Kerrostalo | 4h, k, kph, lasitettu parveke

Dosentintie 7, Munkkiniemi, Helsinki

Hinta

715 000 €

Koko

99 m²

Vuosi

1960

Ihanassa Munkkiniemessä heti vapaa, lähes 100m2 perheasunto. Tässä ensimmäisen kerroksen (ei katutaso) kodissa on tilaa ja väljyyttä suuremmallekin perheelle. Huoneistoa on vuosien saatossa remontoitu ja pohjaratkaisua on päivitetty. Uusia asukkaita odottaa nyt siistikuntoinen ja muuttovalmis perhekoti, jonka muunneltava pohja tarjoaa monet mahdollisuudet eri tarpeisiin. Nykyisessä tilanjaossa yksi alkuperäisistä makuuhuoneista on liitetty osaksi olohuone-ruokailutila-aluetta, jolloin huoneiston kokoonpanossa on kolme makuuhuonetta sekä valtavan suuri oleskelualue. Omien tarpeiden mukaan asumisen väljyydestä voi nauttia näin tai lisähuoneiden tarpeisiin otettua alkuperäisen makuuhuoneen takaisin käyttöön. Pohjapiirrokseen on merkitty alkuperäisen olohuoneen vastaisen seinän paikka. Toisen muuntomahdollisuuden tarjoaa liukuovellinen makuuhuone, joka on helppo ottaa käyttöön esimerkiksi kirjastona tai vaikkapa perheen musiikkihuoneena. Lasitettuja parvekkeita on kaksi, yksi olohuoneen ja yksi liukuovellisen makuuhuoneen yhteydessä. Luonnonvaloa on tosin asunnossa sisälläkin runsaasti suurten ikkunoiden ja avaran pohjan ansiosta. Läpitalon huoneistona valoa on tarjolla koko päivän. Vuonna 2003 asuntoon on tehty pintaremontti, jolloin kaikki kuivien tilojen seinät on maalattu, parketti hiottu, kahteen makuuhuoneeseen on uusittu vaatekaapistot sekä kylpyhuone on remontoitu ja suurennettu. Putkiremontin yhteydessä 2012 keittiön lattia sekä kylpyhuone on laatoitettu ja vuonna 2018 uusittiin yhtiön toimesta ikkunat ja parvekeovet. Vuonna 2020 huoneistoon asennettiin viilentävä ilmalämpöpumppu. Hyvin johdetussa yhtiössä remontteja on tehty säännöllisesti. Seuraavaksi suunnitelmissa on katon korjaus. Tämä muuttovalmis koti on heti vapaa, joten muuttamaan pääset vaikka heti! Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin@ylinkerros.fi Mikäli vanha asuntosi on vielä myymättä, varaa maksuton arviokäynti: www.ylinkerros.fi/arviot

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 19.5. 13:30 - 14:00
Esittelijänä Tomi Sarlin
p. +358503659200

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
35387570
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph, lasitettu parveke
Asuintilojen pinta-ala
99 m²
Kokonaispinta-ala
99 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
1/3
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1960
Käyttöönottovuosi
1960
Vapautuminen
Heti vapaa.

Hinta

Myyntihinta

715 000,00 €

Velaton hinta

715 000,00 €

Neliöhinta

7 222,22 €/m²

Vastike

Hoitovastike

514,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

514,80 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoa vastikkeista: Hoitovastikkeeseen sisältyy vesimaksu.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Lasitettu parveke
Huoneistossa on kaksi lasitettua parveketta.
Tehdyt remontit
2003 Muu
Asunto on pintaremontoitu 2003, pohjaa muutettu ja mm. kylpyhuone saneerattu täysin.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Kaukolämpö
Ilmanvaihto
Koneellinen poisto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
Todellinen toiminnan keittiö, jossa kaapisto- ja tasotilaa riittää. Keittiössä on kaksi sisäänkäyntiä, tilava baarisaareke ja kaapistoja kolmella seinällä. Varusteina on jääpakastinkaappi, astianpesikone, keraaminen liesi, kalusteuuni sekä liesituuletin. Keittiön kaapistojen välitila on laattaa, muutoin seinät ovat maalatut ja lattia laatoitettu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Erittäin siistikuntoinen ja ihanan tilava kylpyhuone on remontoitu ja suurennettu vuonna 2003 sekä putkiremontin yhteydessä laatoitettu uudelleen vuonna 2012. Tilankäyttö on hyvin suunniteltu ja kylpyhuoneeseen mahtuu erinomaisesti vielä kalusteita perheen vaatehuoltoon. Varusteina on suihkukaappi, wc-istuin, käsienpesuallas, suuri allaskaapisto, peili, varustekaappi, seinämallinen pyyhekuivain sekä pesukoneliitäntä. Kylpyhuoneen seinät ja lattia ovat laattaa.
Olohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Maalattu seinä
Lattiamateriaali: Parkettilattia
Makuuhuoneiden kuvaus
Seinämateriaali: Maalattu seinä
Lattiamateriaali: Parkettilattia

Seinämateriaali: Maalattu seinä
Lattiamateriaali: Parkettilattia

Seinämateriaali: Maalattu seinä
Lattiamateriaali: Parkettilattia

Seinämateriaali: Maalattu seinä
Lattiamateriaali: Parkettilattia
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Luotsi Oy/ Iiris Engman
Elielinaukio 5 B, 00100 Helsinki
p. 010 207 5371, iiris.engman@isannointiluotsi.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Väestönsuoja, Mankeli, Urheiluvälinevarasto
Muuta taloyhtiöstä
Lue kunnossapitovastuun jakautumisesta yhtiöjärjestyksestä.
Taloyhtiön autopaikat

Autotallit ja -paikat ovat yhtiön omistuksessa ja vuokrattavissa osakkaille.

Tehdyt remontit
2021: Katon korjaussuunnittelu, 2020: Kattojen saumojen korjauksia, 2019: Ikkunoiden ja ovien takuukorjauksia, 2018: Julkisivukorjausten toteutus, asuntojen ikkunoiden ja parvekeovien uusinta, porraskäytävän ikkunoiden kunnostus, tuuletusparvekkeiden uusinta, asuntoparvekkeiden paikkakorj., 2015: Uusittiin patteritermostaatit ja hankittiin Spirovent lämmitysjärjestelmään, 2013: Kellarin lattioiden maalaus ja liiketilan säleikön korjaus, 2012: Putkiremontti, 2011: Putkiremontin suunnittelu, 2010: Parvekkeiden viimeistely - väliseinät-tehty, 2009: Huoneisto- ja tuuletusparvekkeiden pinnoitus- ja maalaustyö, 2004: Liikesiiven vesikatteen maalaus ja asuinrakennuksen katon paikkamaalaus, 2003: Putkiston kuntotutkimus, 2002: Ikkunoiden ulkopuolinen huoltomaalaus, liikehuoneiston vesikate ja päätymuuraus uusittu tulipalon takia, 1998: Kadunpuoleinen asfaltti uusittu sekä asennettu koodinäppäimistöt ulko-oviin, 1997: Saunaosaston peruskunnostus; 1996: Lämmitysverkoston venttiilit vaihdettu ja verkoston perussäätö, 1992: Parvekkeiden ja julkisivujen uusiminen, 1990: Kaukolämpölaitteet uusittu
Tulevat remontit
Hallituksen 2.3.2023 käsitellyn kunnossapitotarveselvityksen mukaan: 2023 Kattokorjaus/mahdolliset aurinkopaneelit. Yläpohjan kulkusiltojen rakentaminen ja tuuletuksen lisääminen välipohjaan, kourujen ja sylksyjen korjaus, autotallien ovien ja liikehuoneiston ikkunalistojen kunnostus, sähköautojen latauksen valmiussuunittelu. 2024 Porraskäytävien kunnostuksen suunnittelu. 2025 Porraskäytävän kunnostus. 2026 Ei merkittäviä korjauksia. 2027 Pihan kunnostuksen suunnittelu/toteutus.
Yhtiökokous 2020 on valtuuttanut hallituksen kilpailuttamaan katon korjauksen suunnitelu ja kilpailuttamaan korjausurakka. Hanke on suunniteltu, muttei kilpailutettu. Siirtyy vähintään vuodelle 2024.
Energialuokka
F (2018), Laadittu 30.4.2018
Tontin koko
3 172,2 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Dosentintie 7

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Lähikauppa n. 400m. Lähistöllä on useita kahviloita, ravintoloita, kauneus- ja terveyshoitoloita sekä pieniä putiikkeja. Munkkivuoren ostoskeskus n. 900m.
Terveysasema n. 300m, kuntosali n. 500m, Munkinpuiston ulkoilualue, leikkipuisto, koirapuisto, frisbeegolfrata ym. n. 200m. Munkkiniemenrantaan n. 800m. Munkan venekerho n. 1,3km, Helsingin Golfklubi (Tali) n. 1,6km.

Päiväkodit: Lähellä useita suomen- ja ruotsinkielisiä päiväkoteja mm. Daghemmet Munksnäs småbarnsskola ja päiväkoti Ruusu n. 150m, päiväkoti Montessori-leikkikoulu n. 500m.

Koulut: Munkkiniemen ala-aste n. 600m, Munkkiniemen yhteiskoulu (7.-9.lk ja lukio) n. 350m. Ruotsinkielinen Hoplaxskolan (1.-9.lk) n. 700m. Helsingin ranskalais-suomalainen koulu (esikoulu-lukio)n. 950m.
Liikenneyhteydet
Liikenneyhteydet: Professorintien bussipysäkille n. 200m, josta bussit 33 (Ritolehto-Munkkivuori) ja 34 (Kaskisaari-Munkkivuori) sekä runkolinja 500 (Munkkivuoren ostosk.-Itäkeskus M). Munkkiniemen puistotien pysäkille n. 350m, josta raitiovaunu 4 (Saunalahdentie-Katajanokka).
Näkymät
Läpitalon huoneisto, ikkunat koilliseen ja kaakkoon. Piha- ja kaupunkinäkymät.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Munkkiniemi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tomi Sarlin

Toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED

Ylinkerros Oy

SKVL jäsenyritys

Runeberginkatu 61,
00260 HELSINKI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.