Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Kerrostalo | 3h + avok + kph + r.parv (yj.3h + kt)

Teollisuuskatu 30, Konepaja, Vallila, Kallio, Pasila, Helsinki

Hinta

338 000 €

Koko

55,5 m²

Vuosi

2018

Huoletonta asumista Konepajalla Ylimmän kerroksen valoisa kolmio, jonka hyvä pohjaratkaisu kannattaa kokea paikan päällä. Tässä asunnossa ei hukkaneliöitä ole. Kauniissa avokeittiössä on tyylikkäästi integroidut Siemensin laadukkaat kodinkoneet. Puustellin vaaleat korkeakiilto keittiökaapistot, lasitettu välitila ja musta työtaso luovat yhdessä näyttävän kontrastin keittiöön. Esteettömässä kylpyhuoneessa on hyvin tilaa myös kodinhoidolle sekä mahdollisuus lisätä työtaso ja kaapistoja. Yhdistetty olohuone ja ruokailutila on kalustettavissa monella eri tavalla, sillä kaapeli-pistorasia löytyy kahdelta seinältä. Näkymät asunnosta avautuvat sisäpihalle pohjoiseen päin, joten keskipäivän aurinko ei kuumenna asuntoa. Huoneistoon kohdistuu lunastamaton tonttiosuus, joka on mahdollista lunastaa vuosittain tai vaihtoehtoisesti maksaa tontin vuokravastiketta kuukausittain. Myytävän huoneiston tonttiosuuden lunastushinta on ollut vuonna 2022 noin 50 500,00 euroa. Konepajalla yhdistyvät moderni ja kulttuurihistoriallinen rakentaminen tyylikkäällä tavalla. Alue on samaan aikaan nuorekas, perheystävällinen ja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kaikki kattavat palvelut sekä kulttuuri- ja viihdetarjonta ovat kävelyetäisyydellä. Viereisen Train Factoryn viihdetarjonta laajenee keväällä mm. elokuvateatterilla. Lähistöllä on perheen pienimmille useita päiväkoteja sekä leikkipuistoja. Viereisessä Konepajan leikkipuistossa alueen lapset kohtaavat leikkien äärellä. Läheisestä kauppakeskus Triplasta löydät kattavat monipuoliset palvelut ja lyhyen matkan päässä sijaitsee myös Linnanmäen huvipuisto. Liikenneyhteydet kätevästi Pasilasta junalla tai aivan vierestä raitiovaunulla ja bussilla. Autolla liikkuvilla on mahdollisuus vuokrata käyttöönsä myös autohallipaikka, jonne kulku on suoraan hissillä. Taloyhtiössä on hyvät säilytystilat lastenvaunuille, polkupyörille sekä kellarissa oma reilunkokoinen verkkovarasto. Viereisen talon sauna on käytössä saunavuoron omaaville. Täällä asut useita vuosia ilman remonttihuolia! Asuntoa esitellään ainoastaan yksityisesittelyin. Olethan yhteydessä ja varataan sinulle sopiva esittelyaika. Eetu Tapio | LKV, KiLAT 0400 715 492 | eetu.tapio@neliotliikkuu.fi IG @realeetutapio "Helppoa, rentoa ja asiantuntevaa palvelua”

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21792566
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + avok + kph + r.parv (yj.3h + kt)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
55,5 m²
Kokonaispinta-ala
55,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
5/5
Rakennusvuosi
2018
Käyttöönottovuosi
2018
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

338 000,00 €

Velaton hinta

338 000,00 €

Neliöhinta

6 090,09 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei

Tontin vuokravastike

260,85 € / kk

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

327,45 € / kk

Tontin vuokravastike

260,85 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

588,30 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

18,00 € / hlö / kk

Saunamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu tasataan huoneistokohtaisen vesimittarin lukeman perusteella. Huoneistoon kohdistuu lunastamaton tonttiosuus. Osakkaalla on mahdollisuus lunastaa tonttiosuus vuosittain tai vaihtoehtoisesti maksaa tontin vuokravastiketta kuukausittain. Myytävän huoneiston tonttiosuuden lunastushinta on ollut 9/2022 noin 50 500,00 euroa.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Kohteen lisätiedot
Yhtiökokouksessa 4/2023 on päätetty myöntää hallitukselle valtuus periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden hoitovastikkeen määrä. Hallituksella on myös valtuus määrittää pääomavastikkeen taso tarvittaessa esimerkiksi viitekoron merkittävän muutoksen vuoksi tai lainalyhennysten alkamisen vuoksi. Tonttiosuus on mahdollista lunastaa vuosittain 30.9. Kts yhtiöjärjestys 8 §. Kts. yhtiöjärjestyksen 17 § liittyen autohalli- ja ja moottoripyöräpaikan hallintaan oikeuttavan osakkeen lunastusmenettelyyn.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Integroidut Siemensin laadukkaat kodinkoneet (induktioliesi, monitoimi-kalusteuuni (pyrolyysipuhdistus), mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi/pakastin) ulosvedettävä liesituuletin (SwegonCASA). Puustellin keittiökaapistot (valkoinen korkeakiilto). Työpöytätaso musta laminaatti (Basalt Slate), vaativaankin käyttöön soveltuva, joka kestää kuumuutta. Lattiapinnat; 3-sauvalautaparketti, (Kährs Tammi Sorrento Matt), valkomattalakattu. Seinäpinnat; maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen varustus; lattialämmitys, suihkuseinä, peilikaappi pistorasialla ja integroidulla LED-valaisimella, allaskaappi (mattavalkoinen), pyykkikaappi (mattavalkoinen), pesukoneliitäntä, pyyhekuivain. Lattialaatta; TH Betoni anthracite 10x10. Seinälaatat; TH Betoni white 30x60. Tehosteseinä; TH Betoni anthracite; 30x60. Katto; tervaleppäpaneeli, kalliohöyläys (LED-valot). Kylpyhuoneessa on hyvin tilaa ja mahdollista lisätä työtaso ja kaapistoja
Olohuoneen kuvaus
Lattiapinnat; 3-sauvalautaparketti, (Kährs Tammi Sorrento Matt), valkomattalakattu. Seinäpinnat; maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiapinnat; 3-sauvalautaparketti, (Kährs Tammi Sorrento Matt), valkomattalakattu. Seinäpinnat; maalattu.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
SKH-isännöinti Oy Beckerintie 8, 00410 Helsinki Markku Kulomäki asiakaspalvelu@skh.fi p. 09 530 8860
Huolto
Kiinteistöpalvelut JOP Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: sauna, kellarikomero, ulkoiluvälinevarasto, pesutupa, lastenvaunuvarasto, Kaapeli TV, tietoliikennejärjestelmä: DNA Welho taloyhtiölaajakaista 10M, Ilmanvaihtojärjestelmä; koneellinen.

Tehdyt remontit
2021; sähköautojen latausvalmiuden rakentaminen autohalliin, 2019; vuositarkastus, 2010; ulkoalueiden kasvuun lähtötarkastus.
Tulevat remontit
2024; ilmanvaihdon puhdistus ja säätö, kylmäkoneiden huollot, 2027; jäte- ja sadevesiviemäreiden huuhtelu ja kuvaus, sekä salaojalinjaston kuvaus, 2027; lämmönjakolaitteiston tarkastus, 2028; energiatodistuksen uusiminen (vanhenee 4/2028), 2033; hissin kuntoarvio.
Energialuokka
C (2013)
Tontin koko
1 204 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
LähiTapiola Tontit I Ky
Tontin vuokra-aika päättyy
20.6.2066

Asunto Oy Helsingin Valter

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Vallila, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapio Eetu

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.