Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Kerrostalo | 2h, kt, s, terassiparveke

Azorienkuja 3, Jätkäsaari, Helsinki

Hinta

299 000 €

Koko

52 m²

Vuosi

2021

Tule ja ihastu tähän upeaan asuntoon, jonka tilava kylpyhuone, oma sauna ja iso lasitettu parveke puistoon tekevät asumisesta erityisen mukavaa. Tämä moderni ja hyväkuntoinen kaksio tarjoaa ihanteellisen pohjaratkaisun, jonka ansiosta koti on käytännöllinen ja tilavan tuntuinen. Ihastuttavat koko seinän korkuiset ikkunat tuovat luonnonvaloa sisään ja luovat avaran tunnelman. Asunnon sisustuksessa on käytetty vaaleita sävyjä, jotka luovat rauhallisen ilmapiirin. Asunnon tilava kylpyhuone ja oma sauna tarjoavat iloa arjen keskelle ja lähes terassin kokoinen lasitettu parveke puolestaan avaa kauniit näkymät Hyväntoivonpuistoon. Vuonna 2021 valmistunut kerrostaloyhtiö on moderni, uudehko ja hyväkuntoinen. Taloyhtiössä on yhteisiä tiloja, kuten suuri pihaterassi, joka tarjoaa loistavan paikan sosiaalisille tapaamisille. Lasitetusta parvekkeesta avautuu avoin näkymä, joka on rauhoittava ja inspiroiva. Taloyhtiön piha-alue on hyvin hoidettu ja viihtyisä, ja se istuu saumattomasti ympäröivään puistomaiseen maisemaan. Asunto sijaitsee suositulla alueella Helsingissä, Jätkäsaaressa, jonka tämä osa on tunnettu lisääntyvistä palveluistaan ja merellisestä ympäristöstään. Kävelyetäisyydellä sijaitsee useita kauppoja, kouluja ja muita palveluita, jotka tekevät arjesta sujuvaa ja mukavaa. Alueen laajat viheralueet ovat ihanteellisia lenkkeilyyn tai kävelyretkiin. Tämä ihana koti vapautuu nopeasti tarvittaessa, joten se soveltuu erinomaisesti niin ensiasunnon ostajille kuin sijoittajillekin ja miksei pienille perheillekin. Kutsun teidät lämpimästi tutustumaan tähän ainutlaatuiseen asuntoon. Nyt on oikea hetki ottaa askel kohti uutta unelmakotiasi! Tea Granlund kiinteistönvälittäjä LKV, partner 040 561 6116 tea@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21844373
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, kt, s, terassiparveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
52 m²
Kokonaispinta-ala
52 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/5
Rakennusvuosi
2021
Käyttöönottovuosi
2021
Vapautuminen
Muu ehto: 1kk kaupasta

Hinta

Myyntihinta

299 000,00 €

Velaton hinta

299 000,00 €

Neliöhinta

5 750,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

353,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

353,60 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Vesivastiketta peritään ennakkoon ja tasauslaskutus suoritetaan kerran vuodessa, 28.2. lukemilla. Huoltoyhtiö lukee vesimittarit. Osakkaan vaihtuessa tehdään vesitasauslaskutus. Vesitasaus kylmä vesi 4,31 m3, lämmin vesi 12,58 m3.

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Saunamaksu 15,00 / kpl Autopaikkavuokra 110,00 / kpl Autopaikkavuokra P-Atlas 55,00 / kpl Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Kotivakuutus omien sopimusehtojen mukaisesti. Ostaja maksaa varainsiirtoveroa 1,5 % velattomasta kauppahinnasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Seinät valkoiset, maalatut. Kylpytilassa ja keittiössä laatta. Lattiat tammea, (Misty Grey TreS), märkätilassa laatta. Parvekkeen lattialla puutralli. Katot valkoiset, kylpyhuoneessa/saunassa leppäpaneeli.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
koneellinen poistoilma
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, teräsbetoni
Keittiön kuvaus
Valkoiset kaapistot, harmaat laminaattitasot, valkoinen välitilan laatta. Kodinkoneet integroitu: Jääkaappi/pakastin, induktioliesi, uuni, liesikupu, astianpesukone, paikka mikrolle. Lattia tammiparkettia, seinät maalatut.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilava ja raikas kylpyhuone, jossa valkoinen seinälaatta, antrasiitinharmaa lattialaatta, paneloitu katto. Pesuallas, allaskaappi, peilikaappi, suihku, lasinen suihkuseinä, lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Saunassa Harvian sähkökiuas, lauteet ja katto leppäpaanelia, lattia tummanharmaata laattaa.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen ja avokeittiön väliin jää mukava paikka ruokapöydälle. Toisessa päässä olohuonetta on iso koko asunnon levyinen lasitettu parveke. Tammiparketti, seinät maalattu valkoisiksi.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneessa valkoinen vaatekaapisto, tammiparketti, valkoiset seinät.
Säilytystilojen kuvaus
Tilava kellarikomero, ulkoiluvälinevarasto, kaappeja
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi
Isännöitsijän yhteystiedot
Fluxio Isännöinti Oy Tekniikantie 2 02150 ESPOO Johanna Remes 010 339 0533 Sähköposti www.fluxio.fi/apua
Huolto
Pestone Yhtiöt Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Hitas.

5 § Yhtiön välittömässä hallinnassa olevissa tai osakkaiden hallitsemissa tiloissa ei saa tupakoida.
Muuta: Pesutupa, kuivaushuone, kerhohuone, sauna, väestönsuojat, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarasto
Tehdyt remontit
Tieto päivältä 07.03.2023
As Oy Helsingin Azorienkujan kesällä 2021 aloitetut rakennuksen keskeneräiset työt ovat vielä kesken ja ATT on luvannut tehdä nämä työt kuntoon kevään 2023 aikana. Urakoitsijan toimii Stara. Samanaikaisesti taloyhtiössä tehdään vuosikorjaustöitä, jotka perustavat osakkaiden omiin arvioihin ja yhtiön insinööritoimisto Afryltä (ent. Vahanen) tilaamiin kartoituksiin. Toisen takuuvuoden takuutöiden aloitus on keväällä 2023. Insinööritoimisto Afryn toimesta suoritetaan osakehuoneistojen takuu- ja korjaustöiden lopputarkastus, kun ATT on saanut työt valmiiksi. Rakennusaikaisen keskeneräisten töiden tarkastuksen tekee Eerika Consulting Oy, kun ATT on saanut työt valmiiksi. Hallitus on päättänyt, että kunnossapitotarveselvitys KPTS laaditaan sen jälkeen, kun ATT on saanut kaikki keskeneräiset työt valmiiksi.
Kohteen pääurakoitsija, Rakennustoimisto V.O. Mattila on laittanut 23.2.2021 vireille konkurssihakemuksen. Helsingin Asuntotuotantotoimisto on ottanut vastuulleen rakennuttajalle kuuluvat yksi-kaksivuotistakuukorjaustyöt. Lisäksi Asuntotuotanto on antanut erillistakuita V.O. Mattilan nimissä.
Varsinainen yhtiökokous pidettiin 17.05.2022 Kokouksessa käsiteltiin yhtiöjärjestyksen määräämät asiat sekä selvitettiin hallituksen näkemys viiden vuoden kunnossapitotarpeesta. Yhtiökokouksessa päätettiin myöntää vastuuvapaus ylimääräisessä yhtiökokouksessa 28.9.2021 valitulle hallinnon luovutuksen jälkeiselle hallitukselle. Yhtiökokous päätti, ettei edeltävälle isännöitsijälle eikä rakennusaikaiselle hallitukselle myönnetä vastuuvapautta.
Helsingin käräjäoikeudelle tehty vaatimus 04/2023, että rakentamisvaiheen RS-takausta ei saa vapauttaa
Energialuokka
B (2018), Voimassa 17.02.2031 saakka.
Tontin koko
2 252 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki www.hel.fi/kaavoitus p. 09 3101 673
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
130 757,44 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2080

Asunto Oy Helsingin Azorienkuja

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
20 kpl Isabella-korttelin pysäköintihallissa ja 13 kpl Atlantinkaaren pysäköintihallissa

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Jätkäsaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Granlund Tea

Kiinteistönvälittäjä LKV, Partner

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.