Kerrostalo | 1h + kt

Albertinkatu 17, Oulu

Hinta

129 900 €

Koko

26 m²

Vuosi

2023

Oulun keskustaan on juuri noussut vuoden 2023 syksyllä uusi maamerkki, Asunto Oy Oulun Albert. Ydinkeskustasijainnista huolimatta Albert on rauhallinen taloyhtiö, jossa huolettomista hetkistä voi nauttia myös sisäpihalla. Aidattu sisäpiha sijaitsee toisessa kerroksessa, omassa rauhassaan katutason vilinästä. Puistomaista pihaa elävöittävät viherpiha, istutetut puut sekä mukavat istuskelualueet. Suojaisalla sisäpihalla sijaitseva leikkialue on turvallinen perheen pienimmille. Taloyhtiön ensimmäisestä kerroksesta löytyy yhteinen ulkoiluvälinevarasto sekä roskakatos. Polkupyörät saa talteen sekä katutasoon että kellarikerrokseen. Asuntokohtaiset, numeroidut irtaimistovarastot sijaitsevat kellarikerroksessa. Löylyihin pääsee taloyhtiön saunaan, joka jaetaan samoihin aikoihin valmistuvan naapuriyhtiön kanssa. Tornitalon kerroksissa liikkuminen käy nopeasti, kun hissejä on kaksi. asuntoihin kuuluu astianpesukone sekä jääkaappipakastin. Induktioliedellä ruoanlaitto käy vaivatta. Tasot ovat kestävää ja kaunista laminaattia. Todellista arjen luksusta tuo koko kodin kattava lattialämmitys jalan alla mukavalta tuntuvan tammiparketin kaverina. Myös siivous sujuu mutkitta, kun pölyä kerääviä pattereita ei ole! Jokaisessa kodissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto. Kaikki keskustan palvelut löytyvät kävelyetäisyyden päästä, ja liikkuminen on helppoa niin jalan kuin pyörällä. Muutaman minuutin kävelymatkalla Kauppakeskus Valkean monipuolisten palveluiden ääreen on jo useita putiikkeja ja ravintoloita. Kauppojen ja ravintoloiden lisäksi keskustan monipuoliset harrastuspaikat ovat lähellä – aikaa ei suotta kulu matkantekoon! Myös lenkille tai piknikille merenrantaan pääsee lähes suoraa tietä vain muutamassa minuutissa. Lähimmät puistot ovat aivan vieressä. Liikkuminen keskustan alueelta Oulun muihin osiin julkisen liikenteen avulla on helppoa. Lähin bussipysäkki sijaitsee aivan nurkan takana ja vuoroja kulkee usein. Jos haluaa matkata kauemmas, junalle ja linja-autoasemalle kävelee alle vartissa. Tähän osaan keskustaa on helppo tulla myös omalla autolla, sillä Albert sijaitsee aivan tuloväylällä keskustaan saavuttaessa. Kaksi ensimmäistä vuotta ovat lyhennysvapaita eli pääomavastike sisältää vain yhtiölainan korot. Laina-aika on rakennusaika + 25 vuotta. Lyhennysvapaa on rakennusaika + 2 vuotta (yhtiö on valmistunut 29.8.2023). Korko 12 kk euriborin noteeraus korontarkastuspäivänä 8.6.2023 3,923 % + marginaali 1,10%. Ota yhteyttä, jos kiinnostuit niin jutellaan lisää!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
31307332
Sijainti
  • Oulu 
  • Albertinkatu 17, 90100
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kt
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
26 m²
Kokonaispinta-ala
26 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
5/13
Asuinkerrosten määrä
13
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
30.4.2024.
Huhtikuun lopussa

Hinta

Myyntihinta

36 366,00 €

Velkaosuus

93 534,00 €

Velaton hinta

129 900,00 €

Neliöhinta

4 996,15 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei tiedossa

Tontin vuokravastike

74,10 € / kk

Vuokratontin lunastushinta

40 880,38 €

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

67,60 € / kk

Pääomavastike

392,04 € / kk

Tontin vuokravastike

74,10 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

533,74 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / hlö / kk

Tietoliikenneyhteysmaksu

3,50 € / kk

Lisätietoa maksuista

Kaksi ensimmäistä vuotta ovat lyhennysvapaita eli pääomavastike sisältää vain yhtiölainan korot. Laina-aika on rakennusaika + 25 vuotta. Lyhennysvapaa on rakennusaika + 2 vuotta (yhtiö on valmistunut 29.8.2023). Korko 12 kk euriborin noteeraus korontarkastuspäivänä 8.6.2023 3,923 % + marginaali 1,10%. Lainan lyhennykseen tarvittavaa pääomavastiketta voidaan alkaa kerätä aiemmin kuin lyhennysvapaa loppuu, jotta tarvittavat varat ovat yhtiön tilillä lainanlyhennyspäivänä. Seuraava yhtiölainan korontarkastusajankohta on 8.6.2024. Lunastusosuuden tarkka suuruus määräytyy lunastusajankohdan mukaan. Osakkeenostajat, jotka maksavat pois huoneistokohtaisen tontin lunastusosuutensa, vapautuvat tontinvuokravastikkeen maksuvelvollisuudesta. Mikäli vuokratontin osuutta ei lunasteta, on kyseisen huoneiston osakkeenomistaja velvollinen maksamaan tontinvuokravastiketta, joka on 2024 noin 2,85 €/m²/k

Lisätietoa vastikkeista: Tonttivastike 74,1€ / kk

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Asunnon kunto
Ei luokiteltu
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Kaukolämpö
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Op Koti Pohjoinen
isannointi.opkotipohjoinen@op.fi
010 253 9200
Huolto
Huoltoyhtiö
Rakennuttaja
Pohjolarakennus
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
1 295 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei tiedossa

Asunto Oy Oulun Albert

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Nikke Jokinen

KompassiKodit

Leppävaarankatu 7 A 32,
02600 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.