Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Kerrostalo | 3h, avokeittiö, kph, s, wc ja lasitettu parveke (yj:n muk. 3h + k + s)

Tupalantie 8, Järvenpää, Järvenpää

Hinta

338 000 €

Koko

76 m²

Vuosi

2020

Uudenveroista ja modernia asumista Järvenpään keskustassa! Tämä muutama vuosi sitten valmistunut koti kätkee sisälleen fiksusti suunnitellut ja toteutetut neliöt. Avara ja käytännöllinen koti on helppo sisustaa mieleisekseen. Pinnat ovat edelleen uudenveroisessa kunnossa ja materiaalivalinnoissa ei ole tingitty. Kodin sydän on ehdottomasti valoisa olohuoneen ja keittiön yhdistelmä, jonka jatkeena on lasitettu parveke. Kaunis saarekkeellinen avokeittiö kokonaisuus on monen sisustajan suosikki, sillä täällä kaikelle on oma paikkansa. Ruokailuryhmä istuu hienosti saarekkeen taakse ja tilaa löytyy isommallekin pöytäryhmälle. Kodin molemmat makuuhuoneet on hyvän kokoisia ja niistä löytyy mukavasti säilytystilaa. Kylpyhuoneessa on tilaa pesutornille ja oman saunan löylyissä rentoudut vuoroja varaamatta silloin, kun sinulle sopii. Erillinen wc tekee arjesta sujuvampaa. Tässä kodissa viihdyt myös helteellä huoneistokohtaisen jäähdytyksen ansiosta. Hyvin hoidettu taloyhtiö sijaitsee omalla tontillaan. Upea pihakansi kutsuu asukkaat viihtymään. Huoneiston ostajalla on myös etuosto-oikeus auton pihapaikkaan 4000 euron hinnalla. Tule ihastumaan kotiin, jossa kaikki elementit on kohdillaan. Hyvin hoidettu taloyhtiö, jossa asioita hoidetaan yhteisöllisesti ja tarkalla otteella. Loistava sijainti Järvenpään keskustassa, lähellä kaikkia palveluita, rantapuistoa ja juna-asemaa. Täällä on asuminen tehty helpoksi ja siksi kohdetta on helppo suositella sinkuille tai pariskunnille ikään katsomatta. Tämän kodin tunnelman voi kokea vain paikan päällä joten lämpimästi tervetuloa! Myynti ja esittelyt: Katja Lampinen kiinteistönvälittäjä LKV, partner Bo LKV Helsinki, Ullanlinna p. 044 2433 744 I katja@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21854986
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, avokeittiö, kph, s, wc ja lasitettu parveke (yj:n muk. 3h + k + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
76 m²
Kokonaispinta-ala
76 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/8
Rakennusvuosi
2020
Käyttöönottovuosi
2020
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

338 000,00 €

Velaton hinta

338 000,00 €

Neliöhinta

4 447,37 €/m²

Vastike

Hoitovastike

243,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

243,20 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

24,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
- Vesimaksu on ennakko ja tasataan mittarin mukaan - Käyttösähkö kulutuksen mukaan/ oman sähkösopimuksen mukaisesti - Kotivakuutusmaksut omien sopimusehtojen mukaisesti - Varainsiirtovero 2 % velattomasta kauppahinnasta - Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit. Vedenkulutuksen tasauslaskutus tehdään vuosittain. Mahdollisten ylimääräisten tasauslaskujen osalta mm. osakasmuutosten yhteydessä, tulee osakkaan toimittaa mittarilukemat isännöitsijälle laskutusta varten. - Hallituksella on valtuudet tarvittaessa periä tai jättää perimättä enintään kahden (2) kuukauden hoito- ja / tai rahoitusvastiketta vastaavan summan. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Kohteen lisätiedot
Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen, LTO, huoneistokohtainen viilennys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy/ Pasi Puustinen Turvalaaksonkaari 2, 3. krs, 01740 Vantaa pasi.puustinen@kiinteistotahkola.fi p. 020 7488 272
Huolto
Laten KH-palvelut Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Kellarikomero, Hissi
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 25 Autohallipaikkoja: 20

Tehdyt remontit
Rakennuttaja suorittanut vuosikorjauksia tilikauden aikana ja jatkaa vuosikorjauksien suorittamista myös tilikauden 2023 aikana. Hallitus valvoo tilikauden 2023 aikana rakennuttajan vuosikorjauksia.
Tulevat remontit
Talo on valmistunut elokuussa 2020 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin.

Taloyhtiön hallitus tekee selvityksiä sähkö- ja hybridiautojen latausmahdollisuuksista autotalli- halli- ja pihapaikkojen osalta. Hallitus valvoo tilikauden 2023 aikana rakennuttajan vuosikorjauksia.

Rakennuttajalla on yhtiötä kohtaan 10 vuoden takuu piilevien virheiden ja puutteiden osalta.
Energialuokka
B (2018), Voimassa 16.11.2028
Tontin koko
1 924 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Tiedustelut Järvenpään kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Järvenpään Tupalinna

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikka myydään erikseen 4000 euron hintaan, autopaikka nro 24, osakkeet nrot 24999-24999, pinta-ala 12,5 m2, hoitovastike 10 €/kk (0,80 €/m2).
Autopaikat omilla osakesarjoilla. Toteutettuja autopaikkoja 45 kpl, joista autohallipaikkoja 20 ja pihapaikkoja 25.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Järvenpää

Asuinalueena Järvenpää

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lampinen Katja

kiinteistönvälittäjä LKV, partner

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.