jälkiasennus. Rakennusoikeuden myynnillä pienennettäisiin velkaosuuksia, parannettaisiin energiatehokkuutta, uusittaisiin katto ja saataisiin lisää vastikkeellisia neliöitä jakamaan talon kiinteitä kustannuksia. Vaihtoehtona on ottaa lisää velkaa katon uusimiseen. Yhtiökokous teki 2016 periaatepäätöksen ullakon rakennuttamisesta. Suunnitellut toimenpiteet vuosille 2023-2027: Ullakko: Ullakkoasuntojen ja jälkiasennushissien rakentaminen. Vesikatto: Vesikaton uusiminen ja yläpohjan korjaus ullakkohankkeen yhteydessä tai erikseen, mikäli ullakkorakentaminen ei toteudu. Sisäpiha: Pihan viihtyisyyden parantaminen mahdollisen ullakkohankkeen yhteydessä ( valaistus, istutukset, grilli, kiveys ). Ulko-ovet: Julkisivun puoleisten ulko-ovien sävytys. Portaikot: Portaikkojen maalaaminen. Lämmitysjärjestelmä: Lämmitysjärjestelmän kuntokartoitus, vaihtoehtoisten lämmmitysmuotojen selvitys. Kellarin ilmanvaihto: Tarkkailu ja 2022 tehtyjen korjausten täydentäminen, seinien ja lattioiden pintavaurioiden korjaaminen. Poistoilmahormit: Poistoilmahormien sukituksen liitosten korjaaminen (LVIS-urakan korjaukset). Paloturvallisuus: Palokatkojen tiivistäminen (LVIS-urakan korjaukset) kartoitus ja osa tiivistyksistä tehty.
Energialuokka
D (2018)
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Helsingin Albertinkatu 19

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Päiväkodit: Rööperi 220m, Roba 350m. Ala-asteet: Snellman 220m, Tehtaankatu 750m. Ressun peruskoulu (1-9 luokat ja lukio) 850m. Helsingin yliopisto 1,4km. Korkeakoulu Hanken 1,3km.
Palvelut: Lyhyen kävelymatkan päässä kattavat keskustan palvelut, mm. ruokakaupat, kivijalkakaupat, kahvilat, ravintolat, posti yms.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Punavuori, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Käyhkö Tea

Senior Broker, BA, MA, LKV

Snellman Sotheby's International Realty

Snellman Sotheby's International Realty

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.