Sp-Koti Helsinki Kortteli | Kortteli LKV

Kerrostalo | 3h, avokeittiö, kph, sauna, wc ja lasitettu parveke (Yj:n mukainen 3-4h + kt + s)

Koirasaarentie 21, Kruunuvuorenranta, Laajasalo, Helsinki

Hinta

311 000 €

Koko

78 m²

Vuosi

2016

Tervetuloa tutustumaan Asunto Oy Helsingin Selmaan, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Kruunuvuorenrannan pääkadun varrella Koirasaarentiellä. Nyt myynnissä oleva toisen kerroksen kolmio muuntautuu niin pariskunnan kuin perheen tarpeisiin. Tämänhetkisessä pohjaratkaisussa asunnon keskiössä on avokeittiö isolla saarekkeella, tilava olohuone sekä väljä ruokailutila, jonka ääreen on ihana kokoontua niin ystävien kuin perheen kanssa. Kaksi makuuhuonetta sijaitsevat mukavasti eri puolilla huoneistoa tarjoten rauhaa niin töiden tekoon kuin nukkumiseen. Mikäli teillä on tarvetta kolmannelle makuuhuoneelle, pohjaratkaisu tarjoaa mahdollisuuden rakentaa se helposti lisäämällä väliseinä nykyisen ruokailutilan kohdalle. Vastaava muutostyö onkin toteutettu osassa taloyhtiön vastaavissa huoneistoissa. Erillinen kylpyhuone, sauna ja WC tuovat arkeen toimivuutta ja isossa eteisessä on mukava pukea myös tarvittaessa lasten kanssa. Sijainti Koirasaarentiellä on lyömätön urbaanista kaupunkilaiselämästä nauttivalle. Asut hyvien kulkuyhteyksien varrella ja muutaman vuoden päästä pääset ihailemaan ikkunoista raitiovaunun kulkua ja olet vain vartin päässä kantakaupungista. Ennen sitä julkisilla liikkuvalle kulkeminen on tehty helpoksi. Bussipysäkille on vain muutaman askeleen matka, ja bussilla pääset kätevästi niin Kruunuvuorenrannan lautalle kuin Herttoniemen metroasemalle. Kuitenkin vain muutaman sadan metrin päässä olet jo upeissa ulkoilumaastoissa, koirapuistossa tai päiväkodin pihalla. Lähipalvelut ja alueen merelliset ulkoilureitit ihastuttavat ja tekevät alueesta ainutlaatuisen! Tervetuloa tutustumaan, asuntoa esitellään pääosin yksityisnäytöin, joten sovithan oman esittelyaikasi: Sinua palvelee: Hanna Daw Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022 Sp-Koti Helsinki Kortteli Puh. +358 400 810 002 hanna.daw@spkoti.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21927715
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, avokeittiö, kph, sauna, wc ja lasitettu parveke (Yj:n mukainen 3-4h + kt + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
78 m²
Kokonaispinta-ala
78 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/6
Rakennusvuosi
2016
Käyttöönottovuosi
2016
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

311 000,00 €

Velaton hinta

311 000,00 €

Neliöhinta

3 987,18 €/m²

Vastike

Hoitovastike

499,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

499,20 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Hoitovastike sisältää lämmityksen (kaukolämpö) sekä tontinvuokran.

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu 20 €/hlö/kk on ennakkoa, taloyhtiön vesitasauslaskutus suoritetaan kerran vuodessa helmikuussa, 31.1. lukemalla. Huoltoyhtiö lukee vesimittarit. Osakkaan vaihtuessa tehdään vesitasauslaskutus. Laajakaistavastike 4,90 €/kk, 1.7. alkaen laajakaistavastike 1,20 €/kk Autohallipaikkavuokra 60 €/kk + sähkölataus 10 €/auto/kk Hallituksella valtuudet enintään 2 kk ylimääräisen hoitovastikkeen perimiseen/ perimättä jättämiseen taloudellisen tilanteen niin vaatiessa/salliessa. Päätös on voimassa tästä yhtiökokouksesta seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Lasitettu parveke sijaitsee Koirasaarentiellä ja ikkunoista on mukava seurata ihmisten menoa ja kaupunkimaista elämää kadulla. Eteisessä hyvin tilaa ja isot vaatekaapistot.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: itään,kaakkoon
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
sälekaihtimet, verhotangot
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Asunto on hyvässä kunnossa, normaalia elämisen kulumista voi olla paikka paikoin.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Kaunis vaalea keittiö, jossa on runsaasti säilytystilaa sekä tilava saareke. Varusteluna: jääkaappi ja pakastin, astianpesukone, liesituuletin, keraaminen liesi, kiertoilmauuni. Kaapistojen lisäksi kauniit avohyllyköt led-valoilla.
Kylpyhuoneen kuvaus
Mukavan kokoinen kylpyhuone, jonka yhteydessä oma sauna. Kylpyhuoneessa on varusteluna suihku, suihkuseinä, wc-istuin, peilikaappi, käsienpesuallas sekä allaslaatikosto. Pesukoneliitäntä ja pyykkikaappi. Lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Vaalea ja siistikuntoinen erillis-wc jossa varusteluna, wc-istuin, peilikaappi, käsienpesuallas ja allaskaapisto.
Saunan kuvaus
Tilavan kokoinen sauna, jossa Harvian sähkökiuas.
Olohuoneen kuvaus
Ihanan avara olohuone jonka yhteydessä tilaa isolle ruokapöydälle. Olohuone on mukavasti avokeittiön yhteydessä ja rajautuu saarekkeella, joka mahdollistaa seurustelun tilojen välillä.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi makuuhuonetta sijoittuvat eri puolille huoneistoa tarjoten rauhaa niin työskentelyyn kuin nukkumiseen.
Säilytystilojen kuvaus
Asunnolle kuuluu häkkivarasto, jonka mitat ovat 1,8mx1,8m.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Fluxio Isännöinti Oy / Mika Riuttanen p. 010 339 0533
Huolto
Kotikatu Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Hitas, kts. Yhtiöjärjestys 8§, 9§, 10§, 11§ ja 12§.
Muuta: Taloyhtiössä on monipuoliset yhteiset tilat, jotka maksuttomasti käytössäsi. Askarteluhuone, talopesula ja kuivaushuone, urheiluvälinevarasto sekä lastenvaunuvarasto, väestönsuoja. Suojaisalla sisäpihalla viihtyisä leikkipaikka. Kruunuvuorenrannassa asuvana osakkaana olet oikeutettu varaamaan myös alueen yhteiskäyttötiloja, kuten kuntosalia, verstasta sekä juhlatiloja veloituksetta.
Taloyhtiöllä 50 000 euron limiittitili jota käytetty 0,00 €/18.1.2024.
Tehdyt remontit
2022: Pihan viheralueiden peruskunnostus
2022: IV- nuohous ja säätö
2022: Bonava Suomi Oy ja NCC tekevät vuosikorjaustöiden loppuun saattaminen
2022: Kuivauskaapin kompressorin vaihto
2021: Perusvesipumppujen 2 kpl uusiminen
2021: Sähköautojen latauspisteiden, 16 kpl toteutus
Tulevat remontit
Asunto-osakeyhtiön hallituksen kunnossapitotarveselvitys 2024-2028.
Yhtiö on valmistunut 28.11.2016. Kiinteistöä ja sen rakennuksia tullaan hoitamaan sille laaditun huoltokirjan ja huolto-ohjelman mukaisesti.
Nurmialueen peruskunnostus, optio 2023-2026
Ikkuna (Julki)sivusaumausten tarkastus 2023-2024
Parvekelasien huolto 2025-2027
Pitkäntähtäimen kuntoarvion laatiminen 2025
Väestösuojan tiiveyskoe 2026
Energialuokka
C (2013)
Tontin koko
3 901 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Laajasalossa on valmisteilla useita kaavoitusmuutoksia/alueen kehittämissuunnitelmia (Laajasalon renessanssi) ja täydennysrakentamista mm. kaupunkibulevardi, Kruunuvuorenrannan alue, täydennysrakentamista Laajasalontielle sekä Koirasaarentielle, Kruunusillat, Yliskylänlahti, Nuottaniemen huvilat, Stansvikinkallion itäosa - jne. Tutustu alueen kaavoitukseen; Helsingin kaupunki 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/ Lisätietoja antaa: Tyko Saarikko, arkkitehti, p. (09) 310 37441 Tiimipäällikkö Anu Kuutti, puhelin (09) 310 37154.
Helsingin kaupunki 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
104 859 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2080

Asunto Oy Helsingin Selma

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Tahvonlahden ala-aste n. 500 m, Laajasalon peruskoulu (ala-sekä ylä-aste) n. 1,5 km. Herttoniemen yhteiskoulu ja lukio noin 5,2 km.
Palvelut: Laajasalossa on erinomaiset peruspalvelut, koulut ja päiväkodit. Alue kehittyy
jatkuvasti Kruunuvuorenrannan ja Yliskylän ympäristön kehittyessä. Etäisyys
moderniin kauppakeskus Saareen n. 1,5 km, jossa ruokakaupat K-market sekä S-market, useita ravintoloita, kirjasto sekä kuntosali sekä apteekki, Alko sekä
erikoisliikkeitä. Lähikauppa Alepa, noin 350 m päässä.
Muut palvelut: Laajasalossa on useita luonnonkauniita uimarantoja sekä merellisiä puistoreittejä. Rantaviivaa on huikeat 25km, metsäpolut ja puistotiet houkuttelevat liikkumaan jalkaisin, pyörällä ja lumisena talvena hiihtäen. Laajasalossa on hyvät harrastus- ja sekä liikuntamahdollisuudet. Kehittyvä Kruunuvuorenranta tuo sillan mukana raitiovaunuyhteyden kantakaupunkiin arviolta vuonna 2027 ja Kruunuvuorenrantaan rakentuu jatkuvasti lisää uusia liiketiloja, asuntoja sekä palveluita kuten uusi koulu, saunakylä sekä syksyllä 2023 valmistunut monipuolinen liikuntapuisto. Liikuntapuistoon sijoittuu tekonurmikenttä (50x70m), tenniskentät (tulossa), kuntoilualue, lähiliikunta-alue, liikunnallinen leikkialue, monitoimiareena sekä skeittipaikka sekä talvella luistelukenttä.
Päiväkodit: Kruunuvuorenrannassa on kaksi uudehkoa päiväkotia, pk Borgströminmäki noin 250m, pk Hopealaakso n. 900m, pk Yliskylä n. 1,2km. Luomupäiväkoti Kirsikka noin 2 km. Ruotsinkielinen pk Pilten Yliskylässä n. 2km sekä lähimmät englanninkieliset päiväkodit Herttoniemenrannassa n. 3-4km.
Liikenneyhteydet
Todella kätevät kulkuyhteydet sekä julkisilla, että omalla autolla. Bussipysäkki sijaitsee Koirasaarentiellä noin 50m päässä ja bussilla pääset suoraan Herttoniemen metroasemalle. Kesäkäytössä olevien kaupunkipyörien pysäkkejä lähettyvillä. HSL lauttaliikenne kulkee keskustaan ympäri vuoden Kruunuvuorenrannasta, etäisyys laiturille n. 2km. Raideliikenne aloittaa kulkemisen arviolta 2027 Kruunusiltojen valmistumisen myötä ja pikaraitiovaunumatka kantakaupunkiin vie noin 15min.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiön hallinnassa on 46 lämpöpistokkeella varustettua autopaikkaa, joista 16:ssa on lisäksi sähköauton latausjärjestelmä, lisäksi taloyhtiöllä 4 moottoripyöräpaikkaa.
25.1.2024 saadun tiedon mukaan yksi autopaikka on vapaana.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Laajasalo, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Daw Hanna

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022

Sp-Koti Helsinki Kortteli | Kortteli LKV

Sp-Koti Helsinki Kortteli | Kortteli LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.