View of Järvenpää

Asuinalueena Järvenpää

Onko haaveissasi asunto alueelta Järvenpää? Tutustu alueeseen

Järvenpää sijaitsee Uudenmaan maakunnassa vain vajaan 40 km päässä Helsingistä. Järvenpään kokonaispinta-ala on vain 39,93 km² ja se onkin Suomen kolmanneksi tiheimmin asutettu kaupunki. Järvenpäästä tuli kaupunki jo 1967 ja vuoden 2017 alussa Järvenpään asukasluku oli 41 700 ihmistä.

Järvenpään asuinalueet

Järvenpää on rakentunut kiinteästi Suomen pääradan varrelle. Hyvinkäälle pääsee myös Tuusulan- ja Lahdenväylää. Myytävät asunnot Järvenpäässä ovat monipuolinen kattaus eri-ikäisiä rivi- ja kerrostaloja sekä uudehkoja omakotitaloja. Hintataso vaihtelee vajaan 400 000 euron isoista omakotitaloista muutaman kymppitonnin maksaviin kerrostalokohteisiin.

Millaista on asua Järvenpäässä?

Järvenpää on tullut tunnetuksi taiteilijoiden kotikaupunkina. Noin kaksi kilometriä Järvenpään keskustasta sijaitsevan Tuusulanjärven taiteilijayhteisöksi kutsutun alueen elämään pääsee tutustumaan kesäisin sen monissa museoissa. Yhteisön kuuluneita taitelijoita olivat Jean Sibelius, Juhani Aho ja Eero Järnefelt. Sittemmin järven rannalla on asunut mm. säveltäjä Joonas Kokkonen.

Urheilussa Järvenpää on kunnostautunut mm. painissa. Erilaisten kamppailulajien lisäksi kaupungissa voi harrastaa pesäpalloa, jalkapalloa, koripalloa sekä ringetteä. Järvenpäässä on 12 alakoulua, kolme yläkoulua ja yksi lukio sekä Validia ammattiopisto.

Lue lisää

Järvenpää: 478 myytävää asuntoa

Asuntojen hinnat alueella Järvenpää

Neliöhinta
2907 €/m²
Markkinointiaika
80 vrk

Kiinnostaako asuntojen hintakehitys?

Tilaa sähköpostiisi asuntomarkkinakatsaus alueeltasi.