Huoneistokeskus Oulunkylä, Pohjois- ja Itä-Helsinki

Kerrostalo | 2 h, kt, kph, p

Kuninkaantammenkierto 12, Kuninkaantammi, Helsinki

Hinta

248 900 €

Koko

52,5 m²

Vuosi

2018

Tervetuloa Kuninkaantammenkiertoon - ainutlaatuiselle asuinalueelle, joka tarjoaa rauhallista ja luonnonläheistä asumista vain kivenheiton päässä Keskuspuistosta. Nyt tarjolla upea kaksio, joka on kuin uusi ja pohjaratkaisu on loistava. Tämä huolellisesti pidetty kaksio hurmaa ensisilmäyksellä valoisuudellaan ja avaruudellaan. Avoin ja toimiva pohjaratkaisu tekee tästä kodista erityisen houkuttelevan. Moderni ja tyylikäs keittiö tarjoaa runsaasti tilaa ruoanlaittoon ja yhdessäoloon. Olohuoneesta avautuvat isot ikkunat tuovat luonnonvaloa sisään ja tarjoavat upeat näkymät ympäröivään vehreään ympäristöön. Makuuhuone on tilava ja kaapisto tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Kylpyhuone on viimeistelty laadukkailla materiaaleilla ja varustettu kaikilla modernin kodin mukavuuksilla. Asunnon kunto on moitteeton, ja se on kuin uusi. Voit muuttaa sisään ilman remonttihuolia ja nauttia kodin tarjoamasta mukavuudesta heti. Tämän huoneiston osalta on tonttiosuus lunastettu. Tule ja tutustu tähän uuden veroiseen kaksioon, jonka hyvä pohjaratkaisu ja loistava sijainti tekevät siitä täydellisen kodin sinulle. Tämä asunto on mahdollista myös vuokrata. Kun asuntokaupasta on sovittu päätetään asunnon vuokraustoimenpiteet. Kysy lisää kiinteistönvälittäjältäsi/asuntomyyjältäsi, kun sovit esittelyä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21922032
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2 h, kt, kph, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
52,5 m²
Kokonaispinta-ala
52,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiön huoneistojen pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Huoneistojen todellinen asuinpinta-ala voi siten olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä ilmoitettua suurempi tai pienempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
2018
Käyttöönottovuosi
2018

Hinta

Myyntihinta

111 128,48 €

Velkaosuus

137 771,52 €

Velaton hinta

248 900,00 €

Neliöhinta

4 740,95 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

262,50 € / kk

Pääomavastike

1 124,55 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 387,05 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

30,00 € / kk

Saunamaksu

25,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Autopaikkavuokra 105,00 e. Vesimaksu on ennakkomaksu ja lasku tasataan huoneistokohtaisen vesimittarin mukaisen veden käytön mukaan. Hallituksella valtuudet periä tai olla perimättä 1 - 2 kuukauden hoito- ja/tai pääomavastike tai muuttaa pääomavastiketta korkokannan muuttuessa, mikäli taloyhtiön taloudellinen tilanne niin vaatii. Niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50 % huoneiston alkuperäisestä rakennusaikaisesta yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuudeksi (yj 5 §). Huoneistokohtaisen lainaosuuden voi maksaa pois ainoastaan tilaamalla erillisen lainaosuuslaskelman isännöitsijäntoimistosta.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: länteen
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus yhtiöllä
Lunastusoikeus osakkailla
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone
Liesi: keraaminen
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
bidee-suihku, allaskaappi
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Ainoa & Co Oy, PL 181, 01301 Vantaa, Tero Pitkänen/Emännöintitoimisto Aamu, puh. 09 615 07 333, palvelumestari@aamu.io.
Huolto
Kotikatu Kannelmäki.
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Taloyhtiössä on sauna, Talopesula/itsepalvelupesula
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Asuinkäyttö.

Yj 8 §: Tontin lunastaminen. Yhtiöllä on tonttia koskevan maanvuokrasopimuksen mukaisesti oikeus ostaa tontti vuokrakauden aikana tai sen päättyessä. Yhtiökokous voi päättää vuokratontin lunastamisesta kokonaisuudessaan yhtiön omistukseen ja lainan ottamisesta lunastamista varten yhtiökokouksen päättäseeä lunastaa tontti kokonaiseuudessaan tai sen ostamatta oleva määräosa itselleen ottamalla tätä varten lainaa, rahoittamalla kauppa muutoin tai suorittamalla kauppahinta yhtiön omistamista varoista, on kaupan rahoittamiseksi otetusta lainasta, muusta rahoituksesta tai yhtiön omista varoista rahoitettavasta kaupasta yhtiölle aiheutuvat kustannukset katettava pääomavastikkeella C, jota kerätään niiltä asuinhuoneiston/liiketilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajilta, jotka eivät ole suorittaneet huoneistokohtaista lunastusosuuttaan. Muilta osin pääomavastike C määrätään, kuten Yj 6 § on määrätty.

Yj 17 §: Jos autohallipaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretätämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin asuinhuoneiston tai liiketilan hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä ja on yhtiön osakkeenomistajilla oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Lunastusmenettelyssä noudatetaan edellä olevan lisäksi kaikilta muilta osin kulloinkin voimassa olevan asunto-osakeyhtiölain säännöksiä.


Muuta: Lastenvaunuvarasto, kerhohuone.
Tehdyt remontit
KPH ja keittiön kaappien tarkastukset (vauriotarkastukset sisältäen huoneistojen liesituulettimien tehon riittävyyden arvioimisen) 2021, kiinteistön huolto- ja korjaustarkastuskierros (hallituksen ja huollon suorittama) 2021, rakennuttajan vastuulle kuuluvat vuosikorjaukset 2021, rakennuttajan vastuulle kuuluvat vuosikorjaukset 2019 - 2021, autohalli 2018 - 2019, ulkoalueiden kasvuunlähtötarkastus (osa vuositarkastusta) 2018 - 2019, vuositarkastuksen ennakkotarkastus (Eerika Consultint Oy) 2018 - 2019, asuntokauppalain mukainen vuositarkastuskokous 2018 - 2019.
Tulevat remontit
Vuosikorjausten loppuunsaattaminen ja näiden jälkitarkastus, ilmanvaihdon ja lämmityksen järjestelmätasoiset tarkastukset, ilmanvaihtokanavien nuohous ja ilmanvaihdon säätö 2023 - 2024, takuunalaisten koneiden ja rakenteiden tarkastus 2023 - 2025, normaaleja vuosihuoltoja ja -korjauksia 2023 - 2027.
Energialuokka
C (2013)
Tontin koko
2 846 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, puh. (09) 310 1691
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
16 999,20 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Suomen Osatontti Ky
Tontin vuokra-aika päättyy
22.3.2064

Asunto Oy Helsingin Metsätammi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Alueella
Palvelut: Kuninkaantammen palvelut keskittyvät kaupunginosan sydämeen Kuninkaantammenaukiolle, jonne rakennetaan koulu, päiväkoti, kivijalkaliiketiloja ja lähikauppa.
Päiväkodit: Alueella
Liikenneyhteydet
Bussi 52
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autohallipaikat osakkeina.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kuninkaantammi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kaarnakorpi Tiina

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Huoneistokeskus Oulunkylä, Pohjois- ja Itä-Helsinki

Huoneistokeskus Oulunkylä, Pohjois- ja Itä-Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.