Sp-Koti Espoo Tapiola CMH | CMH-Koti Oy

Kerrostalo | Oh-rt + kt + 2mh + s + kph / khh / wc + erillis-wc + iso lasitettu parveke + var

Länsituuli 10, Tapiola, Espoo

Hinta

650 000 €

Koko

82,5 m²

Vuosi

2021

ELEGANTTI TILAVA KOLMIO ISOLLA LASITETULLA PARVEKKEELLA TASOKKAASSA HISSILLISESSÄ KERROSTALOSSA TAPIOLAN YDINKESKUSTAN YLÄPUOLELLA. KÄYNTI SISÄKAUTTA OSTOSKESKUKSEEN METROASEMALLE, BUSSITERMINAALIIN JA PARKKIHALLIIN. Huoneistossa on kaunista avaraa yhtenäistä tilaa oleiluun, ruokailuun ja ruuanlaittoon. Keittiössä on upeat kivitasot ja tyylikkään sävyiset kalusteet. Työskentely- ja säilytystilaa on runsaasti. Ruuanlaitto on mahdollista ilman ahtauden tunnetta. Keittiön viereen olohuoneen puolelle mahtuu ruokailuryhmä jopa kahdeksalle henkilölle. Olohuoneessa on tilaa kunnolliselle sohva- ja TV-kalusteille. Olohuoneen jatkeena on suurikokoinen lasitettu eteläparveke, johon voit loihtia oman viihtyisän oleskelutilasi ja vehreän parvekepuutarhasi. Parvekkeella on vekkiverhot valmiiksi asennettuina ja myös hyödyllinen varastotila. Tällä parvekkeella viihtyvät sekä ihmiset että kasvit. Makuuhuoneessa on tilaa tavanomaista leveämmälle parivuoteelle. Makuuhuoneen yhteydessä on vaatekomeroita ja vaatehuone. Myös toinen makuuhuone on reilun kokoinen ja siellä on vaatekomeroita. Huone sopii niin työ-, lasten- tai vierashuoneeksi. Säilytystilaa on lisää eteisessä, jossa on isot peililiukuovikaapistot vaatteille ja siivoustarvikkeille. Kylpyhuone on tyyliltään ja sävyiltään hienostunut ja ainutlaatuinen. Suihkunurkkaus on tilava, ja kauniit allaskalusteet ja seinä-wc-istuin ovat laadukkaita. Kylpyhuoneesta on näkymä lasiseinän takana olevaan tyylikkääseen vaaleaan löylyhuoneeseen, jossa leveälankkuiset lauteet ja Tulikiven valkoinen kiuas. Kylpyhuoneessa lisäksi tilaa pesutornille ja pyykeille. Asuminen on huoletonta ja helppoa vuonna 2021 valmistuneessa rakennuksessa. Hoitovastikekin on edullinen. Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen kaupunkikotiin rauhallisessa ympäristössä kattavien palveluiden yläpuolella. Mikäli oma asuntosi on vielä myymättä, saat minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Ukkohauentie 11-13B, 02170 Espoo Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21916094
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh-rt + kt + 2mh + s + kph / khh / wc + erillis-wc + iso lasitettu parveke + var
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
82,5 m²
Kokonaispinta-ala
82,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistoselitelmä on yhtiöjärjestyksen mukaan 3h+kt+s. Asuintilojen pinta-alaksi on tässä myynti-ilmoituksessa ilmoitettu 82,5m2 yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan. Edellä mainitut pinta-alat saattavat tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennusten todelliset pinta-alat voivat siten olla myynti-ilmoituksessa mainittuja pinta-aloja merkittävästi pienempiä tai suurempia. Kohteen pinta-ala ei ole tarkastusmitattu.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
5/10
Rakennusvuosi
2021
Käyttöönottovuosi
2021
Vapautuminen
Muu ehto: 30.4.2024 mennessä tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

220 606,77 €

Velkaosuus

429 393,23 €

Velaton hinta

650 000,00 €

Neliöhinta

7 878,79 €/m²

Vastike

Hoitovastike

325,88 € / kk

Pääomavastike

1 526,25 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 852,13 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Vastikkeiden suuruudet taloyhtiössä: - Asunnot hoitovastike 3,95 euroa/m2/kk - Pääomavastike RL1 1.7.2023 alkaen 18,50 euroa/m2/kk. Lainan pääomavastike sisältää vain korkoja. - Isännöitsijätoimiston mukaan lainanlyhennysten maksu alkaa 31.12.2024 ja arvio tulevasta rahoitusvastikkeesta 1. vuotena on noin 38,30€/m2/kk (lyhennys noin 19,80€/m2 ja korko noin 18,50€/m2) eli noin 3159,75€/kk. Isännöitsijätoimisto painottaa sitä, että kyseessä on arvio ja tulevan pääomavastikkeen määrä on riippuvainen korkotason muutoksista. Lyhennyksiä aletaan veloittamaan rahoitusvastikkeessa 1.7.2024 alkaen. Ensimmäinen lyhennys on 31.12.2024

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Maksujen suuruudet taloyhtiössä - Saunamaksu 20,000 euroa//talous/kk (1krt/vko) - Vesimaksuennakko 20,00 euroa/kpl/kk. Ennakkovesimaksut tasataan vastaamaan todellisia kustannuksia huoneistokohtaisen mittauksen perusteella vuosittain. - Käyttömaksu, pesutupa max 3h/vrk/hsto 2,00 euroa/h - Käyttömaksu, kerhohuone 5,00 euroa/h - Käyttömaksu, kerhohuone + saunavuoro 10€/h Ylimääräiset lyhennykset pankin kuluitta kesä- ja joulukuussa. Lainaosuuslasku tilattava viimeistään lyhennyskuukauden alussa. Muuna aikana pankki perii kulut sen hetkisen hinnaston mukaisesti. Lainaa on mahdollista maksaa alkuperäisistä yksiköistä laskettuna osissa 25%, 50%, 75% tai 100%. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 13.4.2023 päätettiin antaa hallitukselle valtuutus periä tai olla perimättä talousarviosta poikkeavasti 1 kk:n hoitovastike yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa tai salliessa sekä annettiin valtuutus muuttaa pääomavastiketta kokotilanteen muuttuessa. Yhtiökokouksessa päätettiin myös, että lainanlyhennysrahastoa kartutetaan enintään lainanlyhennysten määrällä ja että pääomavastikkeet tuloutetaan siltä osin kuin tuloutus ei johda yhtiölle tuloveron suorttamisvelvollisuuteen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Vaatehuone: Tankoja, hyllyjä, seinät maalattu ja lattia laattaa. Eteinen: Isot peililiukuovikomerot, joissa tilaa vaatesäilytykselle ja siivoustarvikkeille. Seinät maalattu ja lattia laattaa.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: etelään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Kohteen lisätiedot
Tontin 49-12-2-7 pinta-ala on isännöitsijäntodistuksen mukaan 2728m2. Tontin omistavat Asunto Oy Espoon Tapiolan Länsituuli ja Kiinteistö Oy Espoon Raitinkartano omistussuhteessa 50/50. Yhtiöillä on sopimuksia liittyen tonttiin ja sen naapurikiinteistöihin liittyvään infraan ja alueen yhteistoimintaa. joista sovitaan yhteisjärjestelysopimuksessa ja hallinnanjakosopimuksessa. Taloyhtiö on täysin savuton. Tupakointikielto koskee kaikkia taloyhtiön tiloja ja myös sähkötupakointia.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Kohde on valmistunut vuonna 2021 ja pidetty siistinä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesikiertoinen lattialämmitys, huoneistokohtainen ilmanvaihto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiö: Erilliset jääkaappi ja pakastin, integroitu erillisuuni ja mikro, viinikaappi, astianpesukone, induktioliesi, liesituuletin, kivitasot, välitila lasia, seinät maalattu ja lattia isoa laattaa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kph/khh/wc: Peili, käsienpesuallas, bidee-suihku, allaslaatikosto, lämpötanko pyyheliinoille, seinäkaapit, seinä-wc-istuin, suihkuseinä, suihku, pesukoneliitäntä, komero, lasiseinä löylyhuoneeseen päin, seinät kaakelia ja lattia laattaa.
WC-tilojen kuvaus
Erillis-wc: Peili, lavuaariallas, allaslaatikot, seinäkaapit, komero, bidee-suihku, seinä-wc, seinät kaakelia ja lattia laattaa.
Saunan kuvaus
Sauna: Tulikiven näyttävä valkoinen kiuas, seinät paneelia ja lattia laattaa.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone-ruokailutila: Seinät maalattu ja lattia isoa laattaa. Käynti isolle upealle eteläparvekkeelle lasiliukuovista.
Makuuhuoneiden kuvaus
Master Bedroom: Vaatekomerot, käynti vaatehuoneeseen, säleverhot, seinät maalattu ja lattia isoa laattaa. Makuuhuone: Vaatekomerot, säleverhot, seinät maalattu ja lattia isoa laattaa.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Marko Ruokanen Retta Services Oy, Retta Isännöinti Ahventie 4 B 38, 02170 Espoo marko.ruokanen@retta.fi puh. 010 228 2000
Huolto
Tapiolan Lämpö Oy Mäntyviita 2, 02110 Espoo asiakaspalvelu.tl@tl-konserni puh. 020 7505 300
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Isännöitsijäntodistuksen mukaan: Kerhohuone, pesutupa, sauna, huoneistokohtaiset varastot ja kuivaushuone.
Hallinnanjakosopimuksen mukaan asuinrakennus- ja liikerakennusyhtiöllä on yhteinen keskitetty jätetila. Irtaimistovarastot sijaitsevat liikerakennuksen 0. ja 1. kerroksissa. Asuinrakennuksen teknisiä tiloja, ulkoiluvälinevarastoja ym. sijaitsee liikerakennuksen M-, 1- ja 2-kerroksissa.
Asuinrakennuksen pihat sijaitsevat liikerakennuksen katolla 4. kerroksessa.
Taloyhtiössä käytössä moderni One4All-asukassovellus.
Tehdyt remontit
Kohde on valmistunut vuonna 2021.
Tulevat remontit
Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista: Kunnossapitotarpeet määräytyvät huoltokirjan perusteella.

Rakentajan takuukorjaukset ovat huoneistossa vielä osin kesken. Esimerkiksi kylpyhuoneen saumat tulee vielä korjata, ja parvekkeen kotelo tulee maalata uudelleen. Lisäksi jotain pienempiä korjauksia kuten parvekkeen laudoitukseen ja sisäovien karmien muutamiin läikkiin.
Energialuokka
C (2013), Isännöitsijän vahvistuksen mukaan energiatodistus koskee koko rakennusta, jossa sijaitsevat yhtiöt Asunto Oy Espoon Tapiolan Länsituuli ja Kiinteistö Oy Ratinkartano. Energiatodistus on Kiinteistö Oy Ratinkartanon nimellä.
Tontin koko
2 728 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki puh. 09 81621
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Espoon Tapiolan Länsituuli

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Alueen läheisyydessä useita kouluja alakouluista yliopistoon.
Palvelut: Taloyhtiön alapuolella ja vastapäätä sijaitsevat kauppakeskus Länsituuli ja Ainoa, joissa sijaitsee mm. tasokkaat ruokakaupat, ravintolamaailma, kahviloita, lääkäriasemia, apteekki, Stockmann, monipuolisia liikkeitä sekä pakettipalvelujen noutopistekeskittymä. Kävelyetäisyydellä myös Tapiolan kirjasto, Kulttuurikeskus, Espoon kaupunginteatteri, Westendin uimaranta ja Otsolahden venesatama.
Päiväkodit: Alueella ja alueen läheisyydessä useita päiväkoteja.
Liikenneyhteydet
Kohteesta pääsee sisätiloja pitkin metroasemalle, bussiterminaaliin ja parkkihalliin. Nopea ajoyhteys Länsiväylälle, Kehä I:lle ja Helsingin keskustaan. Erinomaiset pyörätieverkostot.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Aimo Park Finland Oy:n hallinnoimasta Tapiola Parkin pysäköintilaitoksesta voi vuokrata autopaikan käyttöoikeuden. Taloyhtiöllä ei ole nimettyjä autopaikkoja eikä vierapaikkoja. Lisätiedot ja hinnat osoitteesta info@aimopark.fi tai www.aimopark.fi.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Tapiola, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ollila Leena

Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI

Sp-Koti Espoo Tapiola CMH | CMH-Koti Oy

Sp-Koti Espoo Tapiola CMH | CMH-Koti Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.